پزشکی و سلامت بیماری‌ها

اثرات اختلال در تغذیه در بیماران بخش های ویژه

ekhtelalat_taghziyeyi_dar_bimarane_bakhshe_vizhe

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اثرات اختلال در تغذیه در بیماران بخش های ویژه”

اثرات اختلال در تغذیه در بیماران بخش های ویژه

اسلاید 1: Nutritional Support in ICU

اسلاید 2: Reference1) Morton PG, Fontaine DK (eds). Critical Care Nursing: A Holistic Approach. 9th edition. Philadelphia: Lippincott; 2009. PP: 1017-1033.2) Kururilla J (eds). Essentials of Critical Care Nursing: A Holistic Approach. 9th edition. New Delhi: Jaypee Brothers; 2007. PP: 334-342.3) مارینو پ. کتاب کامل ICU. مترجم: پوران سامی، چاپ اول، انتشارات بشری، تهران، 1387، صفحات 481- 459.4) Singer P, et al. ESPEN Guidelines on Parenteral Nutrition: Intensive care. Clinical Nutrition 2009: 1-14.

اسلاید 3: اثرات اختلال در تغذیه در بیماران بخش های ویژه اختلال در عملکرد سیستم ایمنی. اختلال در ترمیم زخم. تحلیل عضلات بدن. افزایش وابستگی به ونتیلاتور.

اسلاید 4: Caloric requairments محاسبه انرژی با روشی ساده (Kururilla): انرژی (کیلوکالری)= وزن (کیلوگرم) * 30

اسلاید 5: کل انرژی مورد نیاز هر فرد (TEE)Total Energy Expenditure1- مصرف پایه انرژی (Basal Energy Expenditure= BEE):BEE در مردان= 66+ (13/7*وزن)+ (5*قد به سانتی متر) – (6/8* سن به سال)BEE در زنان= 655+ (9/6*وزن)+ (1/85*قد به سانتی متر)– (4/7* سن به سال)

اسلاید 6: کل انرژی مورد نیاز هر فرد (TEE)Total Energy Expenditure2- انرژی مورد نیاز برای فعالیت های فیزیکی فرد: در افراد عادی: 10 تا 50 درصد BEE. در فرد بستری 10 تا 20 درصد BEE.

اسلاید 7: کل انرژی مورد نیاز هر فرد (TEE)Total Energy Expenditure3- انرژی مورد نیاز در شرایط استرس زای مختلف: جراحی های الکتیو: 10% تروما: 30-10% سپتی سمی: 80-50% سوختگی ها (بر اساس وسعت): 200-100%

اسلاید 8: روش آسان برای محاسبه TEE در بالین بیمار (kcal/kg/day)استرس خفیف25جراحی الکتیو، عفونت خفیفاسترس متوسط35شکستگی، عفونت شدیداسترس شدید45سوختگی شدید، نارسایی کلیه

اسلاید 9:

اسلاید 10: Enteral Nutrition

اسلاید 11: Levins Tube

اسلاید 12: Salem Sump TubePAAB

اسلاید 13:

اسلاید 14: استفاده از آندوسکوپی فیبر اپتیک. لوله های مجهز به مغناطیس خارجی . تزریق متوکلوپرامید. تزریق هوا.روشهای قرار گیری لوله تغذیه در دئودنوم

اسلاید 15: PEG Tube

اسلاید 16:

اسلاید 17: PEG Tube ( low profile)

اسلاید 18: For nutrition where patient cannot consume sufficient calories to meet metabolic needs Impaired swallowing (neurologic, neuro-muscular, obstructive neoplasms) NG tube associated aspiration Gastric decompressionPEG - Indications

اسلاید 19: Inability to bring the anterior gastric wall in apposition to the anterior abdominal wall (prior subtotal gastrectomy, ascites, marked hepatomegaly)Severe obesitySmall bowel fistulaIncorrectable coagulopathyPEG - Contraindications

اسلاید 20: تراکم کالری. اسمولالیته. پروتئین و پپتید (Peptamen و Vital HN). چربی ها Pulmocare. گلوتامین (Alitraq یا Impact glutamine) فیبر: قابل تخمیر (سلولز، پکتین، صمغ)- غیر قابل تخمیر (لیگنین ها)فرمول های تغذیه ای

اسلاید 21: عوارض تغذیه روده ای انسداد لوله. رفلاکس. اسهال (سوربیتول- محلول های هیپرتونیک- آنتروکولیت).

اسلاید 22: 23تغذیه وریدی (PN)Parenteral Nutrition

اسلاید 23: اندیکاسیون های تغذیه وریدی اختلال عملکرد دستگاه گوارش. بدخیمی ها. وضعیت هایپرمتابولیک. استراحت روده.

اسلاید 24: انواع تغذیه وریدی تغذیه از طریق ورید محیطی Peripheral Parenteral Nutrition (PPN) تغذیه کامل وریدی Total Parenteral Nutrition (TPN)

اسلاید 25: Parenteral Nutrition Routes

اسلاید 26:

اسلاید 27:

اسلاید 28: تعادل نیتروژن*** هدف از تعادل نیتروژن حفظ بالانس مثبت 6-4 گرم می باشد.تعادل نیتروژن = مصرف پروتئین 24 ساعته 6/25-UUN (میلی گرم در دسی لیتر)0/8+2

اسلاید 29: ترکیب استاندارد PPN دکستروز 20% آمینواسید 3% اینترالیپید 20%

اسلاید 30: Protein………………...Amino Acids 10% 500 mlCarbohydrates…….Dextrose 50% 500 mlFat……………………….Lipid Emulsion 20% 500 mlVitamins………………Multivitamin InfusionMinerals……………….Electrolytes and Trace Elementsترکیب استاندارد TPN

اسلاید 31:

اسلاید 32:

اسلاید 33: روش انفوزیون TPN مرحله 1: محلول TPN 1/5 لیتر روزانه (60 میلی لیتر در ساعت)انفوزیون جانبی: 1/5 لیتر دکستروز سالین روزانه حاوی 30 mmol KCL/L . مرحله 2: محلول TPN 2 لیتر روزانه (80 میلی لیتر در ساعت)انفوزیون جانبی: 1 لیتر دکستروز سالین روزانه (40 میلی لیتر در ساعت)

اسلاید 34: روش انفوزیون TPN مرحله 3: محلول TPN 2/5 لیتر روزانه (100 میلی لیتر در ساعت)انفوزیون جانبی: 0/5 لیتر دکستروز سالین روزانه (20 میلی لیتر در ساعت) مرحله 4: محلول TPN 3 لیتر روزانه (120 میلی لیتر در ساعت)انفوزیون جانبی: 0/5 لیتر دکستروز سالین روزانه (20 میلی لیتر در ساعت)

اسلاید 35: Macronutrient Concentrations in PN SolutionsMacronutrient concentrations (%) = the grams of solute/100 ml of fluidD70 has 70 grams of dextrose per 100 ml. 10% amino acid solution has 10 grams amino acids/100 ml of solution20% lipids has 20 grams of lipid/100 ml of solution

اسلاید 36: Protein Content CalculationsTo calculate the grams of protein supplied by a TPN solution, multiply the total volume of amino acid solution (in ml*) supplied in a day by the amino acid concentration. Example Protein Calculation 1000 ml of 8% amino acids: 1000 ml x 8 g/100 ml = 80g Or 1000 x .08 = 80 g

اسلاید 37: Dextrose Calculation1000 ml of D50W (50% dextrose) 1000 ml x 50g / 100 ml = 500g dextroseOR 1000 ml x .50 = 500g dextrose500g dextrose x 3.4 kcal/g = 1700 kcal

اسلاید 38: Calculation of Lipid ContentTo determine kcalories supplied by lipid*, multiply the volume of 10% lipid (in ml) by 1.1; multiply the volume of 20% lipid (in ml) by 2.0. If lipids are not given daily, divide total kcalories supplied by fat in one week by 7 to get an estimate of the average fat kcalories per day. *|Lipid emulsions contain glycerol, so lipid emulsion does not have 9 kcal per gram as it would if it were pure fat. Some use 10 kcal/gm for lipid emulsions.

اسلاید 39: Example Lipid Calculation for 2-in-1500 ml of 10% lipid500 ml x 1.1 kcal/ml = 550 kcal 500 ml 20% lipid 500 ml x 2.0 kcal/ml = 1000 kcal Or, alternatively, 500 ml of 10% lipid = 50 grams lipid x 10 kcal/g or 500 kcal

اسلاید 40:

اسلاید 41: Calculation of Dextrose/AA with Piggyback Lipids (2-in-1)Determine patients kcalorie, protein, and fluid needs. Determine lipid volume and rate for piggy back administration. Determine kcals to be supplied from lipid. (Usually 30% of total kcals). Divide lipid kcals by 1.1 kcal/cc if you are using 10% lipids; divide lipid kcals by 2 kcal/cc if you are using 20% lipids. This is the total volume. Divide total volume of lipid by 24 hr to determine rate in cc/hr.

اسلاید 42: Example CalculationNutrient Needs: Kcals: 1800. Protein: 88 g. Fluid: 2000 cc   1800 kcal x 30% = 540 kcal from lipidLipid (10%):540 kcal/1.1 (kcal/cc) = 491 cc/24 hr =20 cc/hr 10% lipid (round to 480 ml)Remaining fluid needs: 2000cc - 480cc = 1520cc

اسلاید 43: Determine protein concentrationSubtract volume of lipid from total fluid requirement to determine remaining fluid needs. Divide protein requirement (in grams) by remaining fluid requirement and multiply by 100. This gives you the amino acid concentration in %. Multiply protein requirement in grams x 4 to determine calories from protein

اسلاید 44: Protein CalculationsProtein: 88 g / 1520 cc x 100 = 5.8% amino acid solution88 g. x 4 kcal/gm =352 kcals from proteinRemaining kcal needs: 1800 – (528 + 352) = 920 kcal

اسلاید 45: Determine dextrose concentrationSubtract kcals of lipid + calories from protein from total kcals to determine remaining kcal needs. Divide remaining kcals by 3.4 kcal/g to determine grams of dextrose. Divide dextrose grams by remaining fluid needs (in protein calculations) and multiply by 100 to determine dextrose concentration. Determine rate of AA/dex solution by dividing remaining fluid needs” by 24 hr.

اسلاید 46: Dextrose Concentration920 kcal/3.4 kcal/g = 270 g dextrose 270 g / 1520 cc x 100 = 17.7% dextrose solution Rate of Amino Acid / Dextrose: 1520 cc / 24hr = 63 cc/hrTPN recommendation: Suggest two-in-one PN 17.7% dextrose, 5.8% a.a. @ 63 cc/hr with 10% lipids piggyback @ 20 cc/hr

اسلاید 47: کنترل علائم حیاتی حداقل 4 بار در روز. ثبت جذب و دفع روزانه. کنترل وزن روزانه. کنترل قند ادرار هر 6 ساعت. کنترل روزانه قند خون، اوره، الکترولیت های سرم تا زمان ثابت شدن آن و سپس دو بار در هفته. کنترل کلسیم و فسفر سرم دو بار در هفته. کنترل هموگلوبین، زمان پروترمبین، LFT و TIBC هفته ای یک بار.مانیتورینگ بیمار دریافت کننده TPN

اسلاید 48: Osmolarity in PPNWhen a hypertonic solution is introduced into a small vein with a low blood flow, fluid from the surrounding tissue moves into the vein due to osmosis. The area can become inflamed, and thrombosis can occur.

اسلاید 49: IV-Related Phlebitis

اسلاید 50: عوارض تغذیه وریدی عوارض مربوط به کاتتر. عوارض متابولیک. عوارض گوارشی.

اسلاید 51: Where there is a will, there is a way

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید