صفحه 1:
صفحه 2:
ار
* اسیدهای قوی
53
صفحه 3:
RCE Ch rood
ل ا
اسيد يديدريىك كمالك
TCL, epee
53
صفحه 4:
53
صفحه 5:
کلیه اسیدهای آلی نیز جزو اسیدهای ضعیف هستند.
ترکیبات آلی. موادی هستند که در بدن موجودات زنده
وجود دایند و از عناصر کربن ۲ ۰ هیدرون ۰ اکسیژن 0
وونیتروژن لا تشکیل شده اند:
53
صفحه 6:
اسيدها مزه ترشى دارند بعضى از اسيدها سمى هستند »
بعضى باعث سوختكى هاى فراوان مى شوند و تعدادى نيز
oa OR ETS Hes وى
53
صفحه 7:
لا( رت
rw
53
صفحه 8:
اسیدهای صنعتی مانند :
اسيد سولنوريى 156
HNO, |
اند فسفویک ۱
53
صفحه 9:
پل
اسیدها است که به مقدار فراوان در تولید انواع کود .
فر آورده های نفتی و آهن و فولاد بکار گرفته می شود.
53
5 = -
لب باترى اتومبيل هاء اسيد سولفوريك رقیق شدهبا آب
7
صفحه 10:
اسید نیتریک !از قرنها پیش شناسابی شده است .
ی
است. لین ملیع خورنده می تواند با مواد واکنش انجام دهد و
53
صفحه 11:
ee a ee aero rere ar Fa از زر ی
ees) ee eer nen pester Repro)
ee nas SOP Og ا ا Cea pee
20-00
و
53
صفحه 12:
ال H,PO, از جمله يرمصرف ترين مواد
شيميايى در صنعت است و به عنوان ماده افزودنى در
Res ل
در توليد كودهاى شيميليىء ياك كننده هاى صابونى و
53
صفحه 13:
ا 0 CRS ۱
کسید آهن( ۲۲1 از ابزارهای آهنی یا فولادی و تبدیل
۱
پس از زدودن نگ آهن. فسفات آهن تولید شده تبدیل 7
Reni DoW irae “ed 2 ۳
2 ee إخور
53
صفحه 14:
ا ا ا ل له
عامل قلم زنى (9!©) جهت تميز كردن و زبر كردن
ean OPEN RU ۱
دندانپزشکی استفاده شده. به کار می رود.
53
صفحه 15:
4
ملایم است که بیشتر به منظور ضدعفونی کردن و
۱
در کارخانه های انرژی هسته ای استفاده می شود.
53
صفحه 16:
لل
eer | ا ل ا ا ا ا كن
گوجه فرنگی و حتی نوشابه های گازدار و یا آب باران را نام برد.
اسيدها معمولاً ترش مزهاند . ~
53
صفحه 17:
اسيد سيتريك.يا جوهر ليمو يكى از اسيدهاى للى است كه
در ليمو ترش و يرتقال وجود دارد. فرمول شيميايى آن
0941190 ميباشد. در ميان اسيدها داراى بيشترين
مصرف در صنايع غذايى ean) و حدود 2 اسیدهای
صفحه 18:
ی
سفید به صورت پودر کربستالی می باشد . اسید ها
Pepe Poor pe | open ge) ۱ ی
17
53
صفحه 19:
en eer eee me) Serer ل
9 است که در فارسیبه نام جوش ترش معروف است.
اسید تارتاریک یکی از گستردهترین اسیدهابی است که از
5 eee Se Cnet heat ear er rev er eel Pe Rowena Om BCy
اسید به صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان مانند انگور. موز و
۳
53
صفحه 20:
PES, Ree aca ener
۱ a eRe peered Sy. eee]|
RII 5 O20) co, و Bere
ee
53
صفحه 21:
اسید لاکتیک کهبه عنوان اسید شیر شناخته میشودیک ترکیب
Se ere ern eel Be Nee 2 Seen ree)
ميكند و فرمول مولكولى كن ©0©9411,900) است. لين اسيد قابل
حل در آب یا اتانول است و در شیر و فرآوردههای لبنی مانند پنیر ,۲
ا eae ae eee 7 کننده با٩) و با ماده
5
مورد استفاذه قرار مب
rer
صفحه 22:
eee St eS ey eS eee ned
طعم ترشى شبيه طعم سركه ميدهد.
ا ا ا لك
فاسد شده از فرآیند تخمیر Te Tern
لام ا
صفحه 23:
اسیدهای آلی
ا ا 1 بار
برجسته و ارزشمند در بدن جانوران است . جربي ها خود
7 ار
خوراكىهاى ترش مزهء اسيد آلى وجود دارد:
53
صفحه 24:
با تشكر از معلم عزيزم سركار خانم قنبرى
بايا
on.
53