کسب و کارمنابع انسانی و مشاغل

بانک‌ها و فناوری‌های مالی فین‌تک

صفحه 1:
بسم الّه الرحمن الرحیم

صفحه 2:
باتص سا و فشاوری‌های مالی فین‌تک

صفحه 3:
تحولات روز افزون در حوزه تکنولوژی و سرعت رشد در این عرصه به همراه افزایش پوشش اینترنت و فراگیر شدن شبکه های اجتماعی نه تنها ابعاد ارتباطی و اجتماعی/جوامع را دچار تحول کرده است بلکه همه جنبه‌های اقتصادی را نیز متأثر کرده است.

صفحه 4:
نظام بانکی نه تنها در این مقوله نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد بلکه ضرورت دارد تلاش کند خود را با تغییرات روز افزون این حوزه هماهنگ و طرحی برای تعامل با آثار این تحولات و پدیده های ناشی از آن داشته باشد. ن چنان که گفته می شود با اختصاص یک بند از نظام تأمین مللی دانش بنیان که در حال/تدوین و تقدیم به دولت است. بانک مرکزی مسئول تدوین دستورالعمل برای فعالیت لین پدیده ها 9

صفحه 5:
فین تک(۱60 ۶0) یا فناوری‌های مللی به شرکت‌هایی اطلاق می شود که می خواهند با کاربرد تکنولوژی و فناوری‌های نوین خدمات مالی را با کارا برای درک درست از لین پدیده و تعریف لّن در ابتدا تعریفی از عناصر تشکیل دهنده آن تک و مفاهیم مالی باید داشت و چنانچه بخواهیم به صورت مختصر اين دو مفهوم را تعریف کن شتر و ارزشمندتر اراقه کند.

صفحه 6:
بلید بگوئیم حوزه مللی به مدیریت پول, ترکیب بهینه دارلتی و بدهی و سرمایه گذاری توجه دارد و تکنولوئی را نیز می توان مجموعه ای از تکنیک‌هاء فرآیندها و روش‌های فنی برای اپجاد» ارائه محصولات و خدمات دانست

صفحه 7:
و توجه به فرایندهای کارا و تعریف مدل‌های نوین کسب و کار به منظور بهره مر ۳ ۰ *وزه لل ندارد و شلیدبه همین دلیل است که فین تک ها در بانکداری» مدیریت ثروت. پرداخت و بیمه بیشتر قابل ملاحظه هستند.

صفحه 8:
ا ای تال دما خود را به انواع مشتریان ارائه می‌کندء که از آن ج ۳ مایب عنوان بکی از حوزه‌های اصلی فعالیت‌شان ۱ همچنین ارائه خدمات ‎dy‏ صورت مستقیم به مشتریان نیز یکی از اهداف تعریف شده آنها

صفحه 9:
۷ ۱ 3 نیش تکنلوژی‌های مورد نیز بای ارثه خدمات کارت ری 7 15 در وررد ند بازار از الزاملتی است که فین‌تک‌هابا آن مواجهبهستنگ و يس از لن عوامل محدود کننده بیرونی مورد توجه قرار می گیرد. که در این بخش می وان ‎eee‏ 0 .2 ,کار اشازه کرد که اثر مستقیم بر فعالیت فین تک ها دار

صفحه 10:
‎ee‏ ار ی وال دریافت در کشورهای پیشرفته سرمایه گذاری‌های بهره برداری از فرصت‌های ایجاد شده توسط فین تک‌ها در حال انجام است و این نشان از آنای با مرتظا و تفس میم و منید این پدیده‌های مالی است.

صفحه 11:
فین تک‌ها رقابت پذیری اقتصاد مالی و بهبود عملکرد سیستم مالی را فراهم می آورند و باعث گوتاه شدن زمان نوآوری و اراکه تن به بزار می شوند. در حوزه مالى شقاة کرده و ریسک ها را کاهش می دهند. و موجب بهبود دسترسی مشتریان به خدمات شده و هزینه ها را کاهش و سرعت را افزايش می دهند.

صفحه 12:
فین‌تک‌ها برای فعالیت با مشکلات بسیاری نیز مواجه‌اند» و این مشکلات عمدتاً ناشی از 0210255 که دولت‌ها و سایر بازیگران ذی‌نفوذ ایجاد و تقویت می نود. تواناتی فین‌تک‌ها در عرضه بدون محدودیت خدمات مالی و شاید خلق پول ‎Ale‏ ‏محدودیت‌های قانونی در این حوزه است. لذا محدودیت‌ها ناشی از احتیاطهایی 1 معقول هم به نظر می رسند. و غالبا ناشی از قوانین و مقررات. احتیاط های موجود صنعت. رقابت برای کسب سهم بازاره اعمال نفوذ بانک‌ها و مژسسات مالی و اعتباا مسائل ناشی از تأمین نیروهای انسانی متخصص است.

صفحه 13:
درحال حاضر در کشور قوانین خاصی برای فعالیت فین تک‌ها تعریف نشده است. به همین دلیل ایجاد و توسعه فعالیت توسط این گونه شرکت‌ها خالی از اشکال و ریسک عدم امکان فعالیت نیست. اما باید توجه کرد این پدیده های مالی در حال رشد و تکثیر هستند ربا خود فرصت‌ها و مزیت‌های فراوانی را ایجاد می‌کنند. در بسیاری از نقاط دنیا پذبرفته شده از مسیرهای قانوتی برای ‎LT Calla‏ مشخص و نحوی تعامل با آنهء در حال تغییر دادن + از روندهای قدیمی است

صفحه 14:
با تغییرات انفجاری تکنولوژیکی. ظهور استارت لپ ها و استقبال بسیار زیادی که به پدیده های مالی حاصل از ادغام آنها با بخش مالی بوجود آمده. در کنار انتقادات بسیار زیاد به کحوه فعالیت تا وهای ایجاد شده در سیستم بانکی کشور به زة رسد شاهد آغاز تحولاتی مثبت خواهیم بود و بدون شک نباید از چللش هلئی که به دنبال داشت غافل بود.

صفحه 15:
با توجه به اهمیت موضوع به نظر می رسد با مطالعه و تحقیق بیشتر امکان طراحی«مدلی جامع برای تعامل شرکت‌های فناوری مللی با بانک‌ها و موسسات اعتباری در صنعت بانکداری ایران» وجود دارد. لذا بررسی بیشتر موجب شناسائی مقررات محدود کننده. تدوین قوائین جدید مورد نی ا افك مركزى» ین مجدودیت‌های تکنولوژیکی در فراهم آوردن زمینه آمادگی هرچه بیشتر سیستم بانکی برای شناساتی اشکال مختلف تعا ‎es eo‏ یی لب رید شناسایی اشکال تعامل و تأثیر آن بر بوم مدل کسب و کار بانک‌ها و موسسات اعتباری می‌توان مقایسه با بوم مدل کسب و کار شرکت‌های فناوری مالی نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد.

صفحه 16:
7 وبسایت بنکر 7 وبسایت بانک انصار 7 وبسایت ویرگول وسایت وبسایت راه پرداخت 7 وبسایت فین‌مگ

صفحه 17:
موفق باشید

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
17,000 تومان