علوم مهندسی، فیلم ارائه‌های جذاب، مهندسی شهرسازی

خوراکیها چطور جهان ما را شکل می‎دهند

۱۰ آبان ۱۳۹۷

هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو می‎شود. اما این همه خوراکی از کجا می‎آید؟ کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث می‎گذارد و نشان می‎دهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین را شکل دادند.

هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو می‎شود. اما این همه خوراکی از کجا می‎آید؟ کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث می‎گذارد و نشان می‎دهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین را شکل دادند.

0 دیدگاه برای “خوراکیها چطور جهان ما را شکل می‎دهند”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “خوراکیها چطور جهان ما را شکل می‎دهند” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

بیماری‌ها

نویسنده و متخصص اعصاب، آلیور سَکس، توجه ما را به سندرمِ چارلز بُنِه جلب مینماید — پدیده ای که طی آن اشخاص با اختلالات بینائی، توهماتی را به طور واضح تجربه میکنند. او تجربیاتِ بیماران خود را با جزئیاتی دلگرم کننده توصیف میکند که سبب می شود آشنایی بیشتری با ریشه های این پدیده که …

علوم مهندسی

آیا میخواهید بدون نیاز به خرید فضاپیماهای گران قیمت در منظومه شمسی حرکت کنید؟ جان اِن‌گویِن نرم افزار مجانی NASA به نام «نگاه ها بر منظومه شمسی» را معرفی می‌کند که برای کشف سیاره ها، اقمار و سیارک های در حال چرخش پیرامون خورشید در زمان واقعی به کار می‌رود.

آشپزی

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های …