کشاورزی و دامپروریدامپروری و پرورش آبزیانمحیط زیست و زیست‌شناسیعلوم پایه

استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری

صفحه 1:
۱۳ 0۷ 0۱ Ee Seat were eee i Sir ee er

صفحه 2:
00000000 0000

صفحه 3:
Perey econ

صفحه 4:
بپرژیلزس ازریزاء سعیط کشت ces ‏و‎

صفحه 5:
ار مس مهم موه Sb WOR) OUR, ‏سا‎ ‎on)‏ را را اي ا تك ‎“Ogu be ea‏ ‎ ‎

صفحه 6:
‎nce fe oee arse)‏ لك ا ‎OPEC Once‏ ‎Cd eC mA LenS AN Ema es te oc hh ‏یر‎ ‏لت‎ ‏ارات حالس افرایس فعا بر .۱ ود ۱ ‎Aber ۳ ‏و‎ ee ee

صفحه 7:
ثرات آنزیم های تجزیه کننه لیاف بر روی ساختار یواره سلولی علوفه پونجه - 6 بدون‌آنزيم. 8 ۳ خر یاه زک

صفحه 8:
اثرات آنزیم های تجزیه كننده الياف بر روی افزایش میکروبهای تجزیه کننده سلولی باگاس نیشکر 6-6 بدون‌آنزيم. 0 - ۵ داروان ‎site‏

صفحه 9:
وو سك هنايع موس وی رت" ۲۳۱۳ رت غلظت سطوح متوسط آنریمباعثایجاد حضرات و شکستگیها در سار سلولی گاه گندم می گردد. ا | 2 گرفته از :( 000000 اه( قرع زوا يسرك ا

صفحه 10:
ENZYME FUNCTION Minimum Activities Cellulase breaks fibers to glycose 5,000,000 wkg Xylanase hydrolyses xylan into xylose 10,000,000 wk; Beta-ghicanase _ breaks carbohydrates (glucans) Pectinase hydrolyses pectic substances Phytase phosphorus stored in phytates Alpha-amylase starch to glucose and maltose 1,800,000 w Natuzyme also contains Hemicelluse, Amyloglycosidase, Pentosanase, Acid Phytase

صفحه 11:
3- محلول در آب 0 ‎oat des ead‏ ت22 ‎aia E adel‏ ا ا كه عت 3 دقيقه 6- بسته بندى مناسب ار ا ا 1 020300

صفحه 12:
۱9۳۵ Lay 1 افزایش تولید شیر بسته به مراحل مختلف شیردهی 2- افزايش مصرف خوراک در نتیجه افزایش قابلیت هضم (همیت در 6 3 000 4- جلوگیری از تداوم اسیدوز تحت بالینی 5- بهبود قابليت هضم و ارزش رس مد و ضابعات سر لس سر ور سر ‎el cel cal‏ دس فلز ی ‎REGUS EET EIR ated Bet aa‏ ‏9- عدم مشاهده بقایای مواد خوراکی در مدفوع و افزایش اندیس مدقوع ‎ ‎ODS Rtas Ie TOSS Reet ete EO De Sea COU ‏ا‎ ‏2- بالانس ارزانتر جیره با استفاده از ضایعات برای گاوهای پرواری و شیری با تکیه بر تولیدر بشنم,م

صفحه 13:
نتایچ برخی تحقیقات علمی <دانشگاه تبریز دانشگاه فردوسی مشهد <نتايج خارجى 2 فآ اساگا

صفحه 14:
<دانشگاه تبریز مقایسه میانگین ضرایب قابلیت هضم مولد مغذی تیمارها از نظر تاثیر آنزیم سره »۸ ماده مغذی ماده خشک ماده آلی پروتئین خام ‎‘ADF‏ ?NDF 1 65/46" 67/59» 43/69¢ 55/289 59/379» 2 66/212 67/863 عط 70/965 56/518 61/135» 1- ديواره سلولى 2- ديواره سلولى منهاى همى سلولز حروف غير مشترك در هر سطر بيانكر تفاوت معنى دار ©8>0.0) است. 3 711565 # 731404 75/2244 64/043" 67/4118 4 69/467 2» 71/235 2» عه 74/313 طة 60/76 طه يرهم يبه يي بس > سب سس 211 144 104

صفحه 15:
<دانشگاه فردوسی مشهد تولید روزانه و درصد ترکیبات شیر )%( اجزاء ‎SEM‏ ‎ae‏ ۱ ۳ تولید شیر(0/0:) 3206 مدید 065 چربی شير 301 ‎a3‏ 367 ره بروتئين شيو 334 337 338 ‎oon‏ ‏لاکتوز شیر 462 463 464 005 پروتئین حقیقی شیر 32 316 344 0.016 شیر ‎oat‏ 0207 0.208 0.018 کازئین شير 2.66 275 2.66 9 ازت غبر کازلین شیر 068 062 069 0.02 آلبومین کلوبولین و پتونما ‎oat‏ 037 038 0.03 راندمان تولید شیر 1.29 138% ‎ae Last‏

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان