geyahan-zinti-2

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “گیاهان زینتی”

گیاهان زینتی

اسلاید 1: بسم اللله الرحمن الرحیم محقق:رویا فله گریاستاد:اقای دکتر نظریموضوع:درختان و درختچه های زینتیخرداد 1399

اسلاید 2: درختان و درختچه ها:درختان و درخچه ها از مهم ترین عناصر در محوطه سازی و طراحی فضای سبز به شمار می روند. انتخاب، بکارگیری و نگهداری از این گیاهان سه عامل اساسی در کارایی فضای سبز هستند که باید همواره توسط طراح مورد توجه قرار گیرند. بنابراین نکته بسیار مهم در طراحی فضای سبز انتخاب گیاهی است که بتواند بیشتری کارایی ممکن را با حداقل نیاز به نگهداری فراهم آورد. نکته دیگر استفاده از گیاهان مناسب با توجه به نیازهای مختلفی است که طراح با آن روبروست. در فرایند طراحی و کاشت، توجه به نوع گیاهان و نحوه قرار گرفتن گیاهان نسبت به یکدیگر در جهت رسیدن به یک طرح زیبا و کارآ ضروری به نظر می رسد.

اسلاید 3: آشنایی با درخت و درختچه ها و نگهداری از آنها: تعریف درخت:گیاهانی با تنه واحد چوبی و ارتفاع حداقل بین ۳ تا ۵ مترتعریف درختچه:گیاهانی با تنه منشعب چوبی و ارتفاع حداکثر ۳ مترتعریف بوته:گیاهانی با تنه علفی و منشعب و ارتفاع حدکثر 1/5 متر

اسلاید 4: درختان از نظر طبقه بندی فصلی به دو دسته درختان خزان پذیر و همیشه سبز تقسیم می شوند. -درختان از نظر نوع برگ به دو دسته پهن برگ و سوزنی برگ تقسیم می شوند. طبقه بندی:(درختان خزان پذیر)(درختان همیشه سبز)(سوزنی برگ)(پهن برگ)

اسلاید 5: ۱-خاک مناسب : با توجه به اینکه درخت در بستر خاک استوار است برای رشد مناسب و سریع درخت، می بایست خاک مناسب و حاصلخیز باشد لذا در مکانهای که ساختمان خاک خراب و خاک مناسب وجود ندارد می بایست نسبت به تهیه خاک حاصلخیز و مناسب اقدام نمود. ۲-زمان کاشت: در صورتیکه نهال در گلدان یا کیسه باشد امکان انتقال در هر موقع از سال وجود دارد ولی اگر نهال در زمین باشد در مورد درختان همیشه سبز مثل کاج و سرو در اوایل بهار و در مورد درختان خزان کننده از اوایل آذر ماه تا آخر اسفند ماه می توان کاشت نهال را انجام داد. ۳- نهال خوب: مهمترین مسئله در کاشت درخت انتخاب نوع گونه و کیفیت نهال انتخابی می باشد.شرایط و مراحل کاشت درختمشخصات یک نهال خوب عبارتند از:داشتن ریشه پر، قوی و متقارنداشتن ساقه مستقیم و پوست سالم و طبیعی داشتن تاج متقارن و سالم4- کود: چون عموماً خاکها از لحاظ وجود مواد غذایی ضعیف هستند و همچنین ساختمان خوبی ندارندبایدبا دادن کودهای آلی و گاهاً شیمیایی در تامین دو هدف بالا کوشید. کود می بایستی کاملاً پوسیده باشد (حداقل ۴ ماه انبار شده باشد، بو ندهد و به رنگ تیره باشد) لازم به ذکر است در صورتیکه کود کاملاً پوسیده نیست به خصوص در مورد نهالهای ریشه لخت نبایستی کود در اطراف ریشه ریخته شود بلکه بایستی با خاک کف گود مخلوط گردد از ریختن کود اطراف تنه درخت و روی خاک نیز پرهیز شود.

اسلاید 6: 5-حفر گودال: بعد از مشخص شدن محل کاشت بایستی اقدام به حفر گودال نمود. بهتر است گودالها با دست حفر شوند چون چرخش مته های چاله کن باعث بوجود آمدن لایه سختی در دیواره چاله می شود که رشد ریشه را محدود می کند و همچنین وقتی گودال با دست حفر شود خاک سطحی و زیرین جداگانه ریخته می شود تا هنگام پرکردن گودال خاک سطحی که معمولاً دارای مواد آلی بیشتری است در اطراف ریشه ریخته شود بهتر است گودالها حداقل یک ماه قبل از کاشت نهال حفر شوند تا میکرو ارگانیزمها در دیواره گودال مستقر و فعال شوند. قطر گودال در خاکهای مرغوب به اندازه ۵-۳ برابر قطر گسترش ریشه و عمق گودال حداقل برابر عمق ریشه باشد و در خاکهای نامرغوب بهترین گودال به ابعاد ۱ متر می باشد . ۶-کاشت نهال: در زمان مناسب و طبق الگوی کاشت اقدام به کاشت می شود. لازم است هنگام کاشت خاک اطراف ریشه با کود پوسیده مخلوط شده و به خوبی لگدکوب شود تا درخت به خوبی در خاک مستقر شود همچنین نبایستی طوقه (حد فاصل ریشه و تنه) در زیر خاک قرار گیرد در صورتیکه طوقه زیر خاک قرارداده شود به سرعت پوسیده و نهال خشک خواهد شد در صورتیکه نهال ریشه لخت است قبل از کاشت جهت جلوگیری از پوسیدن ریشه های شکسته شده با قیچی باغبانی بریده شود. ۷- بستن قیم: در صورت وزش باد در منطقه و جهت جلوگیری از شل شدن ریشه و هواکشی و در نهایت خشک شدن نهال جوان بایستی از قیم استفاده شود. قیم عموماً از چوب و به ارتفاع کمی بیشتر از درخت می باشد و به خوبی در خاک محکم می شود که توانایی نگهداری درخت در برابر باد را داشته باشد و لازم است قیم در جهت وزش باد و فاصله اندکی از درخت در زمین فروشود و قیم و درخت با نخ به هم بسته شود تا از سائیده شدن آنها به یکدیگر و صدمه دیدن درخت جلوگیری شود . ۸- آبیاری ونگهداری : مسئله مهمتر از کاشت درخت نگهداری آن است. مهترین رکن نگهداری آبیاری است. با توجه به دمای منطقه، نوع گونه و شرایط آب و هوایی که بایستی حداقل ۵ روز یکبار و حداکثر دو هفته یکبار در فصول مرطوب انجام شود آبیاری زیاد باعث خفه شدن ریشه و پوسیدن آن می شود و آبیاری طولانی نیز باعث پژمردگی و نهایتاً خشک شدن نهال می شود لازم به ذکر است که با انجام آبیاری قطره های در مصرف آب و نیروی انسانی صرفه جویی می شود. بسته به نوع درخت بلافاصله بعد از کاشت می بایست اقدام به هرس و سربرداری درخت نمود. در سالهای بعد ۴-۳ شاخه با زاویه باز در طول درخت به منظور به وجود آمدن تاج متقارن نگه داشته شده و بقیه شاخه ها حذف می شوند. در سالهای بعد جهت تقویت گیاه می بایست با ایجاد گودال های درسایه انداز گیاه و پرنمودن آن با کودهای دامی و شیمیایی اقدام نمود.

اسلاید 7: شرایط نگهداری درخت و درختچه های زینتی۱-آبیاری: آبیاری درختان برحسب نوع درخت، نوع بافت خاک، شرایط منطقه، وجود سیستم تحت فشار و ....متفاوت بوده و بسته به شرایط فوق از ۵ تا ۱۵ روز متفاوت می باشد.میزان نفوذ آب در خاک می بایست حداقل ۲۵ سانتی متری از سطح خاک باشد.معمولاً حجم آبیاری برای درختان مسن بیشتر از درختان جوان است. البته دوره آبیاری درختان جوان نیز بیشتر از درختان مسن است . 2-وجین علف های هرز:علف های هرز می بایستی بطور مستمر و قبل از به گل رفتن آنها در بستر کاشت و جوبهای آبیاری وجین شده از محل خارج شود.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید