کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

آنتاگونیسم (antagonism)

antagonism-3

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آنتاگونیسم (antagonism)”

آنتاگونیسم (antagonism)

اسلاید 1: 1

اسلاید 2: seminar subject: Inhibitory effects of microorganisms on each otherThe professor : Doctor. Majid Alipur SkandaniProvider: zahra nabavi2

اسلاید 3: If the food , bacteria, mold and yeast were present, competition between them is crucial The theme is dominant over the other and which are causing food spoilage .4 types behave differently towards each other microorganisms are :3The interaction between microorganisms

اسلاید 4: Symbiotic Metabiotic Synergestic antagonestic4

اسلاید 5: symbiotic In other cases bacteria may contribute to the growth and form of living together in coexistence would be5Metabiotic Alternatively , a condition known as metabiotic , it provides the means for a micro-organism , growing conditions for other microorganisms provides both growth initially , but eventually one will prevail over the other.

اسلاید 6: Bacteria may be hostile to each other or have the effect of growth. inhibit the growth of one another . Such as the effects of lactic acid bacteria fermentation agent , due to the metabolites produced , inhibit the growth of Gram-negative bacteria are saprophytes.Synergestic6

اسلاید 7: Microbial antagonism is a common phenomenon for most microorganisms and microbial specify by unlocking Peru (AMP) occurs .  The reason for this aggression is, competition : Place Foodstuffs  production and secretion of extracellular D polymerase The antimicrobial activity of the host  7

اسلاید 8: Identify inhibitor microrganism through : The morphology and biochemical tests based on microbial appearance Gram stain System bacteriological DonePCR8

اسلاید 9: 1) Agar spot assay 5) microtitre plate well 9) Doul culture method2) Cross streak method 6) Agar well diffusion 10) agar slab method 3) Agar disc diffusion 7) agar plug diffusion 11) Spot on lown assay 4) oxford cup method 8) point inoculation9methods

اسلاید 10: Agar disk-diffusion testing developedin 1940 is the official method used in many clinical microbiology laboratories for routine antimicrobial susceptibility testing. 10

اسلاید 11: Press down disc11

اسلاید 12: Generally,antimicrobial agent diffuses into the agar and inhibits germination and growth of the test microorganism at the end the Diameters of inhibition growth zones are measured12

اسلاید 13: 13

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید