اثر عصاره سیر(Allium sativum)، اسانس شوید(Anethum graveolens) و محلول نیسین بر عمر انبارداری گوشت چرخ شده گوساله در دمای ۸ درجه سانتی گراد
اسلاید 1: 1Alyl2_ propoil_ thiosulfinat 2 alil isotiocianato 3 Citral carvacrolCinamaldeeid 45 Linalool timol6 micrococcus 7 moraxella 8 flavobacterium9 pseudomonas 10enterobacteriaceae
اسلاید 2: 2اثر عصاره سیر(Allium sativum)، اسانس شوید(Anethum graveolens) و محلول نیسین بر عمر انبارداری گوشت چرخ شده گوساله در دمای 8 درجه سانتی گراداساتید راهنما:دکتر محمد رهنمادکتر مجید علیپور اسکندانیاساتید مشاور: دکتر محمود توکلیدکتر سعید سالاریتهیه و تدوین:زهرا نبویآبان ماه 13962دانشگاه زابلمدیریت تحصیلات تکمیلیپایان نامه کارشناسی ارشد
اسلاید 3: 3 مقدمهفهرست مطالبپیشینه تحقیقمواد و روش هابحث و نتایج3
اسلاید 4: مقدمهاز نظرمیزان مصرف گوشت قرمز در دنیا، 52% به گوشت گاو و گوساله، 6% به گوشت گوسفند و بز،40% به گوشت خوک و 2% به گوشت سایر دام ها اختصاص دارد. 44مصرف گوشت قرمز و فرآورده هاي آن در سراسر جهان به طورگسترده اي رو به افزایش است.
اسلاید 5: مقدمه55غني بودن گوشت از :چربی هاانواع ويتامين ها مواد معدني نظیر آهن و روي پروتئين هاي ارزشمند به لحاظ دارا بودن اسیدآمینه های ضروری و غیرضروریسبب مي شود تا آن را در زمره كامل ترين مواد غذائي طبقه بندي نمايند.
اسلاید 6: در میان محصولات غذایی، گوشت گوساله یکی از حساسترین مواد غذایی فساد پذیر به شمار می آید زیرا محیطی بسیار مساعد جهت فعالیت میکروب ها، مخمرها و کپک ها است.66مقدمهتخمین زده میشود که 30 درصد مردم در کشورهاي صنعتی، حداقل یکبار در سال از بیماريهاي ناشی از مواد غذایی رنج میبرند. بنابراین، نیاز به کاهش یا حذف پاتوژنهاي غذایی با استفاده از روشهاي مختلف احساس می شود.
اسلاید 7: 77مقدمهباسیلوس سرئوس عامل مسمومیت میکروبی است و اولین علائم بروز آن ممکن است ناگهانی و با استفراغ شدید و اسهال خفیف همراه باشد.
اسلاید 8: 8مقدمه8از جمله مواد غذایی مطرح جهت بروز مسمومیت های باسیلوس سرئوسی می توان به غلات و حبوبات، سبزی ها، گوشت چرخ شده و خرد شده، کالباس، جگر، انواع سوپ، ادویه و چاشنی ها اشاره کرد.با توجه به احتمال بالای آلودگی مواد غذایی به باسيلوس سرئوس، راه های کنترل رشد آن حائز اهمیت است. از جمله راههاي كنترل اين ميكروارگانيسم، استفاده از مواد نگهدارنده ميباشد.
اسلاید 9: در این پژوهش از سه نگهدارنده زیر استفاده شده است:9مقدمه9عصاره سیر اسانس شویدمحلول نیسین
اسلاید 10: سیر10مقدمه10سیر با نام علمی (Allium sativum) گیاهی تک لپه ،علفی،یکساله و از دسته سبزی های پیازی است که از لحاظ غذایی و دارویی حائز اهمیت است. ایران در گذشته یکی ازصادركنندگان سير بوده كه به علت بي توجهي به اين محصول، در حال حاضر ساير كشورهاي جهان مانند چين، كره، اسپانيا، مصر و تايلند با عملكرد و توليد بالاي محصول و ارائه به موقع آن، از صادركنندگان اصلي اين محصول گرديده اند.
اسلاید 11: 11عصاره اين گياه داراي اثرهاي متعددي است ازجمله:ضد باكترياییضد ويروسیضد قارچیآنتی بیوتیکیآنتی اکسیدانیخواص درمانیطعم زایی مطلوبمقدمه11
اسلاید 12: مهمترين تركيبات سير: آدنوزینآژوين ها آلیسینپلي سولفيدها تيوگليكوزيدهاتيوسولفينات هامرکاپتان هامقدمه12
اسلاید 13: آلیسین1313مقدمهبیشترین خواص دارویی، آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی سیر مربوط به آلیل 2_ پروپیل تیوسولفینات میباشد که مهمترین ماده تشکیل دهنده سیر است و اصطلاحاً آلیسین نام دارد. این ماده دارای فرمول مولکولی (C6H10OS2) است و در فرم خالص دارای اثر ضدباکتریایی در برابر رنج وسیعی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی، خواص ضد انگلی، ضد قارچی و ضد ویروسی است.
اسلاید 14: 14
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.