پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تغذیه (کربوهیدراتها،لیپیدها،آمینواسیدها،ویتامین ها و….)

taghzih1

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 55 اسلاید پاورپوینت درس تغذیه 55 اسلاید شامل مباحث : واژه هاي علم تغذيه مشكلات تغذيه اي ايران و جهان انرژي و اجزاء انرژي مصرفي عوامل موثر بر اثر گرمايي غذا عوامل موثر بر انرژي فعاليت روشهاي اندازه گيري انرژي محاسبه انرژي مورد نياز فرد BMI(Body Mass Index) طبقه بندي كربوهيدراتها Glycemic Index قندهاي مصنوعي انواع ليپيدها طبقه بندي اسيدهاي چرب(اشباعيت) ليپوپروتئين ها vitamins Vitamin A Vitamin D Vitamin E Vitamin K Vitamin C Vitamin B1: تيامين Vitamin B2: ريبوفلاوين Vitamin B3: نياسين Vitamin B6: پيريدوكسين Vitamin B12 تشخيص كمبود IF و.....
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
262 بازدید, 4 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه (کربوهیدراتها،لیپیدها،آمینواسیدها،ویتامین ها و….)”

تغذیه (کربوهیدراتها،لیپیدها،آمینواسیدها،ویتامین ها و….)

اسلاید 1: به نام منشا تفكر و دانش تاريخچه علم تغذيه:1- عصر فلسفه طبيعي: 400 سال ق م – 1750 ب م2- عصر تجزيه بيوشيميايي: 1750-19003- عصر بيولوژيكي: 1900 تا كنون4- عصر مولكولي سلولي: 1955 تاكنون

اسلاید 2: واژه هاي علم تغذيه- Nutrition- Nutrient: 1- Macro. Nutrient2- Micro nutrientFood:1- Joky Foods2- Nutritive Foods3- Functional Foods

اسلاید 3: واژه هاي علم تغذيهFood SecurityNutrition Security1-Fortification2-Enrichment3- Supplementation

اسلاید 4: 1- سوء تغذيه2-كم خوني فقر آهن 3- كمبود يد 4-كمبود روي و كلسيم5- چاقيمشكلات تغذيه اي ايران و جهان

اسلاید 5: انرژي: ظرفيت انجام كار و منبع اصلي انرژي در تمام موجودات زنده نورخورشيد است.كل انرژي مصرفي (TEE):1- انرژي متابوليسم پايه (BMR or RMR)2- اثر ترموديناميك غذا(TEF or SEF) 3- انرژي فعاليت (EEPA)انرژي و اجزاء انرژي مصرفي

اسلاید 6: 1- اندازه بدن2- تركيب بدن 3- سن4- جنس5- عوامل هورموني6- ساير عوامل مثل تب، شرايط آب و هوايي، محيط هاي بسيار گرم يا بسيار سردعوامل موثر بر انرژي پايه

اسلاید 7: 1- تركيب غذاي مصرفي از نظر مقادير كربوهيدرات، چربي و پروتئين2- غذاهاي ادويه دار مثل فلفل قرمز و خردل: 33%3- كافئين قهوه: 11-8% 4- نيكوتين سيگار: مشابه كافئين عوامل موثر بر اثر گرمايي غذا

اسلاید 8: 1- اندازه بدن2- تناسب اندام به علت تفاوت در توده عضلاني 3- سن4- جنس5- مدت و شدت ورزش به علت اثر بر مصرف بيش از معمول اكسيژن پس از ورزش6- ورزش عادتي7- تفاوتهاي فرديعوامل موثر بر انرژي فعاليت

اسلاید 9: كالريمتري مستقيمكالريمتري غيرمستقيمآب دوبار نشان دار شده (DLW)روشهاي اندازه گيري انرژي

اسلاید 10: محاسبه انرژي مورد نياز فرد

اسلاید 11: لاغر <19.5طبيعي 20-24.9اضافه وزن 25-29.9 چاقي درجه دو 30-39.9چاقي درجه سه(مرضي) >40BMI(Body Mass Index)

4,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید