صنایع غذایی

باکتریوسین ها در مواد غذایی

bakteriosinha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوينت: 38 اسلاید این پاورپوینت بجهت افزایش سطح آگاهی و اطلاعات دانشجویان و علاقمندان صنعت غذا است
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
361 بازدید, 6 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “باکتریوسین ها در مواد غذایی”

باکتریوسین ها در مواد غذایی

اسلاید 1: باکتریو سین ها

اسلاید 2: به منظور بقا در محیط طبیعی و رقابت بر سر منابع با سایر میکروارگانیسمها، باکتریها ترکیبات ضد میکروبی اي تولید می کنند که منجر به مهار یا کشته شدن سوشهاي رقیب می شوند. به نظر می رسد که تمام باکتریها توان تولید ترکیبات ضد میکروبی را دارند و ما تنها باید گونه هاي تولید کنندة نوع خاصی از این ترکیبات و شرایط رشد باکتري را براي تولید آنها شناسایی کنیم

اسلاید 3: پپتیدهاي ضد میکروبی (Peptides Antimicrobial (که به اختصارAMP بیان می شوند، تنها یکی از این گروههاي متنوع ترکیبات ضد میکروبی هستند. این مولکولهاي شبه پروتئینی اغلب حاوي اسیدآمینه هاي تغییرشکل یافته و اصلاح شده اي هستند که در پلی پپتیدهاي ساخته شده توسط ریبوزومها یافت نمی شوند. این ترکیبات به طور مشخص شامل دو گروه باکتریوسینها و آنتی بیوتیکهاي پپتیدي هستند که اساس این طبقه بندي بر پایه مکانیسم بیوسنتز آنهاست

اسلاید 4: باکتریوسینها ترکیبات سنتز شده توسط ریبوزومها هستند که در باکتریها تولید شده و علیه باکتریهایی که خویشاوندي نزدیکی با باکتري تولید کننده دارند فعال هستند. اکثر باکتریوسینها حاوي 20 تا 60 اسید آمینه بوده که دچار اصلاحات پس ترجمه اي شده و یا بدون تغییر باقی مانده اند. اکثر باکتریوسینها با خاصیت آبدوستی یا آبگریزي غشاي سلولی را هدف می گیرند در حالی که برخی از آنها بیوسنتز پلیمرهاي زیستی و یا فعالیت آنزیمها را نیز مهار می کنند و تاثیرات مهاري خود را اعمال می نمایند

اسلاید 5: . پپتیدهاي آنتی بیوتیکی به وسیله ریبوزومها سنتز نشده و در عوض طی واکنشهاي فشرده سازي مرحله به مرحله و پیچیده اي که از سنتتازهاي پپتیدي غیر ریبوزومی بزرگ (NRPS )بهره می گیرند ساخته می شوند. این ترکیبات اغلب حاوي اسیدآمینه هاي غیر پروتئینی که شامل اسید آمینه هاي نوع D ،اسیدهاي هیدروکسی و یا دیگر ترکیبات غیر معمول هستند و محدوده وسیعی از مکانیسمهاي مهاري و عملکردي را نشان می دهند، تشکیل شده اند

اسلاید 6: .( AMP) ها بر اساس ساختار سوم خود به زیر گروه هایی مانند پپتیدهاي خطی، پپتیدهاي داراي مارپیچ α ،پپتیدهاي داراي صفحات β و پپتیدهاي با توالی غنی از یک نوع اسید آمینه خاص طبقه بندي می شوند. مکانیسم فعالیت آنها از سدهاي فیزیکی بودن تا پاسخهاي ایمنی سلولی علیه میکرو ارگانیسم ها متغیر است. تاکنون بیش از 100 AMP متفاوت در مهره داران شناسایی شده است. بیشتر این پپتیدها از نظر ساختاري مشابه یکدیگر بوده، وزن مولکولی آنها معمولاً بین 1000 تا 5000 دالتون می باشد

4,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید