صفحه 1:
Ovi ‏اراد‎ oo Plant Assessment

صفحه 2:
ارزیابی مشتریان با ارزیلبی چهار آرایه به سراغ کالای مورد نیاز خود

صفحه 3:
ارزیابی به چه معناست؟ ارزیلبی بخشی از چشم انداز خردورزانه‌ای است كه در لن مفاهيمء فنون و یافته‌ها برای ایجاد انگيزة پیشرفت و بالندگی برنامه به کار گرفته می‌شوند.

صفحه 4:
ارزیابی تجربه نشان داده است که موثرترین روشی که می‌توان کارایی یک سازمان را از لن طریق بهبود بخشید. ارزیابی است.

صفحه 5:
ارزیابی بر این اساس ارزیابی» مبتنی بر سه مرحله خواهد بود: * در اولین مرحله استراتژی و اهداف کلی سازمان و پا برنامه تبیین می گردد. * مرحلة دوم در بردارندة تعریف و ممیزی فعالیت ها است. * در مرحلة سوم برنامه‌ریزی برای آینده صورت می پذیرد.

صفحه 6:
جرا ارزیابی سریع مهم است؟ ارزیلبی های منظم و زمان بندی شده به شرکت ‎cal le‏ امکان. را هی دهد که فعالیت: ها را رتبه بندی و منابع را به درستی تخصیص دهند و درخواست کمک مشترک از سوی کازشتاسان. مربوطتة: و کمک های دیگتر به صورت سریع و دقیق کنند.

صفحه 7:
ارزیابی سويع ارزیابی سریع شامل : ایجاد روش ها و برنامه های ارزیابی ‎ex‏ تست ارزیابی و پایان دهی برنامه

صفحه 8:
کسترش روشهای ارزیابی سریع گام های پیشنهادی برای توسعة روش های ارزیابی سریع به صورت کلی عبارتند از: * بخش بندی شرکت يا کارخانه * انجام ارزیابی ریسک با بخش بندی و تقسیم بندی کارخانه یا شرکت * تعیین الگوهای کار کنان و منابع مورد نیاز * توسعة روش های ارتباطی تمرین کردن و ارزیابی روش ها

صفحه 9:
ارزیابی سربع کارخانه: ابزاری برای گشت زنی بركه هاى ارزيلبى ارزيلبى سريع كارخلنه(/46) شامل ‎١‏ أضسته يراى أرزيادى كردن ناب يوذن, يك كارخانة ‎ ‎ ‎ ‎ ‏است و براى مشخص كردن اينكه كارخانه بهترين عملکرد را در لین دسته دارد یا خیر. جداول پرسشنامه ۰ سوالی کمکی به صورت بله - خیر طراحی شد ‏است.

صفحه 10:
دستة اول - رضایت مشتری راضی ۶ کاهش در خروج و جایگزینی کارکنان کاهش ترا يارو كردائى م ‎ae‏ 1" kK ‏حاشیه سود نان‎ کارکنان بالاتر سس

صفحه 11:
دستة دوم - ایمنی محیطه تمیزی و نطم 5 فنی‌لستکه به منظور برقراریو حفظ فضای کیفیتی‌در یکسلمازیه کار گرفته میّسود و وجه. تهیه آن‌پنج کلمه زلینلستکه معانی‌زیر را دارد. ۱- تفکیک ۲- ترتیب ۳- تمیزی ۴- تداوم ۵- تعلیم

صفحه 12:
دستة دوم - ایمنی محیط تمیزی و نظم محیط کارخانه باید روشن و کیفیت هوای آن در ‎elles la‏ تلق سطح سر و صدای آن نیز باید پایین باشد درصورت وجود سرو صدا در تمامی محل های کار باید از گوشگیرها برای کاهش صدا استفاده شود. سیستم ليبل كذارى بايد به صورت واضح برا موجودی انباره ابزارهاء فرآیند ها و ناشين الات الست شود.

صفحه 13:
دستة سوم - سيستم مديريت ديد مديريت بصرى فرآیند تولید. يشتيبان مهمى برا تولید به موقع است؛ یکی از اشکالات رایج مدیریت بصری در سیستم ب موقع. سیستم تابلویی«آندون» است.

صفحه 14:
‎wd‏ سوم - سیستم مدیربت دبداری ‏در مدیریت سیستم دیداری نیاز است با علائم دیداری آا بانم که این ابزار موارد زیر را مورد توجه قرار می دهد: ‏تعریف علائم ایمنی و استاندارد کردن آنها با توج استفاده مشخص کردن موارد خطرناک با الصاق برچسب ای ‏تجهیزات, با تعبیه حصارهای ایمنی برای محل تابلوهای اخطار ‎ ‎ ‎

صفحه 15:
دستةٌ سوم - سیستم مدیربت بصری گذاشتن وسایل ایمنی شخصی در اختیار افراد و اجباری کردن استفاده از آنها تعویض سریع علائم ایمنی آسیب دیده دو زبانه کردن علائم ایمنی در صورت لزوم دقت در انتخاب محل نصب آنها بررسی اعتبار علائم در صورت تغییر در شرایط کاری آنها در صورت نیاز

صفحه 16:
دستهٌ چهارم - سیستم زمان بند بهترین کارخانه ها وابسته به یک سیستم کنترل سرعب" برای هر خط تولید و تامین کننده های آن هستند.

صفحه 17:
دستة ينجم - استفاده از فضا و حر کت مواد و جریان خط تولید حمل و نقل و جابجلیی به مسیری که عناصر تولید جهت تولید محصول طی می‌کنند گفته می‌شود. هدف عمومی حمل و نقل, انتقال مواد از نقطه ای به نقطة ديككرء بدون دوباره کاری و درکوتاهترین مسیر ممکن و یا انتقال آن‌ها برای تولید مناسب به طریقی که اتلاف وقت یا حمل و نقل‌های زائد به حداقل برسد. می‌باشد.

صفحه 18:
ae ae oa Be ‏دستة بنحم - استفاده از فضا و حرکت مواد و‎ ‏جریان خط توليد‎ نکلتی را که در طراحی سیستم حمل و نقل بسیار موثرند. مى توان به صورت زیر برشمرد: ۱- تا حدامکان در هر واحد حمل تعداد قطعات بیشتری ۲- سعی شود قطعات بزرگ مساحت کمتری طی کنند. ۳- حرکت. حتی الامکان مستقیم طراحی شوند. ۴- حرکت‌های برگشت به عقب حداقل شود. ۵- سعی شود تا موادی که واره کارخانه می‌شود مستقیماً ٍ قسمت انجام عملیات برده شود.

صفحه 19:
دستة ينجم - استفاده از فضا و حر کت مواد و جریان خط توليد ع- سعی شود برای حرکت مواد و انتقال آن‌ها از نیروی وزن آن‌ها کمک گرفته شود. لأدبراى سركد لقنا و قطعات از ظروق مربوظ ‎igs witha‏ و با صصحات طراعين هده براق این متظور احععاده شود ۸- ظروف حمل و نقل مواد طوری باشد که خللی و پرکردد ‎al‏ *- ارتفاع سکوهای بارگیری و تحویل استاندارد طراحی شود ۰- در مورد تجهیزات حمل و نقل به نگهداری و تعمیر آث

صفحه 20:
دستة ششم - سطوح موجودی و کارهای انجام شده در فر آيند عمليات داخلى به ندرت نيازمند موجودى هاى بالافحت ببعايزاتى سداة أقائل: مسالهدة «قطعات ريك بخشء معيار خوبى براى ناب بودن كارخانه است.

صفحه 21:
دستة هفتم - کار تیمی و ان ۱ مشارکت و استفاده از توان فکری و تخصصی

صفحه 22:
دستة هفتم - كار تيمى و اذ ارج نهادن به ارزش هاى والاى انسانى و تمركز افراد بر اهداف بهره ورى و كيف

صفحه 23:
دستةٌ هشتم - شرایط عمومی نکهداری تجهیزات وابزارها نگهداری و تعمیرگ از مهم ترین فرآیند های یک بنگاه اقتصادی نقشن يسيار زيادى هر كاهئن قيمت ثمام اشدة محصول نهايى ايفا مى كند. با تكهدارى تجهيزات و ابزارها از ميزان ساعات از كار افتادكى دستكاه ها كاسته مى شود.

صفحه 24:
دستة نهم - مدیریت بیچید گی و این دسته در مورد چگونگی مدیریت وکنترل فعالیت ها و نحوةٌ کاهش پیچیددگی و تنوع در صنعت بحث می کند.

صفحه 25:
دستة دهم - یکپارچگی زنجیرة مین ‎gab boa;‏ زتجیره‌ای آنتت که همه فعالیت میک جریان گالا و. تبدیل مواده از مرخلة تهیه ماده الب ‏تحویل کالای نهایی به مصرف‌کننده را شامل می‌شود- ‎ ‎ ‎ ‏مدیریت زنجيرة تامین عبارتست از فرآیند برنامه ر کنترل عملیات مرتبط با زنجيرة تامین در بهینه

صفحه 26:
ع مع دستة دهم - يكبارجكى زنجيرة تأمين فرآیند يكيارجهسازى فعاليت هاى زنجيرة تامين و نيز جريان های اطلاعاتی مرتبط با لن از طریق بهبود و هماهنگ‌سازی فعالیت‌ها در زنجیرة تامین تسولید و عرضة محصول را مدیریت زنجيرة تامین گویند.

صفحه 27:
ع مع دستة دهم - يكبارجكى زنجيرة تأمين جریان سریع اطلاعات در میان مشتریان و عرضه کنندگان» مراكز توزيع و سیستم‌های حمل‌ونقل, بعضی از شرکت‌ها را قادر مازة ‎oes a6‏ دهای خرعه بسیار کاراین را | ‎elope‏ ‏عزضهکتتگان و مشتریان بلیتا ‎GINA‏ یکسان وااعتباة متقانل داشته باشند؛ مشتریان در زمینه کیفیت محصولات و خدمات به تامین کنندگان خود اعتماد می‌کنند

صفحه 28:

صفحه 29:
ترکیب تیم و آموزش آن ۴ پا ۵ نفر عضو تیم هستند که یک نفر به عنوان رهبر آموزش اعضا ۱ تا ۳ روز به طول می انجامد.

صفحه 30:
11 تمیزی و نظم ۲سیستم مدیریت بصری ۴سیستم زمان بندی ۵ استفاده از فضاء حرکت مواد وجريان خط توليه عسطوح موجودی و کار در فرآیند ۲کار تیمی و انگیزه

صفحه 31:

صفحه 32:
.یا بازميد كنندكان خوش آمد گفته می شین و اطلاعلتى در موردلمى اوت. نیروی کاری, مشتری ها و محصولات در اختيار أن ها قرار داده مى شود؟ uly بندی رضایت مشتریان وکیفیت کل انجام می شود؟ “يا ‎ial‏ و وسائل. ایمن,تمیز, منظم هستند و روشنلیی مطلوب است؟و کیفیت هوا خوب و میزان سر و صدا کم است؟ ۴آیا سیستم لیبل گذاری بصری شناسایی و محل موجودی ها. ازارها. فرآیندها و جریان ها مشخص شده است؟ ۵آیا همه چیز سر جای خودش قرار دارد و هر چیزی در جای خودش انبار میشود؟ ایا اهداف عملیاتی به روز شده ند و معیارهای اجرایی برای این اهداف پیوسته در نظر گرفته می شوند؟ ۷آیا مواد تولیدی در کنار خطوط تولید. انبار می شوند به جای اینکه در نواحی جداگانه ای اثبار شوند؟ ۸یا دستورالعمل های کاری و ویژگی های کیفیتی محصول در تمام نواحی کاری قابل رویت است؟ یا چارت های به روزرسانی شدذ بهره وری, كيفيت. ايمنى و حل مسئله براى تمام نيم ها قابل مشاهده . ١٠.آيا‏ مى توان حالت كنونى عمليات را از اتاق كنترل مركزى در بورد وضعيت يا نمايشكر رايانه مشاهده كرد؟

صفحه 33:
١آيا‏ خطوط تولید که در یک خط توليد جيده شدهاند با سطح موجودی مناسب در هر مرحله برنامهریزی شده است؟ 17.آيا مواد تنها یکبار در حداقل مسافت ممكن جابه جا ميشوند و آيا مواد به صورت کارا در کانتیترهای مناسب جابه جا شده اند؟ ‎LEIS ULI‏ دارای جریان بيوستة خط تولید است به جای اینکه به صورت کارگاهی باشد؟ ۴یا تیم های کاری آموزشدیده و دارای توانایی هستند ونسبت به حل مسائل و پیشرفت در بهبود انگیزه دارند؟ ‎LTO‏ کارمندان نسبت به بهبود مستمر متعهد هستند؟ ۶ آیا جداول زمانی برای بهبود مستمر ایزارآلات و فرآیندها دیده شده است؟ ۷یا یک فرآیند مدیریت پرویة موثر و مفید. با اهداف زملنى و هزيتهاى براى راه اندازى خط و محصولات جدید وجود دارد؟ آيا فرأيتد تابيد و ارزيابى تامينكنتده با معيارهايى مثل كيفيت نحوة تحویل و شاخصهای هزیتهای وجود درد ؟ ٩یا‏ ویژگی های کلیدی محصولا بکار گرفته شده است؟ اسايى دهد وروی هی وم در بل ری ای جلوكيرى از توايد تولفقص

صفحه 34:

صفحه 35:
مطالعه مور دی کار خانه البرز د از جمله محصولات این کارخانه میتوان به موارد زیر اشا * آبسزدکن * سردخانه * کانکس یکپارچه ؟ ین :بانکت شير سرد كن

صفحه 36:
۳سیستم مدیریت بصری ۴سیستم زمان بندی ۵ استفاده از فضاء حرکت مواد وجريان خط توليه عسطوح موجودی و کار در فرآیند ۷ کار تیمی و

صفحه 37:
بركة رتبه بندى ارزيابى سريع

صفحه 38:
پر سشنامه ارزیابی سریع کار 00333333 .یا بازميد كنندكان خوش آمد كفته مى شوند و اطلاعلتى در موردلمى اوت. نیروی کاری, مشتری ها و محصولات در اختيار أن ها قرار داده مى شود؟ uly بندی رضایت مشتریان وکیفیت کال اجام می شود؟ “يا ‎ial‏ و وسائل. ایمن,تمیز, منظم هستند و روشنلیی مطلوب است؟و کیفیت هوا خوب و میزان سر و صدا کم است؟ ۴آیا سیستم لیبل گذاری بصری شناسایی و محل موجودی ها. ازرهءفرآندها و چریان ها مشخص شده است؟ ایا همه چیز سر جای خودش قرار درد و هر چیزی در جای خودش انبر میشود؟ ‎LIF‏ اهداف عملیاتی به روز شه ند و معیارهای اجرایی برای این اهداف پیوسته در نظر گرفته می شوند؟ ‎3 olga LLY ‏لیدی در كنار خطوط توليد. انبار مى شوند به جاى اينكه در نواحی جداگنه ای ابر شوند؟ ‎ ‏۸آیا دستورالعمل های کاری و ویژگی های کیفیتی محصول در تمام نواحی کاری قابل رویت است؟ ‎ هدهاشم ‏چارت های به روزرسانی شدة بهره وری» کیفیت. ایمتی و حل مسئله برای تمام تیم ها قابل‎ LIA ‎ ‏۰آیا می توان حالت کنونی عملیات را از اتاق کنترل مرکزی در بورد وضعیت یا نمایشگر رایانه مشاهده کرد؟

صفحه 39:
بر سشنامه ار ز بابی سر یم کار ١آيا‏ خطوط تولید که در یک خط توليد جيده شدهاند با سطح موجودی مناسب در هر مرحله برنامهریزی شده است؟ ۲یا مواد تنها یکبار در حداقل مسافت ممكن جابه جا ميشوند و آيا مواد به صورت كارا در کانتیترهای مناسب جابه جا شده اند؟ ‎LEIS ULI‏ دارای جریان بيوستة خط تولید است به جای اینکه به صورت کارگاهی باشد؟ ۴یا تیم های کاری آموزشدیده و دارای توانایی هستند ونسبت به حل مسائل و پیشرفت در بهبود انگیزه دارند؟ ‎LTO‏ کارمندان نسبت به بهبود مستمر متعهد هستند؟ ۶ آیا جداول زمانی برای بهبود مستمر ایزارآلات و فرآیندها دیده شده است؟ ۷یا یک فرآیند مدیریت پرویة موثر و مفید. با اهداف زملنى و هزيتهاى براى راه اندازى خط و محصولات جدید وجود دارد؟ آيا فرأيتد تابيد و ارزيابى تامينكنتده با معيارهايى مثل كيفيت نحوة تحویل و شاخصهای هزیتهای وجود درد ؟ ٩یا‏ ویژگی های کلیدی محصولا بکار گرفته شده است؟ اسايى شدهاند وروش هاى مقاوم در برابر خرلبى براى جلوكيرى از توليد نواقص

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
11,000 تومان