صفحه 1:
olen ‏بسم‎ آداب سکره (واجبات مستحبانتو حستو لاملا

صفحه 2:
امام حسن علیه التلام می فرمایند: در سفره دوازده خاصیت است که بر هر فرد مسلمان لازم است که آنها را بشناسد که چهار خاصیت واجب است و چهار خاصیت مستحب_ و چهار دیگر از ایب است

صفحه 3:

صفحه 4:
1 مستحبات سفره " شستن دست ها و وضو قبل از غذا ن و تکیه دادن به طرف جب

صفحه 5:

صفحه 6:
اثرات آغاز نمودن غذا غوريي اهم غنا ‎A‏ مصون ماندن ازضرر و زيان غذا م ‎a ee‏ ‎Ae‏ عدم ابتلا به سوء هاضمه (اگر با الحمدلله در پایان غذا باشد) 2 ‏م ‏إإ. محروم شدن شيطان در شراكت با انسان در غذا خوردن ‎a ‏یی‎ ‏4 بازپرس نشدن انسان راجع به آن غذا ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 7:
م ‎A‏ زیاد شدن روزی و از میان بردن فقر ‎Cc‏ > ‎Bed‏ فزونی خیر و برکت در خانه 7۳ ‏م ‎Ae‏ محفوظ ماندن از بيمارىهاى جسمى ‎6 ‏5 دفع هفتاد نوع بلا و گرفتاری 2 ‎2 ‎2 ‏إزايل كردن وسواس ‎Me‏ نیرومندی چشم ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 8:
اثرات آغاز نمودن غذا با نمک م 0 دوری از هفتاد بيمارى ‎=e‏ ‏۴ فواند بسیاری دارد(فرا تر از تریاق (پادزهر)) 2 م ... ‏دوری ازبيماريهاى جنون و جذام و برص و‎ Me نسبت به سایر خورش ها سرور است

صفحه 9:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان