کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

بررسی روش‌های خشک کردن ژل آلوئه‌ورا

aloevera

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 18 اسلايد اين فايل بسيار تخصصي و جهت ارائه سمينار كارشناسي ارشد تهيه شده است و در پايان منابع و مقالات رفرنس ذكر شده است.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
54 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی روش‌های خشک کردن ژل آلوئه‌ورا”

بررسی روش‌های خشک کردن ژل آلوئه‌ورا

اسلاید 1: معرفی آلوئه ورااین گیاه در راسته مارچوبه ای ها (Asparagales) بوده و بومی آفریقا میباشد.در طب سنتی به نام صبر زرد شهرت دارد و دارای طبع گرم و خشک استاین گیاه دارای برگ های ضخیم و مملو از آب میباشد که ژل و موسیلاژ حاصله از دارای ترکیبات گالاکترونیک و گلوکرونیک میباشدژل آلوئه ورا دارای 0.98گرم آب براساس وزن مرطوب است.

اسلاید 2: معرفی آلوئه وراترکیبات آلوئه ورا: 10-20%پلی ساکارید _27%قند (گلوکز.گالاکتوز.آرابینوز) _ 9%پروتین _5%چربی _3.5الی4%املاح (کلسیم.پتاسیم.سدیم)این گیاه حاوی ترکیبات فنولیک بوده که خاصیت انتی اکسیدانی داردژل این گیاه توسط یک لایه از ترکیباتی به نام آلوئی پوشیده شده که در مقابل تبخیر محافظت میشود.

اسلاید 3: تحقیقات علمی ثابت کرده است که آلوئه ورا دارای خاصیت ضد سرطانی ، ضد دیابتی ، ضد تیروزین بوده و در روند بهبود زخم ها و سوختگی ها و زخم معده تاثیر بسزایی دارداز جمله مواد معدنی این ژل می توان به آلوئین ، فامودین ،آنتراکیون اشاره کرددارای 12 % صمغ می باشدمعرفی آلوئه ورا

اسلاید 4: خشک کردنفرایند خشک کرن یکی از قدیمی ترین روش ها برای نگه داری مواد غذایی میباشداساس این روش کاهش رطوبت و فعالیت آبی محصول میباشد که این خود درروند رشد میکروب و ایجاد فساد دخیل استطبق گفته ایکجیوفور دونوع آب در مواد غذایی وجود دارد، آب باند شده شیمیایی و آب نگه داشته شده بصورت فیزیکی . در خشک کردن تنها آب نگه داشته شده بصورت فیزیکی حذف مب شود

اسلاید 5: انواع خشک کردنروش های متعددی برای خشک کردن وجود دارد نظیر ؛ خشک کردن خورشیدی ، خشک کردن هوای داغ ، خشک کردن انجمادی ،خشک کردن توسط مایکروویو ، خشک کردن با اعمال پیش تیمار امواج فراصوت ، خشک کردن اسمزی ، خشک کردن پاششی ، خلا اشباع و..

اسلاید 6: خشک کردن به روش انجمادیقطعات 10mmژل آلوئه ورا را به مدت6 ساعت در دمای 70- درجه سانتی گراد قراردادندتشکیل بلور ریز یخ مانع از خسارت بافتی میشوددر شرایط خلا با گرم شدن تدریجی به مدت 33 ساعت تصعید صورت گرفتویژگی: مصرف انرژی بالا حداقل چروکیدگی کاهش اکسیداسیون حفظ انتی اکسیدان ها

اسلاید 7: خشک کردن به روش هوای گرمقطعات 10mmژل آلوئه ورا را به مدت 10 ساعت در دمای 60 درجه سانتی گراد و 6 ساعت در دمای 70 درجه سانتی گراد قراردادنداز مزایای این روش زمان و هزینه کمتر در تولید محصول استتغییرات شکل گرفته در محصول: تغییر رنگ چروکیدگی بالا خشک شدگی سطح محصول

اسلاید 8: بررسی مولفه های رنگ و چروکیدگی در خشك کردن ژل آلوئه ورا به روش بازگردشي جریان هواي گرم ابعاد قطعات ژل الوئه ورا 10*20*20mmدما های مورد استفاده: 40 – 50 – 60 سانتی گرادسرعت جریان هوا خشک کن: 0.5 – 1 – 1.5 m/sبازگردش هوای گرم: 0 – 50 – 75%تکرار : 3بار

40,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید