ظروف تفلون

zoroofe_teflon_tabaye

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

اشتراک‌گذاری:

تعداد بازدید: 345 تعداد دانلود: 17

با کلیک بر روی ستاره‌ها، به این پاورپوینت امتیاز بدهید.

درحال ارسال
امتیاز کاربر [۰ رای]

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ظروف تفلون”

  • منتشرکننده‌ی پاورپوینت: طبایع

برای نمایش این فایل پاورپوینت درون سایت یا وبلاگتان، می‌توانید کد زیر را در پنل انتشار محتوای سایت یا وبلاگتان کپی کنید.

اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟« ظروف تفلون »
اسلاید 3: معرفی تفلون:پلیمری پوشاننده رویه فلزخصوصیات پلیمر تفلون:جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی به ظرفدارای مقاومت حرارتی بالا دارای مقاومت زیاد در برابر اسیدها و قلیاها
اسلاید 4: 3- دو نگرانی اساسی در خصوص بكارگیری ظروف تفلون: اثرات حرارت بر این ظروف ( با احتمال تشكیل مواد سمی در آنها ) جدا شدن تكه های تفلون از كف ظرف و ورود آنها به بدن
اسلاید 5: پرفلورواكتانوئیك اسید PFOA ماده اصلی در تولید تمامی ظروف با پوشش تفلونتفلون، خاصیت ضدچسبندگی خود را مدیون پرفلورواكتانوئیك اسیداست.براساس اعلام کمیسیون علمی سازمان حفاظت محیط زیست ایالات متحده، سرطان‌زا می‌باشد.شواهدی مبنی بر ارتباط این ماده با کم‌وزنی و اختلالات مغزی در نوزادان می‌باشد. PFOA موجب بروز بیماری های داخلی و گوارشی و نقص عضو جنین می شود.مقدار بالای آن (كه می تواند با مصرف ظروف تفلون وارد بدن شود )موجب ایجاد سرطان خواهد شد.
اسلاید 6: در اثر تجزیه لایه پوشاننده، در دمای بالا حدود ۱۵ نوع ذره و بخار سمی آزاد می شود.در دمای پخت و پز عادی هم چند ماده شیمیایی سمی از این ظروف انتشار می‌یابد.Teflon flu سرماخوردگی تفلونی: احساس تنگی نفس، خستگی، سردرد، سرفه، تب و لرز و گلودرد .براحتی با سرماخوردگی معمولی اشتباه گرفته می شود.
اسلاید 7: یک گزارش:«بوكی بیلی» شخصی با ناهنجاری های بدو تولد چون به هم ریختن تركیب صورت و یكی بودن سوراخ بینی.مادر او به هنگام بارداری در كارخانه دوپونت كه اولین كارخانه تولید كننده مواد تفلون بود به كار مشغول بوده است.
اسلاید 8: اگر همچنان به استفاده از تفلون اصرار دارید؛ این توصیه ها را جدّی بگیرید:توجه به علامت استاندارد ملی هنگام خرید ظروف تفلون. شستن ظرف با آب داغ و مایع ظرفشویی و آغشته کردن آن با روغن مایع؛ قبل از استفاده برای اولین بار.نپختن غذای بچه‌ها در تفلون.
اسلاید 9: استفاده نکردن از این ظروف در تهیه غذا تا حد امکان.برای تهیه غذاهای مایع مانند سوپ و جوشاندن شیر که نیازی به خاصیت نچسب بودن این ظروف ندارید از آنها استفاده نکنید.شستن این ظروف تنها با ابر و مایع ظرفشویی.استفاده از قاشق چوبی یا تفلونی. استفاده نکردن از ظروف تفلون آسیب دیده.
اسلاید 10: برقرار ی تهویه مناسب هنگام استفاده از این ظروف.( روشن كردن هود از ابتدای آشپزی؛ باز كردن پنجره ها و ....)فرو نبردن ظروف تفلون داغ در آب سرد.باعث مي شود ماده پوشاننده سطح ظرف ناپايدار شده، موقع استفاده بعدي وارد مواد غذايي شود. دور کردن پرندگان خانگی از محیط استنشاق بخارات آزاد شده از این ظروف
اسلاید 11: زیاد نکردن شعله اجاق گاز.حرارت ندادن ظرف خالی.بازسازي نکردن ظروف تفلون.وزارت بهداشت با توجه به مورد تاييد نبودن واحدهاي بازسازي تفلون و نوع تفلون مصرفي، فعاليت اين‌گونه واحدها را غيرمجاز اعلام كرده است.