صنایع غذایی

لاکتوباسیلوس

laklibatos

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “لاکتوباسیلوس”

لاکتوباسیلوس

اسلاید 1: موضوع...لاکتوباسیلوس ها

اسلاید 2: مقدمه׃ لاکتوباسیلوس ها جز باکتری های اسید لاکتیک می باشند که در سال 1890توسط بیرجینگ معرفی شدند که اولین گونه شناخته شده آن دلبروکی است، که شامل 60 گونه وزیرگونه می باشند وشامل سه زیرجنس لاکتوباسیلوس 1- بتاباکتریوم 2- استرپتوباکتریوم 3- ترموباکتریوم می باشند.

اسلاید 3: خصوصیات لاکتوباسیلوس ها خانواده لاکتوباسیلاسهدارای خاصیت پروبیوتیکی گرم مثبت وکاتاز منفی غیر اسپورزا ودارای اشکال مختلف باسیل وکوکوس

اسلاید 4: خصوصیات لاکتوباسیلوس ها میکروایروفیل تخمیر لاکتوزتوسط کلیه گونه ها وتولید اسید لاکتیکطول پرگنه ها 10 میکرونبهترین pH رشد 5 تا6.5تحمل بالا نسبت به اسید رشد در30 درجه سانتی گراد مزوفیلیکرشددر 45 درجه سانتی گراد ترموفیلیک

اسلاید 5: .

اسلاید 6: برخی گونه های مهم Lactobacillus acidophilus Lactobacillus delbrueckii اولین گونه شناخته شده Lactobacillus brevisLactobacillus plantarumLactobacillus helveticus Lactobacillus fermentum

3,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید