صفحه 1:
ارزيابى اقتصادى برنج ( بازاريابى)
ل ا
مجید نيك نژاد
فروردین -1391
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
۲ Ce Wer SST eee eye Lt
يك محصول در مقایسه با سایر مناطق تولید با حفظ کیفیت مشابه
(قیمت سوخت- فاصله برداشت تا مصرف-
0 55555 ب ا
۱ Eres Ported near cp | eras
صفحه 5:
زر رک 2
len) را
Coes CMe yon pera ا ا ا ا
صفحه 6:
lie و
" آگر براي 117 سال,برنامه ريزي میکنید آموزش دهید. (هنر
صفحه 7:
=e 2000000 on 5-6 ژیمناستيك و بندبازي: دوچرخهسوا
ese ene ا ا 0
52000
_هوشموسيقي: بعضي از افراد تن آهنگ را به خوبي تشخیص ميدهند.
فردي: نام دیگر آن. هوش هيجاني است و صاحبان این نوع از هوش به راحتي تغیبر رفتار دیگران را
ا ال ا ا ل ا ل ل
این گروه از افراد شناخت بهتري نسبت به خود و نفاط ضعف و قدرتشان دارند و احساسهایشان را ميشناسند و
م ا 0[
صفحه 8:
۰ dona eee ORC Deed teem alee]
Se eae be CCN SS NG) I ل rea Yea e
مطلع شوید
ss ar
" "چهار جزء اصلی صدا عبارتند از آرامش-ننفس-بلندی-طنین صدا
وبد مانند تلفن ۶۸84 اعتباررشماازرطویة
صفحه 9:
صفحه 10:
صفحه 11:
01001000
اى حوبي صحيت كردن بايد
زر ار
2- رسمي باشید
۱ ear) Scent Sy Capes
چا كار را در ذهن ايجاد كنيد
از حرکات دست استفاده کنید -5
صفحه 12:
0
Golden tjme
دصر انح ۱۱
م مصت ( ۱
0 دقيقه
SSS
صفحه 13:
در کشورهای اروپایی جهت روش هر محصول پاید دارای شناسنامه باشد یی دارای مشخعبات .
زیر باشد: ۱- نوع کال ۳- درجه کالا ۳- نام واريته 4- تاریخ کشت وزمانبرداشت
4- نام اركان ثبت گننده وتاييد کندده در صورت دارا بودن 5- نحوهمعرف در صورت
النيوم 6- فرستنده نام و آدرس تولید کننده (اچباري) و با این شداسنامه تولید کننده در
واقع مسولیت هس گونه مشکل احتمالی رام پذیمرد
-امروزه با توچه به كمبود مواد غذایی و رشد روزافنون جمعیت» دانشمندان را مس آن داشته "با
استفاده از فن آوری زیستی/بیونگنولوژی در کشاورزی این مشكل را پررطسرف کندد. ولی از
سوی دیگی پا توجه به ناشناخته بودن حوراض اين محصولات ؛ بعضبی از کشوررها اروپایی
اجازه شروش تولیدات بیوتکنولوژی را تنها ب اين شسرط دادند که تولید کنددگان با تعيب
چرچسب 600 بر روی محصولات تولیدی » معبرف کنددگان را در این موضوح اطلاع و
اجازه انتخاب دهدد.
صفحه 14:
مشخصات کال و ازرش سواد غدایی و ..--.
۲ ۸۳
هیال
1-099
مه مم
لوي سد
| وسكي سس
Wom Fat 2ت
Galores trom Saturated Ft 0
صفحه 15:
و ی
eer Shao 200 5<
Cd eae Se a cee Races ced
تس را
.ال ال ۱
۱ خرید و بوجود Eero خاطر براي مصرفکننده-:
ا ا ا ا ل و سب 01
or قدرتي كافي براي حل مشکلات مختلف از آن pte وام -تهيه
رن هاي مورد ل aes
صفحه 16:
Deer
Bs
oe
لبه
عوامل موثر در خريد( تبليغ
كوكاكلا)
صفحه 17:
صفحه 18:
صفحه 19:
» تولید کننده ووارد کننده: هدستگاه وکیوم.
دستگاهیای بسته بندی ,شرینک ۳ ۳
استین-وکیوم-استرج رب اتومات 2<
فيل سيل وشريتك ليبل و.... حك
» توزيع كننده كليه مواد مصرفى آن تا
صفحه 20:
به چند صورت مي توان محصول تولید شده را به فروش رساند:
1- پیش فروش شالی
2- فروش شالی
3- فروش برنج در شالیکوبی ( درصد رطوبت)
4- فروش برنج په صورت مدت دار
5- نگه داشتن شالی با رطوبت کمتر از ۹614 پعد از خشک کردن برای زمان مناسب ( عرضه و
تقاضا)
6- فروش تدریجی
7- پیش فروش برنج بر اساس فرار داد پا مصرف گننده وافعی پر اساس نیاز و خواسته مصرف
Gls Sp) برنج ارگانیک- برنج از یگ رفم خاص)
صفحه 21:
سط خریداران ( فروش
صفحه 22:
صفحه 23:
صفحه 24:
علامت فروش محصولات نائید شده در گشور ژاپن
صفحه 25:
افزابش حزن برنج در حدود يك الى دو كيلو در 80
اضافه کردن" 25 nhs ۱
ines با vali از نس
صفحه 26:
۹ افزايش قيمت محصولات كشاورزي ( حمايت آر
0300 ne eres ese eee Pes) pemeayy ones
oe eae ee SER EO) oc ae
Ree Tou R Te ES On ees reese Es ارت از
صفحه 27:
تن رم ت Sarasin سر جح ز گدذشت
DEL Se est tee) 7
گندم فشرده به عنوان مصالح اصلی استفاده شده است. این بسته ها در اصطلاح به
a cone te CEC a TIA Dealt ev aso) 0
Sa er Ie rsa Ne ome Ove Ptr ote) Fyn |
nrc nel ا ا ا ل
ال ۱ Paka pee ea:
tare 0 و ای مناطب. Dae
سوحتن Lepr 8 مانو
ا ا اك kay اینتررفتی ع
هد مر
صفحه 28: