پزشکی و سلامت تغذیه

اصول تغذیه پایه دوازدهم

taghziye_salem

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول تغذیه پایه دوازدهم”

اصول تغذیه پایه دوازدهم

اسلاید 1: سر فصل مطالب_عادت های غذایی- تاریخچه ی کشف ویتامین ها- ویتامین ها- انواع ویتامین ها - منابع غذایی ویتامین ها- فواید ویتامین ها- مقدار مصرف ویتامین ها- بیماری های ناشی از کمبود ویتامین ها4

اسلاید 2: 5عادت های غذایی یکی از مهم ترین عوامل موثر در شکل گیری الگوی غذایی افراد است .هر کسی در طول روز بر اساس عادت های غذایی خود غذا میخورد .عادت های غذایی است که تعیین میکند ما چه غذاهایی را برای خرید انتخاب کنیم و مواد اولیه ان را چگونه تهیه اماده سازی و طبخ کنیم و در نهایت تهیه شده را چگونه مصرف یا نگهداری کنیم. ریشه های عادت های غذایی یک فرد جامعه؛یا خانواده در وضعیت اجتماعی اقصادی فرنگی جغرافیایی مذهبی کشاورزی ک باور ها و ارزش های افراد آن جامعه نهفته است ب از نسلی ب نسل دیگر نیز منتقل میشود

اسلاید 3: علاوه بر عادت های نادرست غذایی اختلالات خذا خوردن نیز گاهی باعث ایجاد عوارض جسمانی بلند مدت برای افراد میشود برخی افراد ب دلیل عادت های غذایی نادرست و یا مصرف ناکافی مواد غذایی مطلوب متناسب با نیاز های خود مانند پرهیز از خوردن گوشت کم خوری ب دلیل ترس از چاقی و...ممکن است با سوع تغذیه ناشی از کمبود برخی از انواع مواد غذایی از جمله ریز مغذی ها ب ویژه آهن کلسیم ویتامین A ید ویتامین D و روی مواجه شده و بیماری و عوارض جسمانی جبران ناپذیزی را در زندگی خود متحمل شوند مثلا کمبود روی که کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان میشود به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ منجر میشود

اسلاید 4: تاریخچه ی کشف ویتامین هاحدود 400 سال قبل جهانگردي به نام ماژلان تصميم گرفت با كشتي دور دنيا را بگردد. در هنگام سفر طولاني مشاهده كرد كه دهان ملوان ها زخم شده و ازلثه ي آنان خون جاري شده است و بعد مفصل هاي آنها باد كرد و چنان دردناك مي شد كه قابل تحمل نبود. نام اين بيماري اسكوربوت است. وقتي كه به جزاير فيليپين رسيدند مقداري غذاي تازه و مركبات استفاده كردند مشاهده شده كه بيماري برطرف شد و بعد دريافتند كه كمبود ويتامين ث موجب بروز بیماری شده است.6

اسلاید 5: ویتامین ها:ویتامین‌ها ترکیبات آلی هستند که به مقدار خیلی جزئی برای متابولیسم مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشد و نمو و تندرستی ضرورت دارند. تغذیه ناقص و رژیم غذایی نامناسب سبب کمبود یا فقدان یک یا چند ویتامین می‌شود و به بیماری‏های مختلف مانند بری بری و پلاگر می‌انجامد. ویتامینها سبب تسهیل دگرگشت (سوخت و ساز بدن)، اسیدهای آمینه، چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها می‌شوند و رشد و نمو و ترمیم سلولهای بدن را میسر می‌سازند. برخی از ویتامینها سبب جذب مواد غذایی در روده می‌شوند و بعضی نیز به عنوان کاتالیزور عمل می‌کنند. عمل آنها بر روی بافتهای اپی تلیال و همچنین استخوان بوده و در مجموع هر کدام از آنها از بروز یک عارضه جلوگیری می‌کند..علاوه بر مواد معدنی، ویتامینها نیز مورد نیاز بدن هستند؛ زیرا بدون حضور آنها در غذا، سلامتی و تعادل اعضای بدن ناپایدار می‌شود و در اعمال حیاتی اختلالاتی ایجاد می‌گردد و عوارضی بروز می‌کند که گاه منجر به مرگ می‌شود. ویتامین‌ها سوخت و ساز بدن را تنظیم می‌کنند و تنها کمبود یک ویتامین می‌تواند، تمام بدن انسان را به مخاطره اندازد. خوب است بدانید که بیشتر ویتامین‏ها از منابع اصلی طبیعی استخراج می‌شوند.7

1,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید