معماری و عمرانعلوم مهندسی

ارگونومی در منازل

صفحه 1:
ارگونومی در منازل استاد راهنما: جناب آقای مهندس غیور شیرین اصلانی ‎al‏ الك پاییز 656

صفحه 2:
مسائل مورد بررسى در اركونومى منازل 0 5 er ney Cao ee TED ed ‏طراحى و جيدمان اتاق خواب‎ eee Tor ere ee < طراحى و جيدمان اتاق كار

صفحه 3:

صفحه 4:

صفحه 5:
ايعاد برای یک خانواده 0-8 نفره 5-200 فضاى متاسب 2011016 5 0 آشيزخانه ب فضاى غذا خورى 2 ‎Is‏ ‏تعدادافراد دور عیز حداقل 5-5 اندازهها ‎ .‏ مناد طول میز غذاخوری 1 7 بهنای فضای پشت صندلیها در دو 37 1 حداقلاندازه ۰ ۸0 128 12۵ 230 رفاو بهناى ميق 7 7 ‎i a ope gues. Euler ec es epee‏ بهنای مسیو حرکت دور میز 1 6

صفحه 6:
ظ آشپزخانه یک طرفه آشيزخانه دو طرفه ۶ آشپزخانه را شکل < آشپزخته | شکل

صفحه 7:
آشپزخانه بسته ‎eee ere ese‏ 0 Rew epee renee, acm Ie Somme TNE ES ie ‏ما‎ oe ۳ و <هود آشيزى <صدای فن و هود

صفحه 8:
Cae Seles ۶ عایق حرارتی مناسبی باشد < تعدیل کننده و کاهش دهنده صدای حرکت پا روی زمین باشد ۶ خیلی راحت بشود آن را تمیز کرد ۶ نسبت به ضربههای مکانیکی و حرارت تا حدودی مقاوم باشد

صفحه 9:
دیوار ها ديوارهاى آشيزخانه بايد تا ارتفاع “1.6) متر قابل ل ل ل 0 سراميك كرده باشند» شستشوی آنها بسیار ساده خواهد ‎Re Sere TOLLE TEE CREWE Rue IO Sct wes‏ .کناره های سطوح کار است

صفحه 10:
چیدمان اجزای آشپزخانه 0000 ۶ اصل اهمیت 1 te erry ‏مناسب ترين محل قرار كيرد.‎ ۱ ra اجزانی که بیشترین کاربرد و استفاده را دارند میبایست در بهترين و مناسبترین محل قرار كيرند. < اصل نوع وظیفه ادم ‎ee rom tonne reeEte Te DC‏ 0 ‎ual >‏ 500 Se ee ere eit elle nia tes! گروه کنار یکدیگر قرار گیرند.

صفحه 11:
جيدمان اجزاى آشيزخانه برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا بهترتیب زیر در نظر گرفته po ‏ظرف شوتی‎ 0 سطح اصلی کار و سل وراک بز ( اجک کر تست < برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است. این توالی تمیباست بوسیله گنجه های بلند درها یا رآهرو‌ها به هم بخورد. ۷ eo وسایل ذخیره و انیار مواد غذائی - ظرف شونی و اجاق خوراک پزی " مثلث انجام کار " میدهند .اضلاع این مثل نباید قطم شود به ویژه خط میان ظرف شونی و اجاق خوراک پزی که بیش از ديكر ى در أشيزخائه مورد استفاده قرار ميكيرتد 0 ha كرائد جان ( 0©97069 )- حداكثر محيط اين مثلث را براى أشيزخانه هاى كوجك 78 متر و براى أشيزخائه هاى ا 0 دپارتمان محیط 0/26)- ا ا 0600000 میلی متر و فاصله میان ظرف شونی و اجاق خوراک پزی را 10000 تا (10060) میلی متر تعیین نموده است

صفحه 12:
Pn Ter ta") meme 0 0 en آشپزخانه 2 1 ere ee 00 0 res or) ‏استفاده قرر میگیر‎ 0000-7 كاسيهاى اندازه سینکهای ظرفشویی دو کاسیه 40 ۰ 50 ای عمق سعلوحی که ظروف و وسایل ‏ 60 ۰۰ 60 روی آن قرار مبگیرند.

صفحه 13:
فضای خالی مناسب در جلوی یخچال و سينك

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:
otal تجهیزات وان حمام شیر آب بای وان ‎teen‏ ‏۳ ‏روشویی قفسه بای روشویی ۳ لبه بالیی آینه ‎capes)‏ ia 1 6 40 1 a 5 رت 4و5 1 20010 90 00 100 Oy eo 40) 1

صفحه 17:
مساحت حمام با یک وان و یک روشوبی مساحت حمام با یک وان و یک روشویی و یک دوش ۳ يه يك روشوبى Jats ۳ ۳ (متر مریع)

صفحه 18:
طراحى و جيدمان كك

صفحه 19:

صفحه 20:
حداقل مساحت (مترمریع) 1 12 سم تسد بهنای حداقل (سانتی عتر) ‎Ey Tae‏ 14 20 240 10

صفحه 21:
طول ۳ هن (تخت یک نفره) 7 بيهنا اتخت دو نفره) 7 ‎ro 7‏ تخت خواب ‏فضای اطراف تخت برای ‎oe‏ ‎se‏ ‏فضای مناسب اطراف تخت ‏رت ‏حداقل حداكثر ‎(erry Es‏ 95 100 66 10 ‏های بلند (بیشتر از 54 سانتیمتر)

صفحه 22:
اتاق والدین اتاق کودکان(2 تخت) اتاق كودكان (1آتخت) بعاد كمدهاى مورد نياز اتاق هاى آبارتمان: حداقل طول اندازه مناسب طول رت 300 240 i 1 7 60 60 60

صفحه 23:
ل اك سرت ترا 000 ‎eaepenn ea‏ نه 100*210 ‏45*50 ‏60*240-300 ‏له ‏50*45 ‏50*120 ‎150°80 ‎65*60

صفحه 24:
میز کنار تخت 7 ! عيز تحرير ‎rs‏ 00 ‎Oe eee)‏ : pee Se Se TC ۳ 20130 45°50 120 90180 50120 50 180*120 ميز تحرير قفسه کتاب و اسیاب بازی فضاى خالى براى يازى ad 12

صفحه 25:
اصول ارگونومیکی در ۱۳

صفحه 26:

صفحه 27:
ابعاد اندازه آبارتمان (تعداد اتاق ها) حداقل مساحت (متر حداقل مساحت (متو ا رت در غذا خورى ميز غذا خورى 20 18 22 20 22 24

صفحه 28:
۳ 1-5000 مل راحتى ميز نههار خورى صندلی غذا خوری 0 ميز كار reir oe re Be re مساحت برای هر یک(00) 90220 80*100 80*110 سه 60*210 80*120 40*180 Ee OCS ‏ا ا ا‎ wer efor aoe -o oe Et id Rye re) ۶ برای استراحت پشت باید یک تکیهگاه محدب قرار داده شود تا ماهیچههایی که در ناحیه اتصال ONE SP ate eee ero * ارتفاع صندلى راحتى از سطح زمين ©©-):6 سانتيمتر و عمق محل نشستن 66-428 سانتیمتر باشد < صندلی راحتی باید دارای تشکچه مناسب باشد؛ به طوریکه ترجیح دارد نرمی و انعطانپذیری 000

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:
۳ کامپیوتر در اتاق 4 ۳۳ BS ۳

صفحه 32:
oe نحوه درست کار با کامپیوتر نحوه نا درست كار با كامبيوتر

صفحه 33:
كار با كامييوتر ‎RE SY‏ ات باشید؟ ‎Head slightly downward ‎Wrists and hands in Shoulders relaxed, @ neutral position not hunched over, ‎Ne glare on acc Back in a natural, Screen angled in tle curve: comfortable viewing position ‎Fingers : ‎gently curved Elbows at approximately 90° angle ‎Forearms parallel to the floor ‎Knees and hips level Feet Mat on the floor, or on # footrest ‎

صفحه 34:

صفحه 35:
توت را 1) Ergonomics at Home _, LAWERENCE LIVERMORE NATIONAL LABORATORY, University of California. June لاقع تصمط عطغ 1ه دعتصممهو 270 ‎Grandjean‏ (published 1973) توا ریت۰۱ By E.Grandjean , Taylor & Francis LTD 1968 ‎a‏ سم مات هتم تست مت سس متا هت هه لك ‎001 ‎(®rxnet (990) ‎ ‎COs ee le a eat Gl ‏و۱‎ Rea ‏متا ا ل‎ ‎(eee) ‎

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان