علوم انسانی و علوم اجتماعیسیاست و قانون‌گذاری

آشنایی با قوانین آموزشی دانشجویان

صفحه 1:
‎wut‏ بر

صفحه 2:
4 wor " ماده 59 در مواردى كه دانشجو به طور موقت. ناگزیر به ‎Calg is BOE an tls GE lomo” owe: pus‏ دانشگاههای [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی أا مبدأ و مقصد. به عنوان دانشجوی مهمان, به طور موقت. برای مدت معین» محل تحصیل خود را تغییر دهد.

صفحه 3:
‎whut‏ بر ‏* ماده ۵۰- مهمان شدن دانشجو در یک دانشگاه [[ موسسه يا مركز آموزش علمى- كاربردى ]] » مشروط بر اين است كه. دانشجو حداقل يك نيمسال تحصيلى خود را در دانشكاه [[ موسسه يا مركز آموزش علمى- كاربردى ]] مبدأ كذرانده باشد.

صفحه 4:
4 wor ۴ ماده ۵۱- مهمان شدن دانشجو در یک دانشگاه [[ موسسه يا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] برای گذراندن یک یا چند درس به صورت تک درس بانظر دانشگاه |آموسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]| مبداً و موافقت دانشگاه [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] مقصد بلامانع است.

صفحه 5:
4 wor تبصره-چنانچه دانشجویی در هر یک از دو نظام آموزشی ترمی یا پودمانی نتواند یک يا چند درس خود را در نظام مربوطه بگذراند ودر صورتیکه درس مذکور پیشنیاز سایر دروس بوده و یا موجب فراغت از تحصیل دانشجو گردد. دانشجو می تولند در شرلیط مطروحه و به تشخیص شورای آموزشی واحدهای استانی ‎iG‏ در نظر گرفتن سیلایس درسی و تعداد واحدهای لن در نظام آموزشی دیگر در همان مرکز ویا دریگ از مراک زآموزفتی با مانشت مراک آموزشی مبدا و مقصد نسبت به اخذ دروس موردنظر اقدام نماید.

صفحه 6:
°& وا وک مان 2 0 " ماده 87 هر دانشجو در هر رشته می تولند حداکثر تا یک نیمسال در دوره کاردلنی» یا دو نیمسال در دوره کارشناسی. در یک دانشگاه [1 موسسه پا مرکز آموزش علمی- كاربردى]]. به طور تمام وقت. به صورت مهمان تحصیل كند. در هر حال نبايد تعداد دروسى را كه دانشجو به صورت مهمان (جه به صورت تمام وقت و جه به صورت تک درس) در يك يا جند دانشكاه [[ موسسه يا مركز آموزش علمى- کاربردی ]] گذرانده است. از ۴۰ درصد کل واحدهای دوره تجاوز کند.

صفحه 7:
مصوبه جلسه مورخ ۲۳/۱۰/۸۶شورای عالی برنامه ریزی * تبصره ۱ (الحاقی)-دانشگاه پیام نور » دانشگاه ها و مؤسسه هائ آموزش عللی غیر دولتی -غیر انتقاعی» دانشگاه آزاد اسلامی . ذانشگاه:جامع علمی-کازیزذی(صزقا برای"ناوزه:های تیال ی) و آموزشکده های فنی و حرفه ای مجازند نسبت به پذیرش دانشجوی مهمان برای دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته تا دو نیمسال و برای دوره کارشناسی پیوسته تا چهار نیمسال اقدام کنند . در این حال رعایت سقف ۴۰ درصد واحدهای دوره برای دانشجوی مهمان الزامی نیست

صفحه 8:
عالی برنامه ریزی ۴ تبصره ۲ (الحاقی) -مهمان شدن دانشجویان دانشگاه پیام نور در دانشگاه ها و موّسسه های آموزش عللی مذکور در تبصره ( الحاقی و بالعکس بلامانع است با توجه به تبصره های الحاقی به ماده ۵۲ "تبصره" ماده مذکور به "تبصره۲" اصلاح می شود. لازم به تاکید است که اولا دانشجویان دوره های مجازی در شمول مقررات لین بخشنامه قرار نمی گیرند و ثانیا اعطای مدارک فراغت از تحصیل دانشجوی مهمان در هر حال برعهده دانشگاه مبداء است

صفحه 9:
7 ‎SF Is‏ مان ‎of‏ ‏4 ‏* تبصره - انتخاب واحد دانشجو چه به صورت تک درس و چه به صورت تمام وقت. باید بااطلاع گروه آموزشی دانشگاه [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]أ مبداً و طبق شرایط دانشگاه [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی [[ مقصد باشد.

صفحه 10:
4 wor " ماده اه واحدهایی را که دانشجوی مهمان در یک دانشگاه [ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی آأمی گذراند. عیناً در کارنامه او در دانشگاه ]| موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] مبداً ثبت می شود. و نمرات آنها در محاسبات میانگین نیمسال و میانگین کل او منظور خواهد شد.

صفحه 11:
4 wor " ماده 6ه مدرک فراغت از تحصیل دانشجوی مهمان در هر صورت توسط دانشگاه [ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ۱ مبدا صادر می شود. * تبصوه-در نظام علمی - کاربردی گواهینامه موقت فارغ التحصیلی توسط موسسات و مراکز تهیه و پس از طی مراحل قانونی توسط دانشگاه جامع علمی- کاربردی صادر می شود.

صفحه 12:
تقاضای میهمان شدن soe Sees i an ‏میهمان شدن به مرکز آموزش. سس با جفت تیمسال‎ ‏به دیاین خیل رد دارم‎ saa ‏سال‎ ‏نام و نام خانوادکی‎ ‏اعضاء و تاریخ.‎ ‏بسمد دریاقت تفاضای دانعجو تام و تام خانواداکی کارشناس آموزش‎

صفحه 13:

صفحه 14:
فوم شماره م1 مريت تعداه واحد ابرنامه مقتعى / ساعت | تاريخ امتحان أعضاء وئيس مركز آموزش

صفحه 15:
فرم شماره مس از :موکز آموزش علمی کاربردی به :عر کز آموزش علمی کار بردی امضاء وتیس مرکز آموزش

صفحه 16:
امضاء رتیس مر کز آآموزش

صفحه 17:
oo ne

صفحه 18:
4 ره ‎“LL‏ + * ماده ۵۵- دانشجو در طول دوران تحصیل درمقطع کاردانی و کارشناسی می تولند. با داشتن شرلیط زیر و موافقت گروه آموزشی ذیربط از یک رشته به رشته دیگر در یک گروه آزمایشی و همان دانشگاه [1 موسسه يا مرکز آموزش علمی- كاربردى ]] تغییر رشته دهد:

صفحه 19:
46 02 ug ۱- ادامه تحصیل متقاضی در رشته قبلی از نظر مقررات آموزشی بلامانع باشد. ۲ حداقل ۶/۱ و حداکثر ۳/۲ واحدهای دوره را گذرانده باشد. ن فرد پذیرفته ۳- نمره آزمون ورودی متقاضی از نمره آزمون پ شده در سهمیه و رشته مورد تقاضا در همان سال کمتر نباشد. ۴ باتوجه به حداکثر مدت مجاز تحصیل. امکان گذراندن واحدهای درسی مورد نیاز در رشته جدید را داشته باشد. ۵تغییر رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته در یک زیر گروه با مراعات ضایر قترایط این ماذه الجام ميقبود

صفحه 20:
* تبصره ۱ تغییر رشته دانشجویانی که به دستگاههای اجرلیی خاص تعهد دارند. با رعلیت کلیه شرلیط این ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرایی ذیربط امکان پذیر است. ‎x‏ دانشجوی متقاضی تغییر رشته بلید شرلیط اولیه ثبت نام در ‏كد رشته هلی مورد تقاضا را داشته باشد.

صفحه 21:
۳ a 4 4 2 ug * تبصره ۲- تغییر رشته به رشته هایی که در ضوابط گزینش آنها شرایط خاص پیش بینی شده است. موکول به احراز شرایط مربوط است. ۴ تبصره ۲- دانشجو در هریک از مقاطع تحصیلی. تنها یک بار می تواند تغییر رشته دهد.

صفحه 22:
* ماده ۵۶- تغییر رشته درمقاطع تحصیلی هم سطح. صورت می گیرد. در غیر لین صورت. فقط از مقطع بالاتر به مقطع يايين ترء امكان پذیر است.

صفحه 23:
۴ ماده ۵۷- درصورت موافقت با تقاضای تغییر رشته. دانشجو موظف است در اولین فرصت در رشته جدید نامنویسی ‎BS‏ ‏و پس از نامنویسی, دانشجو ‎Go‏ بازگشت به رشته قبلی را ندارد. * تبصره - اقدام نکردن دانشجو به نامنویسی در رشته جدید در وقت معین به منزله انصراف از تغییر رشته تلقی می شود و حق تغییر رشته تا پایان دوره از وی سلب می شود.

صفحه 24:
4 Pi 4 4 2 ug * ماده ۵۸- دروسی که دانشجو در رشته قبلی گذرانده است در گروه آموزشی رشته جدید بررسی و معادل سازی می شود و فقط دروسی از وی پذیرفته می شود که به تشخیص گروه آموزشی, با دروس رشته جدید اشتراک محتوایی داشته باشد و نمره هر یک از لن دروس نیز از ۱۲ کمتر نباشد.

صفحه 25:
سر 46 4 م7 _ * تبصره ۱- دروس پذیرفته شده در کارنامه دانشجو ثبت و نمرات آنها در محاسبه میانگین کل منظور می شود. ولی نمرات دروس پذیرفته نشده. بدون احتساب در میانگین» در کارنامه دانشجو باقی می ماند. در لین حال, چنانچه میانگین کل واحدهای پذیرفته نشده او کمتر از ۱۳ باشد» ‎dy Leas‏ عنوان یک نیمسال مشروطی برای دانشجو در رشته جدید منظور می شود.

صفحه 26:
4 Pi 4 4 2 ug ‎o pad‏ 7ل درصورتی که تعداد واحدهای دروس پذیرفته نشده دانشجوء درحدی باشد که امکان گذراندن واحدهای موردنیاز رشته جدید را در طول مدت مجاز تحصیل. از وی سلب کند. با تقاضای تغییر رشته او موافقت نمی شود.

صفحه 27:
46 4 & ۰ ‎|PA\ 2‏ بو ری ‎of‏ ‏49 ‏* ماده ‎-۵٩‏ چنانچه دانشجو به تشخیص شورای آموزشی ‎ae‏ دردوران تحصیل.ء دچار بیماری پا سانحه ای گردد توائلیی ادامه تحضیل در لن رشته و یا امکان بهره گتری از ‎te‏ 2 آن را طبق جداول نقص عضو از دست بدهد. می تواند با رعایت سایر مقررات به رشته دیگری متناسب با رشته خود در همان گروه آزمایشی که از لحاظ نمره آزمون ورودی نزدیکترین نمره را دارد» تغییر رشته دهد. در این حال دانشجو از رعایت شرایط موضوع ماده ۵۵(باستثنای بند ۱) و ماده ۵۷ معاف خواهد بود.

صفحه 28:
۰ 46 ‎٠9‏ 00 اضطرارى + ‎J ah‏ 49 تبصره١ ‏ در مواردى كه دانشجو به دلايل نقص عضو و بيمارىء توانايى ادامه تحصيل در هيج يك از رشته هاى گروه آزمایشی مربوط را نداشته ‎auth,‏ كميسيون آموزشى دانشگاه پس از بررسی کامل مسأله. نسبت به تغییر رشته دانشجو به رشته ای در گروه آزمایشی دیگر تصمیم می گیرد.

صفحه 29:
تبصره۲-بخشنامه شماره ‎۳۴۳۹٩/۱۱۳‏ مورخ ۰ وزارت علوم.تحقیقات و فناوری * در مواردی که ایجاب می کند میک دانشجو ضمن انتقال از یک موسسه به موسسه دیگر.الزاما" تغییر رشته دهد,انتقال توام با تغییر رشته امکان پذیر است.مشروط بر آنکه دانشجو شرلیط انتقال و تغییر رشته توامان را داشته و هر دو کار به طور همزمان صورت گیرد.در حالیکه رشته مورد نظر در مبدا نباشد دانشجو منتقل می شود و بعد تغییر رشته می دهد.تغییر رشته در دانشگاه مقصد نیاز به تایید و موافقت دانشگاه مبدا ندارد.

صفحه 30:
ماده ۶۰س دانشجویان دوره دکتری پزشکی عمومی. دندانپزشکی. داروسازی و دامپزشکی یا دوره های کارشناسی ارشد پیوسته. که به دلایلی از تحصیل در دوره مربوط منع شده اند» درصورتی که حداقل واحدهای معادل دوره کاردانی یا کارشناسی را گذرانده باشند. با تصویب شورای آموزشی دانشگاه و با احتساب واحدهلیی که گذرانده ‎al‏ می توانند به یکی از رشته های گروه پزشکی یا یکی از رشته های مرتبط با لن در گروه دیگر» درمقاطع کاردانی پا کارشناسی, تغییر رشته دهند و پس از تطبیق واحدهای گذرانده شده. در رشته جدید. به ادامه تحصیل بپردازند.

صفحه 31:
تبصوه - درصورتی که دانشگاه مبدأء فاقد رشته متناسب برای تغییر رشته این گونه دانشجویان ‎hl‏ شورای آموزشی دانشگاه نظر خود را دایر بر تغییر رشته دانشجو. حسب مورد به معاونت آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش علی یا معاونت آموزشی وزارت بهداشت. درمان و آموزش پزشکی اعلام می کند. تا دانشجو را در یکی از دانشگاههای دیگر جایابی نمایند

صفحه 32:
ماده ۶۱- متقاضی تغییر رشته باید درخواست خود را همراه مدارک لازم. حداقل ۶ هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به اداره آموزش دانشگاه [[ موسسه پا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] در محل تحصیل خود تسلیم نماید.

صفحه 33:
5 a 4 oe a Yn ماده ۶۲ تغییر رشته از مقطع کارشناسی به مقطع کاردانی بلامانع است. در این حال برای ان گونه دانشجویان و حداکثر مدت مجاز تحصیل برمبنای دوره کاردلنی محاسبه وبه ازای هر ۲۰ واحد از دروس پذیرفته شده دانشجو یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل وی کاسته می شود.

صفحه 34:
با سلام و ادب احترلما اينجانب خانم/آقاى. نام و نام خانوادكى كارشناس رسيد دريافت تقاضا امضاء و تاريخ فرم فوق بصورت دو برگی تهیه شده که یک نسخه از آن جهت اطلاع دانشجو و یک نسخه جهت طرح در .شورای آموزشی می باشد

صفحه 35:
فرم تغییر رشته ۱ شماره از مرکز آموزش علمی-کاربردی به شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان با سلام احتراماه درخواست شماره ورودی سال تحصیلی مطرح و با درخواست نامبرده جهت تغییر رشته به رشته .رشته اعلام نظر فرمایید به پیوست مدارک مربوط به ثبت نام (شامل لیست سازمان سنجش؛ تصویر مدرک مقطع تحصیلی قبلی» وضعيت نظام وظيفه» در صورت مغایرت نامه موافقت دفتر آزمون) و کارنامه .های تحصیلی دانتشجو ارسال می گردد امضاء رئیس شورای آموزش مرکز

صفحه 36:
از شورای آموزشی و به مرکز آموزش علمی-کاربردی با سلام احتراماء بازگشت به نامه شماره درخواست تغییر رشته خانم/آقای. انشجوی رشته......مقطع...... ورودی سال تحصیلی........لز مرگز.......+ شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص استان در جلسه شماره ........مورخ.......مطرح و با درخواست نامبرده جهت ye. ‏.تحصیلی‎ امضاء رئیس شورای آموزشی و ...کمیسیون موارد خاص استان

صفحه 37:
تقاضای انتقال توام با تغییر رشته شماره: تاریخ: با سلام و ادب احترلما اينجانب خانم/آقاى. ورودی .ماه سال. نام و نام خانوادگی کارشناس رسید دریافت تقاضا امضاء و تاريخ فرم فوق بصورت دو برگی تهیه شده که یک نسخه از آن جهت اطلاع دانشجو و یک نسخه جهت طرح در .شورای آموزشی می باشد

صفحه 38:
برل واصأى دى و

صفحه 39:
۴ ماده ۶۲ معادل سازی و پذیرش دروسی که قبول شدگان آزمون سراسری قبلا" در دانشگاهها یا دیگر مقاطع تحصیلی گذرانده اند با رعلیت شرایطی به شرح زیر مجاز است: " كليه دانشجويان مى بايست در دانشگاهها وموسسات آموزش قبلى از طريق آزمون يذيرش شده باشند » دانشجويان سابق دانشكاه جامع علمى - كاربردى از اين

صفحه 40:
۱- دانشجو با توجه به سوابق تحصیلی خود مجاز به شرکت در آزمون ورودی رشته جدید باشد. ۲ دانشگاه قبلی و مدارک تحصیلی ن مورد تأیید وزارت فرهنگ و آموزش عالی یا وزارت بهداشت. درمان و آموزش پزشکی باشد. ۳ تحصیل دانشجو در دانشگاه قبلی مطلبق برنامه مصوب شورای عالی برنامه ریزی باشد. ۴ محتوای آموزشی دروس گذرانده شده دانشجو با دروس رشته جدید به تشخیص گروه آموزشی اشتراک محتولیی داشته و نمره هر یک از دروس از ۱۲ کمتر نباشد.

صفحه 41:
7 واضأى ‎«١‏ ‏و مان ی له تبصره اس معادل سازى و يذيرفتن دروس توسط كروههاى آموزشى ذى ربط دردانشكاه[[ موسسه يا مركز آموزش علمى- كاربردى ]] يذيرنده انجام مى شود. تبصره 7ل نمرات دروس يذيرفته شده از دانشجو در محاسبه ميانكين نيمسال محسوب نمى شود ولى در محاسبه ميانكين كل دانشجو محسوب خواهد شد. تبصره ۳-به ازاء هر ۲۰ واحد از دروس پذیرفته شده دانشجو یک نیمسال تحصیلی از حداکثر مدت مجاز تحصیل وی کاسته می شود.

صفحه 42:
۴ تبصوه۴- دانشجویان و فارغ التحصیلان و دانشجویان انصرافی دوره های آموزشی پودمانی می توانند در صورت قبولی در آزمون ورودی دانشگاه جامع . به نظام آموزش نیمسالی این دانشگاه راه یابند ۰ در اینصورت درسهای گذرانده دانشجو توسط گروه آموزشی ذیربط معادلسازی شده » حداکثر پنجاه درصد آنها پذیرفته و در کارنامه دانشجو ثبت خواهدشد.

صفحه 43:
" تبصره۵- در صورتیکه میانگین کل دروس گذرانده شده افراد موضوع تبصره ۴در دوره پودمانی حداقل ۱۵ بوده ودروس را با نمره ۱۴ گذرانده باشد از رعایت سقف ۵۰ درصد معاف هستند» تعداد دروس قابل معادلسازی باید تا حدی باشد که دانشجو ۲۵ واحد در دوره جدید ثبت نام

صفحه 44:
۱- دروس عمومی . اصلی و پایه وتخصصی دانشجویان انصرافی » اخراجی و فارغ التحصیل سابق دانشگاههای دولتی » آموزشکده های فنی و حرفه ای و علمی - کاربردی(ترمی) در صورت پذیرش در دانشگاه با رعایت ماده ۶۳ آیین نامه آموزشی به نحوی معادلسازی می گردد که دانشجویان در دوره جدید حداقل ۲۸۵ واحد درسی ثبت نام نموده و بگذ‌رانند.

صفحه 45:
۲- تنها دروس عمومی و پایه دانشجویان انصرافی . اخراجی و فارغ التحصیل سابق دانشگامهلی آزاد. پیام نور و غیرانتفاعی در صورت پذیرش در دانشگاه با رعلیت ماده ۶۳ آیین نامه آموزشی معادلسازی می گردد. كروه آموزشى مراكز مى ياي پس از بررسی ریز دروس, تعداد واحد و تمرات اکتسابی و مقاطع تحصیلی (هم سطح . ازمقطع تحصیلی بالا به پایین و ازمقطع کاردانی به کارشناسی پیوسته ) درصورت مطابقت نسبت به معادلسازی دروس اقدام نمایند. ازمقطع کاردانی به کارشناسی ناپیوسته درصورت تطابق نوع مدرک فقط دروس جبرانی قابل پذیرش می باشد.

صفحه 46:
مب مت از ‎ae‏

صفحه 47:
۰. ۵ ۵ ‏مه‎ y ‏لل عق‎ 7“ Y ‏ماده ۶۴- دانشجویی که کلیه واحدهای درسی یکی از‎ " ‏كازداتى» کارشتاسی, ثاپيوستة بو "کازکتتانسی‎ old ‏قوزم‎ ‏پیوسته را طبق برنامه مصوب و براساس مقررات آیین نامه با‎ ‏موفقیت گذرانده باشد. فارغ التحصیل ن دوره شناخته می‎ ‏شود.‎

صفحه 48:
4 SA fol’ 12/9/74 ¢/f 308.4 Jf" ۴ کلیه دانش آموختگان دوره های فوق دیپلم و لیسانس ۰ كه يذيرش آنان در ‎te‏ و موسسات آموزش عالی (داراى جوز ردي از شوراى كسترش آموزش عالى ) از طريق آزمون سراسرى سازمان سنجش آموزش کشور صورت گرفته و براساس ماده ۲۷ آیین نامه اموزشی دوره هل یکاردانی و کارشناسی مصوب اسفند ۱۳۶۹ شورای عالی برنامه ریزی با مدرک معادل فارغ التحصیل شده آند. می توانند در آزمون ورودی مقطع تحصیلی بالاتر شرکت کنند و عنوان معاد لاز دانشنامه آنان حذف می شود.

صفحه 49:
۰. ۵ فراعت از با + * تبصره ۱- تاریخ فراغت از تحصیل,» روزی است که آخرین نمره درسی دانشجو توسط استاد به اداره آموزش دانشکده یا دانشگاه[[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] تحویل می شود. * تبصره ۲- باتوجه به تبصره ۱ و رعایت دقیق ماده ۲۴ ضرورت دارد» هر دانشگاه در هرنیمسال» زمان خاصی را برای اعلام فراغت از تحصیل دانشجویان تعیین و مقدمات آن را فراهم سازد.

صفحه 50:

صفحه 51:
و نیقی تن ‎Le‏ ‏از 00اردیبهشت تا 200 شهریور از 00 شهریود ...از 0 آثر تا 46 تا 00 بان اردیبهشت سال بعد ‎od‏ ‏20 بهمن60 شهریور

صفحه 52:
۰. ۵ فراعت از با + تبصره۲-درج تاریخ فارغ التحصیلی در سه تاریخ ‎١١‏ تير و ۲۱ شهریور و ۳۰ بهمن هرسال می باشد. لازم به ذکر است چنانچه آخرین نمره داش آموختگلنی که درس کارورزی » کارآموزی » پروژه و یا درس معرفی به استاد دارند تا قبل از ۱۵ اردیبهشت به آموزش اعلام شود تاریخ فارغ التحصیل آنان ۳۰ بهمن سال قبل بوده و يس از لين تاريخ ۳۱ تیر همان سال منظور خواهد شد و چنانچه نمره قبل از ۳۰ آبان به مرک زآموزش اعلام شود تاريخ فارغ التحصیلی ۳۱ شهریور و چنانچه پس از لین تاریخ اعلام شود ۰ بهمن به عنوان تاریخ فارغ التحصیلی منظور خواهد شد دروس ياد شده :

صفحه 53:
مرت از ماده ۶۵ میا نگین کل نمرات دانشجو در پایان دوره تحصیل, بايد حداقل ۱۲ باشد تا در رشته تحصیلی خود حسب مورد مدرک كاردانى ها كارشناسى دريافت كند. در صورتی که میانگین نمرات از ‎١١‏ كمتر باشدء جنانجه از نظر طول تحصيل مانعى باشد. مى توائد حداكثر ۰ واحذ ادرسى از درسهایی را که با نمره کمتر از ۱۲ قبول شده است در يك نيمسال تحصيلى (در دوره كاردلنى) و ۲ نیمسال تحصيلى ( در دوره كا ارشناسى)ء مجدداً انتخاب و لن درس را تکرار کند» تا میانگین کل خود را جبران نماید. در این صورت نمرات دروس ‎ge‏ بر نمرات قبلی» در کارنامه دانشجو ثبت و در محاسبه میانگین کل نمرات او محسوب مى شود. HRY

صفحه 54:
۰. ۵ عر «ه م٩‏ ‎Y‏ 7 لل ود * تبصره ۱- دانشجویی که نتولند یا نخواهد از مقررات مذکور در این ماده استفاده کند يا علی رغم استفاده از آن نتواند کمبود میانگین کل نمرات خود را جبران نملید. در صورتی که مقطع تحصیلی او کاردانی است. از تحصیل محروم و اخراج می شود و در صورتی که درمقطع کارشناسی يا کارشناسی ارشد پیوسته باشد. براساس ماده ۳۰ و تبصره آن می تواند با اخذ مدرک مقطع تحصیلی پایین تر فارغ التحصیل شود

صفحه 55:
و ساس سا سو زارت علوم و تهت خوقارى " نظر به اينكه ييش از لين بعضى از دانشجويان ورودى سال ۶ به بعد با استفاده از تسهیلات موردی ناشی از مواردخاص, با گذراندن تمامی واحدهای درسی و بدون کسب حداقل میانگین کل ۱۲ در یکی از مقاطع تحصیلی کاردانی» کارشناسی دانش آموخته شناخته شده لندء با اعلام بذيرش حقوق مكتسبه اين عده از دانش آموختگان موارد زير جهت اجرا ابلاغ می گردد:

صفحه 56:
رود كاد رود رهومعه ور عورو/عدذالث علوم تفای 2 ‎-١ 9‏ دانشكاه / موسسه آموزش عالى مى تواند نسبت به صدور مدرک مرسوم دانشگاهی برای آسن دسته از دانشجویلنی که تا تاریخ ۳۱/۶/۸۶ تمامی واحدهای درسی دوره را گذرانده اند ولی میانگین کل آنها بالات راز ۱۰ و کمتر از ۱۲ می باشد اقدام کند. بدیهی است این افراد می تانند از تمامی مزایای قانونی مدرک مذکور از جمله شرکت در آزمونهای سراسری مقطع بالاتر » دریافت دانشنامه و استخدام برخوردار شوند.

صفحه 57:
‎a‏ ساره دومع ورخعوروعداث 2 ‎+ 4 9h? ‏۲-به لن دسته از دانشجویلی که بعد از تاریخ ۳۱/۶/۸۶ تمامی‎ . ۴ ‏واحدهای درسی دویه را گذرانده اند ولی میانگین کل آنها بلاتر از‎ ‏و کمتر از ۱۲ است. اجازه داده می شود حداکثر طی دو‎ ۰ ‏نیمسال تحصیلی . تعدادی از دروس دوره را که قبلا با نمره کمتر‎ ‏از ۱۲ گذرانده لند با پرداخت هزینه ای معادل شهریه دروه های‎ ‏شبانه (نوبت دوم) برای جبران میانگین کل خود مجددا انتخاب‎ ‏کرده و بگذرانند. در صورتیکه اینگونه دانشجویان بعد از دو‎ ‏نیمسال تحصیلی موفق به جبران میانگین کل نشوند. صرفا می‎ ‏توانند گواهینامه گذراندن واحدهای درسی دوره را دریافت نمایند.‎ ‎

صفحه 58:
۰. ۵ فراعت از با + * تبصره۲- دانشجویان دوره دکتری عمومی داروسازی و کارشناسی ارشد پیوسته سایر رشته ها که بیش از ۱۳۵ واحد درسی دوره را به حداقل میانگین نمرات ۱۲ گذرانده باشند در صورتی که به دلایلی از تحصیل منع شوند و يا ملیل یه ادا تحصیل کباکتتنیسی خوانققجسب: خوخواربنت: خود با مدرک کارشناسی در رشته داروسازی رشته مربوط فارغ التحصیل شوند.

صفحه 59:
* ماده ۶۶ این آیین نامه در ۱۲ فصل. ۶۶ ماده و ۴۸ تبصره در جلسات ۳۱۶ الی ۳۳۹ شورای عالی برنامه ریزی مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام در جلسه ۲۲۹ مورخ ۶ به تصویب نهلیی رسید و از تاریخ تصویب برای آن دسته از دانشجویانی که از سا ل تحصیلی 2۷۷ ۱۳۷۶ وارد فانتنگاهها و مقسسات آموژش عالی سی شوند لازم الاجرا است. و از اين تاريخ به بعد تمام آيين نامه هاء بخشتامه.ها ودستورالعملها ى مغاير ما كن براي اين قبيل دانشجويان لغو مى شود.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان