علوم مهندسی صنایع پتروشیمی و نفت

روش های شیرین سازی گاز های طبیعی

shirin-sazi-gaz

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روش های شیرین سازی گاز های طبیعی”

روش های شیرین سازی گاز های طبیعی

اسلاید 1: اعضای گروه : مانیا میهنیبنت الهدی قهرمان زادهفاطمه خدمتگذارروش های شیرین سازی گاز طبیعیاستاد : خانم دکتر مریم کرم الدین

اسلاید 2: فهرست مطالب)1. گاز طبیعی / گاز ترش/ شیرین سازی گاز2. علت لزوم انجام فرآیند شیرین سازی / عوامل موثر در انتخاب فرآیند شیرین سازی 3. انواع روش های شیرین سازی گاز4. شیرین سازی در بستر جامد / فرآیند آهن اسفنجی5.فرآیند غشایی6. شیرین سازی با استفاده از حلال های شیمیایی7.مراحل شیرین سازی با استفاده از حلال های شیمیایی8. ویژگی مطلوب یک حلال شیرین کننده گازی9.فرآیند های آمینی10. مشکلات عملیاتی واحد های آمین 11.مونو اتانول آمین 12. دی اتانول آمین 13. فرآیند کربناتی14. شیرین سازی از طریق جذب فیزیکی گاز های اسیدی15. فرآیند سلکسول16. فرآیند سولفینول17. شیرین سازی به روش تبدیل مستقیم / روش استرتفورد18. فرآیند 19. فرآیند کلاوس20. فرآیند اسکات21. شبیه سازی واحد های شیرین سازی گاز / نتیجه گیری22. منابعIFP

اسلاید 3: گاز ترش)1- به صورت مستقیم از ذخایر زیرزمینی 2-همراه با نفت از مخازن نفتی خارج می شودگاز طبیعیاگر گاز حاوی :+ ترکیبات اسیدی نظیر دی اکسید کربن + سولفید هیدروژن+ سولفید کربونیل + دی سولفید کربن + مرکاپتان هابیشتر از حد مجاز باشند با عنوان گاز ترش شناخته می شود .CO2H2SCOSCS2RSHانجام عملیاتی که گاز ترش را از نفت یا گاز جدا کند برای ادامه فرآیند ضروری است که با عنوان شیرین سازی گاز شناخته می شود شیرین سازی گاز)+ زدوده شدن هیدروژن سولفید و کربن دی اکسید موجود در گاز ترش به وسیله محلولی از آب و آمین ها + کاربرد فراوان در پالایش گاز و واحد های پتروشیمی

اسلاید 4: علت لزوم انجام فرآیند شیرین سازیبدبو بو بودن گاز ترش به علت دارا بودن محتویات گوگردی برای تنفس بسیار سمی ترکیب سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن با آب منجر به تشکیل اسید سولفوریک و اسید کربونیک می شود ،این ترکیبات اسیدی بسیار خورنده و باعث آسیب جدی به تجهیزات و محیط زریست می شود برای موارد ایمنی رعایت حد مجاز انتشار مواد آلاینده به محیط زیست کنترل خوردگیتنظیم ترکیب استاندارد محصولات و تضمین کیفیت خوراک صنایع پایین دستیجلوگیری از تشکیل هیدرات در دماهای پایینکاهش هزینه های تقویت گاز جلوگیری از مسمومیت کاتالیزورهاعوامل موثر در انتخاب فرآیند شیرین سازی)+ نوع ناخالصي كه بايد از گاز جدا گردد+ ميزان غلظت ناخالصي و حد نشانه خلوص گاز + جذب انتخابي گازهاي اسيدي + ميزان گاز ترش و شرايط دما و فشار گاز+ عملي بودن و مطلوب بودن واحد بازيافت گوگرد+ اقتصادي بودن فرايند

اسلاید 5: انواع روش های شیرین سازی گاز)شیرین سازی در بستر جامدشیرین سازی با استفاده از حلال های شیمیاییشیرین سازی از طریق جذب فیزیکی گاز های اسیدیMEA ,DEA, …(کربنات پتاسیم داغ و کربنات انحصاری)به کمک حلال های شیمیایی ویژهفرآیند رکتیسولFLUORSULFINOLSELEXOLRECTISOL

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید