صفحه 1:
صفحه 2:
کارگاه آموزشی
تغذيه انكور
صفحه 3:
کربن آلی
در اراضی زراعی: متوسط ۵. درصد
در اراضی باغی: متوسط 1. درصد
نرمال: ۱.۲ درصد
صفحه 4:
ی-ه
صفحه 5:
روش تعبین نیاز غذایی
آزمون خاک
صفحه 6:
مراحل اساسی در یک برنامه آزمون خاک
نمونه برداری صحیح از خاتك
تجزیه صحیح خاک
توصیه کودی
صفحه 7:
اهداف آزمون خاک
تشخیص خاکهای دارای کمبود عناصر غذایی
تعیین سرنوشت کودهای اضافه شده به خاکتد
صفحه 8:
اهداف آزمون خاک
پیش آ گاهی دادن نقاطی که در خاک باعث مسمومیت
در گیاه. انسان و یا حیوانات شود.
تعیین نقاطی که خاکت آنها از نظر غلظت عناصر به حد
سمیت رسیده
صفحه 9:
مراحل انجام آزمون خاک
نمونه برداری و آماده سازی نمچنه خاکت.
تجزیه صحیح خاک به منظور تعیین دقیق غلظت
عناصر غذائی قاپل استفاده گیاه
تعیین نتایج آزمایشگاهی و انجام توصیه کودی جهت
دستيابى به عملکرد حدا کثر
صفحه 10:
وسایل نمونه برداری خاک
صفحه 11:
انجام عمل نمونهبرداری
عمق نمونه بردادی
حداقل
1300
3
cm60-30
در باغات
صفحه 12:
انجام عمل نمونهبرداری
روش نمونه برداری
تهیه اتیکت
ا
|
4
ارسال به آزمایشگاه
a
آزمایش
” توصیه کودی
صفحه 13:
صفحه 14:
مصرف کود
توصیه عمومیی
صفحه 15:
مصرف كود
حدود بحرانی عناصر غذایی
فسفر : ۱۵-۱۲میلی گرم بر کیل وگرم
پتاسیم : ۲۵۰-۳۰۰ میلی گرم بر کیلو گرم
آهن : ۵ میلی گرم بر کیلو گرم
منگنز : ۵ میلی گرم بر کیل و گرم
روی : ۱ میلی گرم بر کیل و گرم
پور : ! میلی گرم بر کیلو گرم
مس : ۱ میلی گرم بر کیل و گرم
صفحه 16:
منبع کودی
پایه : اوره
سرک : نیترات
آمونیم ويا اوره
توصية عهونین
نحوه مصرف
يايه (به روش
جالكود)
سركك در طول
دوره رشد رويشى
توصيه كودى
۳۵-۰ كيلوكرم در
هکتار
۳۰۰-۰ کیلوگرم در
هکتار
۲۵۰-۰ کی گرم در
هکتار
۰ کیلو گرم در هکتار
مقدار قابل
جذب عنصر در
we
کمتر از .۸۵
0 ۱-.۵
۱- 0
بشتر از 17
نام عنصر
نیتروژن
صفحه 17:
توصیه عمومی
توصیه کودی | مقدار قابل جذب عنصر نام عنصر
: در خاک
سوير فسفات |يايه (به روش | ٠٠١ كيلوكرم در هكتار | کمتر از ۵ میلی گرم بر
de جالكود) كيل وكرم فسفر
۰ كيل وكرم در هکتار | ۵-۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم
۰ کیلوگرم در هکتار| ۱۰-۱۵ میلی گرم بر
منبع کودی | نحوه
۰ کیلوگرم در مکتار ۱۵-۰ میلی گرم بر
Less |
صفحه 18:
منبع کودی.
سولفات پتاسیم
توصیه عمومی
نحوه مصرف
پایه (به روش
چالکود)
ل
توصيه كودى
۰ كيل وكرم در
هكتار
۰ کیل وگرم در
هکتار
۰ کیل وگرم در
هکتار
۰ کیلوگرم در هکتار
مقدار قابل جذب
عنصر در خاک
کمتر از ۱۵۰ میلی
گرم بر کیلوگرم
۱۵۰-۰ میلی گرم
لوگ
۲۰۰-۰ میلی گرم
۱
بیش از ۳۰۰ میلی
گرم بر كيلوكرم
فام عنصر
پتاسیم
صفحه 19:
منبع کودی
ae
کشاورزی
سولفات آهن
سولفات روی
اسيد بوريكك
سولفات مس
توصية عهوتی
‘ee
نحوه مصرف
ah
پایه (به روش
چالکود)
پایه (به روش
چالکود)
پایه (به روش
چالکود)
پایه (به روش
چالکود)
۰ کیل وگرم در
Xe
توصیه کودی
2
۰ گرم برای
هر تاک
۰ گرم برای
هر St
۰ گرم برای
هر تاكك
۰ گرم برای هر
تاک
مقدار قابل جذب
عنصر در خاک
کمتر از ۵ میلی
گرم بر کیا
کمتر از ۱میلی
گرم بر کیلوگرم
کمتر از ۱میلی
گرم بر کیلوگرم
کمتر از ۱ میلی
5 بلو گرم
۳4 ر
نام عنصو
كوكرد
روى
aye
صفحه 20:
میزان مصرف کود
10-٠ كيلو كرم كود دامى
بوسيده براى هر اصله
صفحه 21:
میزان مصرف کود
+
ریزمغذی ها
صفحه 22:
صفحه 23:
صفحه 24:
روش مصرف کود
U
annabestan.blogfa.com
انتشار ريشة درخنان عبوه بطو رکلی در طبقات خاک
صفحه 25:
صفحه 26:
روش صحیح چالکود
احداث چاله ها به فاصله ۱.۲ الی .۱ متر از تنه اصلی درخت در
محل سايه انداز
تعداد چاله ها حداقل ۲ تا ء عدد در اطراف تنه درخت
ابعاد چاله ها به اندازه ۵۰ در ۶۰ سانتی متر
صفحه 27:
روش صحیح چالکود
کودهای شیمیایی توصیه شده با ۵ کیلو گرم کود
دامی پوسیده مخلوط ودر ته چاله ربخته گردد
بقيه جاله هابا كود دامى بوسيده بر شود
جاله ها در مسير آبيارى احداث كردد
بلافاصله يس از كوددهى جاله ها آبيارى شود
صفحه 28:
روش چالکود
U
هر ۳ سال یکت بار
غير از کود نیتروژنی
صفحه 29:
محلول پاشی ۱۰ در هزار
سولفات روی به همراه اوره
واسيد بوريكك_
براى افزايش ميوه دهى
فروت ست
/ ١
محلول باشى ۵
سولفات روى به
واسيد بوريك -]
در هزار
همراه اوره
زمستانه
صفحه 30:
برای جلوگیری از ریزش کل
فروت ست
صفحه 31:
برای افزایش کیفیت و عملکرد
محلول پاشی عناصر غذایی
محلول پاشی ه در هزار
ریزمغذی ها
او وی
۲ بار به فاصله
۲۰-۵ روز
صفحه 32:
شناخت ناهنجاری های تغذیه ای باغات انگور
رت 8
7 er
Ca-n>xK>B>mMg>P>Cu>Fe>M
وی el BN كلسيم | منيزيم
عناصر پرنیاز نیتروژت
1 2.63 0.18 1.04 2.51 0.41
عناصر کم نیاز آهن منگنز S99 مس بور
میلی گرم بر
كيلو كم 380 | 160 30 | 9 | 70 3
صفحه 33:
صفحه 34:
صفحه 35:
صفحه 36:
شکل ۴-علالم کمبودپتاسیم دربرگ و خوشهانگور
صفحه 37:
صفحه 38:
صفحه 39:
صفحه 40:
علل برو زکمبود کلسیم
Ca
عوامل مانع تعرق مانند قابلیت استفاده کم آب
رطوبت نسبی Yb
محدودیت رشد ريشه
و دمای پائین.
باعث می شود که ح رکت کلسیم به داخل میوه کاهش Vl
صفحه 41:
علل برو زکمبود کلسیم
OF > کلسیم به سوی میوه با گذشت فصل و افزایش عناصر
متحرك آوند آبكشى مانند منيزيوم , يتاسيم , فسفر و ازت
همراه با اتقال مواد فتوستتزی کاهش می یاید.
غلظت کلسیم در خاک ۱۰ برابر غلظت پتاسیم می باشد .
کلسیم در خاک با کارایی خیلی کمتر از پتاسیم توسط ریثه ها
جذب می شود.
غلظت زیا د یون های یک ظرفیتی مانند پتاسیم , سدیم و
امونیوم در خاک موجب کاهش جذب کلسیم می شوند.
یون کلسیم برای توسعه و تقسیم سلول ضروری است
صفحه 42:
در اثر کمبود کلسیم ابتدا تکروز به
صورت نوار باریکی در حاشیه ب رک ظاهر
خشکد که شباهت به نکروز شدید ساقه
دارد
کاهش سفتی انگور
ریزش حبه ها
قهوه ای شدن حبه ها
پوسی دگی قارچی افزایش می یابد
نظیر( بو )
افزایش میزان ت رک خوردن حبه
صفحه 43:
کودهای حاوی کلسیم
چالکود سولفات کلسیم در زمستان
محلول پاشی شاخ وبرگ
ميزان مصرف : ف ليت ركود در هر هکتار باغ و زمین زراعی در هر
مقدا رآب ی که برای محلول پاشی یک هکتار لازم است
زمان مصرف:
درختان میوه : دو نوبت از زمان تشکیل میوه به فاصله ۱۴ روز
محلول پاش ی کود کلسیم اول قبل از باز شدن جوانه ها و دوم یعد
از ريز شگلها
صفحه 44:
میزان مصرذ
مصرف كود
كلسيم
roy ۱ و
کیلو گرم در ۱۰۰۰
لیتر آب
rey لیتر آب در هکتار و با توجه
3
سس a
te 2
به ميز کمیود ۲ تا ۳ب 0
کتار و با تم
تکرار شود . gee
مصرف خا ۲ کیلو م در هکتار
خاکی 9-
تا ۳ بار قا 7 3
بل تکرا fo ۱
در
صفحه 45:
با سپاس فراوان