شیمی

اسیدها

صفحه 1:

صفحه 2:
ار * اسیدهای قوی 53

صفحه 3:
RCE Ch rood ‏ل ا‎ اسيد يديدريىك كمالك TCL, epee 53

صفحه 4:
53

صفحه 5:
کلیه اسیدهای آلی نیز جزو اسیدهای ضعیف هستند. ترکیبات آلی. موادی هستند که در بدن موجودات زنده وجود دایند و از عناصر کربن ۲ ۰ هیدرون ۰ اکسیژن 0 وونیتروژن لا تشکیل شده اند: 53

صفحه 6:
اسيدها مزه ترشى دارند بعضى از اسيدها سمى هستند » بعضى باعث سوختكى هاى فراوان مى شوند و تعدادى نيز ‎oa OR ETS Hes‏ وى 53

صفحه 7:
لا( رت rw 53

صفحه 8:
اسیدهای صنعتی مانند : اسيد سولنوريى 156 ‎HNO, |‏ اند فسفویک ۱ 53

صفحه 9:
پل اسیدها است که به مقدار فراوان در تولید انواع کود . فر آورده های نفتی و آهن و فولاد بکار گرفته می شود. 53 5 = - لب باترى اتومبيل هاء اسيد سولفوريك رقیق شده‌با آب 7

صفحه 10:
اسید نیتریک !از قرنها پیش شناسابی شده است . ی است. لین ملیع خورنده می تواند با مواد واکنش انجام دهد و 53

صفحه 11:
‎ee a ee aero rere ar Fa‏ از زر ی ‎ees) ee eer nen pester Repro)‏ ‎ee nas SOP Og‏ ا ا ‎Cea pee‏ ‏20-00 ‏و ‎ ‎53

صفحه 12:
ال ‎H,PO,‏ از جمله يرمصرف ترين مواد شيميايى در صنعت است و به عنوان ماده افزودنى در Res ‏ل‎ در توليد كودهاى شيميليىء ياك كننده هاى صابونى و 53

صفحه 13:
ا 0 ‎CRS‏ ۱ کسید آهن( ۲۲1 از ابزارهای آهنی یا فولادی و تبدیل ۱ پس از زدودن نگ آهن. فسفات آهن تولید شده تبدیل 7 ‎Reni DoW irae “ed 2‏ ۳ 2 ee ‏إخور‎ 53

صفحه 14:
ا ا ا ل له عامل قلم زنى (9!©) جهت تميز كردن و زبر كردن ‎ean OPEN RU‏ ۱ دندانپزشکی استفاده شده. به کار می رود. 53

صفحه 15:
4 ملایم است که بیشتر به منظور ضدعفونی کردن و ۱ در کارخانه های انرژی هسته ای استفاده می شود. 53

صفحه 16:
لل ‎eer |‏ ا ل ا ا ا ا كن گوجه فرنگی و حتی نوشابه های گازدار و یا آب باران را نام برد. اسيدها معمولاً ترش مزهاند . ~ 53

صفحه 17:
اسيد سيتريك.يا جوهر ليمو يكى از اسيدهاى للى است كه در ليمو ترش و يرتقال وجود دارد. فرمول شيميايى آن 0941190 ميباشد. در ميان اسيدها داراى بيشترين مصرف در صنايع غذايى ‎ean)‏ و حدود 2 اسیدهای

صفحه 18:
ی سفید به صورت پودر کربستالی می باشد . اسید ها ‎Pepe Poor pe | open ge)‏ ۱ ی 17 53

صفحه 19:
‎en eer eee me) Serer‏ ل 9 است که در فارسیبه نام جوش ترش معروف است. اسید تارتاریک یکی از گستردهترین اسیدهابی است که از ‎5 eee Se Cnet heat ear er rev er eel Pe Rowena Om BCy ‏اسید به صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان مانند انگور. موز و ‎۳ ‎ ‎53

صفحه 20:
PES, Ree aca ener ۱ a eRe peered Sy. eee]| RII 5 O20) co, ‏و‎ Bere ee 53

صفحه 21:
اسید لاکتیک کهبه عنوان اسید شیر شناخته میشودیک ترکیب ‎Se ere ern eel Be Nee 2 Seen ree)‏ ميكند و فرمول مولكولى كن ©0©9411,900) است. لين اسيد قابل حل در آب یا اتانول است و در شیر و فرآوردههای لبنی مانند پنیر ,۲ ا ‎eae ae eee‏ 7 کننده با٩)‏ و با ماده 5 مورد استفاذه قرار مب rer

صفحه 22:
eee St eS ey eS eee ned طعم ترشى شبيه طعم سركه ميدهد. ا ا ا لك فاسد شده از فرآیند تخمیر ‎Te Tern‏ لام ا

صفحه 23:
اسیدهای آلی ا ا 1 بار برجسته و ارزشمند در بدن جانوران است . جربي ها خود 7 ار خوراكىهاى ترش مزهء اسيد آلى وجود دارد: 53

صفحه 24:
با تشكر از معلم عزيزم سركار خانم قنبرى بايا on. 53

29,000 تومان