سایر سایر

آموزش و نکات فصل ۵ (ساختار زمین)

amoozesh_va_nokate_fasle_5_zamin

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آموزش و نکات فصل ۵ (ساختار زمین)”

آموزش و نکات فصل ۵ (ساختار زمین)

اسلاید 1: آموزش و نکات فصل5 (ساختار زمین)بسم اللّه الرحمن و الرحیم

اسلاید 2: آنچه در این فصل می خوانیمموانع و مشکلات بررسی اعماق زمین چیست.روش های مطالع ساختمان درونی زمین کدامند.لایه های ساختمانی درونی زمین کدامند.هسته ی زمین از چه قسمت های تشکیل شده و هر کدام به چه شکلی می باشند.گوشته به کجا گفته می شود و از چه موادی تشکیل شده است.قسمت های مختلف گوشته کذامند.نرم کره چیست و چه حالتی داشته و از چه موادی تشکیل شده است.انواع پوسته کدامند.ویژگی پوسته ی اقیانوسی کدامند.ویژگی پوسته ی قاره ای کدامند.سنگ کره چیست.علت وقوع زمین لرزه چیست.

اسلاید 3: ساختار زمين بشر از دير باز به فكر مطالعه درباره زمين و ساختمان دروني آن بوده است از آنجا كه مطالعه مستقيم اعماق زمين غير ممكن است بيش تر مطالعات درباره زمين به روش غير مستقيم است.عميق ترين چاهي كه جهت مطالعه مستقيم حفر شده است در شوروي سابق حدود 13 كيلومتر است در صورتي كه شعاع كره زمين در حدود 6400 كيلومتر است.

اسلاید 4: موانع و مشکلات بررسی عمق زمینافزایش دما و فشار در اعماق زمین به طوری که هر چه از سطح زمین،پایین می رویم به ازاء هر یک کیلومتر،دما حدود«30 درجه سانتیگراد بالا می رود.هر چه پایین تر می رویم کندن سنگ ها مشکل تر می شود.به طوری که عمیق ترین چاهی که آدمی حفر کرده 13 کیلومتر دارد.

اسلاید 5: روش مطالعه ی ساختمان درونی زمینروش های مستقیم:مانند حفر چاه و خارج کردن نمونه هایی توسط دستگاه حفار.روش های غیر مستقیم:مانند مواد مذاب خارج شده از آتشفشان،دما و ترکیب چشمه های آب گرم،شهاب سنگ ها و از همه مهم تر امواج زلزله.

اسلاید 6: پوسته،گوشته،هستهلايه هاي زمين:    - هسته   - گوشته   - پوسته  الف:هسته: داغ ترين قسمت زمين كه از دولايه تشكيل شده است لايه داخلي حالت جامد لايه خارجي حالت مايع است.ب:گوشته: در اطراف هسته قراردارد كه از دو قسمت نرم كره(خميري شكل) و سنگ كره(قسمت سنگي)مواد سازنده گوشته: سيلسيم – اكسيژن- آهن منيزيم-كلسيم  ج:پوسته: خارجي ترين لايه زمين است كه سطح آن داراي برجستگي(كوهها) و فرو رفتگي ها(اقيانوسها) مي باشد ضخامت آن متفاوت است.در زير قاره ها 20 تا 60 كيلومتر – در زير اقيانوسها 8 تا 12 كيلومتر است.پوسته در زير اقيانوسها شبيه لايه پايين پوسته قاره اي مي باشد.

اسلاید 7: هسته داخلی و هسته خارجیهسته ی داخلی: قسمتی در مرکز زمین از جنس آهن و نیکل که به دلیل فشار زیاد، به حالت جامد می باشد.هسته ی خارجی: قسمتی در اطراف هسته ی داخلی از جنس آهن و نیکل که به حالت مایع می باشد.

اسلاید 8: نکاتی درباره ی پوستهپوسته در زير اقيانوسها شبيه لايه پايين پوسته قاره اي مي باشد.انواع مختلف پوسته 1- پوسته ی اقیانوسی2-پوسته قاره ای

اسلاید 9: نرم کره و سنگ کره1. نرم كره: قسمت خميري شكل گوشته را نرم كره گويند.2. سنگ كره: پوسته سنگي و سخت زمين همراه با قسمت سنگي گوشته را سنگ كره گويند.سنگ كره بر روي نرم كره قراردارد و گاهي به آرامي جابه جا مي شود كه موجب وقوع زلزله مي شود.نکته: علت نرم و خمیری شکل بودن نرم کره این است که دما و فشار در نرم کره به قدرتی بالاست که مواد آن را، به نقطه ی ذوب نزدیک کرده و قسمتی از آن راذوب می کند

اسلاید 10: عناصر سازنده ی زمین

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید