زعفران
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم
اسلاید 2: PowerPointname
اسلاید 3: زعفران SAFFRON
اسلاید 4: زعفران چیست؟زعفران یا زَرپَران یا کُرکُم یا کورکوم گیاهی است از تیره ی زنبقیان وبه ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر؛ ادویه ای بسیار گران قیمت است. به آن طلای سرخ گفته می شود.، بومی ایران و هند است و در هیچ کشور عربی به صورت طبیعی نمیروید و شیوه زراعت آن ، در سدههای اول تا چهارم هجری ایرانیان به امتهای اسلامی اطراف مدیترانه آموختند.
اسلاید 5:
اسلاید 6: شرایط کشت و برداشت زعفران:زعفران یک گیاه نیمه گرمسیری می باشد و در مقابل گرما و سرما مقاومت خیلی خوبی از خود نشان می دهد. زعفران در مناطقی که دارای زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک دارد می توان کشت کرد.به طور متوسط زعفران در مناطقی که حداکثر دمای ۳۵ الی ۴۰ درجه سانتیگراد و ارتفاع بین ۱۳۰۰ تا ۲۵۰۰ متر از سطح دریا و زمستان متوسط با تجربه چند بار ( ۳ الی ۵ بار ) یخ زدگی و دمای حداقل -۵۰ درجه، عملکرد خوبی را به جا می گذارد.بهترین خاک برای کشت زعفران خاک لومی شنی می باشد چون مستعد ترین محیط کشت برای زعفران را ایجاد میکند و هم میزان رطوبت قابل دسترس برای پیاز زعفران را تامین میکندمهمترین آفت زعفران کنه و موش صحرایی می باشد. جهت شناسایی آفات و اینکه متوجه شویم که آیا پیازچه ها سالم هستند باید به طور متناوب اقدام به بازدید زمین و پیازچه ها نمائیم.برداشت زعفران بستگی به زمان آبیاری آن دارد ولی عمدتاً در آبان ماه زعفران شروع به گلدهی میکند که در طول ۲۰ الی ۳۰ روز فصل گلدهی باید هر روز گلبرگ های زعفران را بچینید.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.