pajoheshe-taarikhi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پژوهش تاریخی”

پژوهش تاریخی

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم ارائه فصل نهم کتاب روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتیموضوع فصل: پژوهش تاریخیگروه ارائه کننده: مهدی سعیدی الیاس فاریابی محمد عباس آباد عربی مهدی رمضانی

اسلاید 2: پژوهش تاریخی یافته های چنین پژوهشی به متخصصان علوم انسانی این امکان را می دهد که از دستاوردها و اشتباهات گذشته به منظور بهتر ساختن حال استفاده کنند.هدف کلی این فصل، آشنا ساختن دانشجویان با مسائل و مشکلات اجرایی و لغزشهای احتمالی در این پژوهش است.

اسلاید 3: از دانشجویان انتظار می رود پس از مطالعه این فصل بتوانند:تاریخ را تعریف و اهمیت آن را بیان کننداهداف پژوهش تاریخی را بیان کنندمراحل پژوهش تاریخی را نام ببرندمنایع دست اول و دوم را تعریف کنند. اعتبارهای درونی و بیرونی را تعریف کننداحتیاط لازم در تفسیر اطلاعات تاریخی را نام ببرندلغزشهای احتمالی در تفسیر منابع را نام ببرند

اسلاید 4: پژوهش تاریخی از نظر دقت اجرا، یکی از دشوارترین انواع پژوهش است. گرچه همه افراد به نوعی مورخ اند، به این معنی که، همه، آنچه را که در گذشته اتفاق افتاده است به خاطر دارند، اما چنین تاریخی منطبق بر ملاکهای پژوهش تاریخی نیست. چنانچه پژوهش تاریخ یک علم مطرح شود باید همانند سایر روشهای علمی مطابق با معیارهای علمی باشد.

اسلاید 5: ماهیت پژوهش تاریخیبر اساس گفته قدمای یونان، تاریخ عبارت است از پژوهش به منظوربازسازی آنچه در گذشته اتفاق افتاده است و تا حدودی، آن شاخه از یادگیری است که به مطالعه و ثبت گذشته می پردازد.همانند هر نوع پژوهش کاربردی، هدف عمده پژوهش تاریخی، عبارت است از پژوهش به منظور بازسازی آنچه در گذشته اتفاق افتاده است.

اسلاید 6: نظر مورخان جدیدآنها وظیفه تاریخ را صرفا ثبت حوادث تاریخی و بنیانگذاری واقعیتها نمی دانند. آنها معتقدند هدف تاریخ، تفسیر و معنا بخشیدن به اطلاعات است نه تنظیم ترتیب زمان وقوع آنها، همانند فرهنگ لغات یا دانشنامه. در این صورت، مورخ باید مطمئن شود که یافته هایش بر شواهد مستند استوار استهر مورخی ناچارأ متأثر از نوعی فلسفه است که این فلسفه به صورت آشکار یا پنهان در تفسیر او دخالت خواهد کرد.

اسلاید 7: فلسفه ی تاریخ1)تاریخ را بیان یک نقشه یا هدف می داند که توسط خدای بزرگ یا قانون طبیعت، بنیانگذاری شده است و انسان را به سوی سرنوشت خویش هدایت می کند. 2)تمدن را به مثابه موجود زنده ای می داند که از یک طرف، مقهور تکامل و فعالیت جبری است و از طرف دیگر، تحت تاثیر عمر خویش است.3) طبقه سوم که دیدگاه انسانی از تاریخ دارد، انسان را مسئول سرنوشت خویش و جهانی که در آن زندگی می کند، می داند.

اسلاید 8: ملاک های طبقه بندی پژوهش تاریخیموضوع : به عنوان مثال تهیه و تنظیم زندگی نامه ی بزرگان علمی و مذهبی .تکنیک : به این معنی که پژوهش تاریخی متکی بر اسناد است یا آثار و ابنیه.

اسلاید 9: اهداف پژوهش تاریخی1- هدف مقدماتی : به دست آوردن دیدگاه روشنی از زمان حال است.چنانچه ما درصدد شناخت ماهیت پدیده ای هستیم بهتر است با تاریخ آن آشنا شویمدرک زمینه ی تاریخی آموزش و پرورش پژوهشگر را قادر میسازد که ریشه ی نابهنجاری ها و مشکلات آموزشی را شناسایی کند و برای نارسایی های موجود چاره جویی نماید.بنابراین ، پژوهش تاریخی به عنوان عامل کنترل در تعیین خط مشی های آموزشی به کار برده میشود.

اسلاید 10: اهداف پژوهش تاریخی2-تمایلات و آرزوهای مورخ در دستیابی به حقایق گذشتهیعنی آرزوی اطلاع از آنچه در گذشته اتفاق افتاده است و چرا انسان های آن زمان اجازه ی اتفاق چنین حوادثی را داده اند.کشف واقعیت به صورت مجرد ، پژوهشگر تاریخی را ارضا نمیکند.او تلاش میکند با تفسیر یافته های تاریخی خود ، گذشته را با حال و آینده پیوند دهد.

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید