کشاورزی و دامپروری شیمیصنایع غذاییعلوم پایه

بررسی تاثيرات جانبی استفاده از PET به عنوان یک ماده بسته بندی در خصوصيات كيفی شير استريليزه و پاستوريزه

صفحه 1:

صفحه 2:
بررسي تاثیرات جانبي استفاده از 17۲به ‎ad cet al oe ee ee ON oa‏ ل ‎Sey‏

صفحه 3:
فرمول شيميايي و ساختار ‎:PET‏

صفحه 4:
1۱ eee es ind aslo BC) FS) eel DP ere Oey) | Parmer eget med peepee ef oC oe 997° 9 9928 pile 52 Sai carilos wluogies -2 00, ‏گازهاي ,0 و‎ ‏كعم‎ 20 4- آسان براي دوخت حرارتي لمر ل 0 3 5- سازگار با محیط زیست 6- قابل رویت بودن محصول براي مشتري

صفحه 5:
Lgl prilla> Golg> 9 Loul jl yi p56 ulise 9 PET eloil ERE pee pene Or ‏ل 1 ل‎ loans 9 slaw PET -1 fen Da (ee neers Dyer Pre perry oe Per Per) ey vege en 7 nm320 Z90 Jolo Li Leis sy9i alo pels 52 |) pes ‏مي‌کند. در حالیکه طیف نوري که باعث ایجاد طعم بد و تخریب‎ ‏فى باشد-‎ White PET bottle 400 wavelength (nm)

صفحه 6:
به منظور حفاظت نوري بالاي 320 20 نیاز داریم به طراحي يك 28:1 رنكي يا افزودن يك افزودني يا رنگدانه مخصوص مثل اکسید تیتانیوم (1102) که يك ‎me‏ 1 سفید ‎ea‏ كننده عبور اشعه ‎ULV‏ ‎eau gery cele‏ اه م رنكي در نوع رنك بطري در محافظت در برابر عبور نور و سطح قابل رويت شير رقابت وجود دارد كه نمونه آن ‎Ee‏ ا ا ل 0 لبني در آلمان است كه بصورت زير است:

صفحه 7:
800 Coloured bottles 400 500 600 700 Wavelength (nm) Yellow ——— Peach Yellow —— Brown 100 200 300 — Red Transmission (%T)

صفحه 8:
۱ L covering up +S» ol, ‏ل ل ترا ی اتف رس‎ ‏دادن اطلاعات لازم تغذيه‌اي به مشتري از‎ ‏عبور نور به درون بطري جلوگيري مي‌کنند.‎ البته بايد توجه داشت كه تركيبي از سيستم حفاظتي رنگي و استفاده از افزودني جاذب 0.7] يك سيستم كامل را براي نكهداري شير در برابر عبور نور ايجاد ميكند به شرطي که: ۳ wear ‏ووو‎ 0

صفحه 9:
مقايسهاي بين 211 و يليمرهاي ديكر در بستهبندي شير: ور احلاص ‎er een‏ قت مر مودعم ‎ly ee el,‏ م ا ل 7 ا ال ا 1121 مقادير بالاتري از تركيبات بدطعم حاصل از اکسیداسیون؛ نسبت به شيري که در بطريهاي 21:1 با ممانع كننده نوري اشعه 10.17 بستهبندي شدهء: نشان مي دهد اما 3 7 = سس ا م

صفحه 10:
rie meso ek SSE ee ie yay) bee mores ere ry ‏پلي‌مرهاي بسته‌بندي:‎ ۴۰ ان نتايج این جدول نشان مي‌دهد که ‎PET‏ کمترین میزان ۰ب وا سر لت ای هر اراک لسن ‎ee eee cen mse]‏

صفحه 11:
در يك تحقيق انجام شده بركرفته از مجلة انجمن لبني آمريكا در سال 2005 تعدادي از بطريهاي 2181 با يكديكر در ارتباط ال ا ل ا ا 0 نيمه يس جرخ '11111] با 903/1 جربي مقايسه شدند. aS (White-Black-White) ‏لا لل‎ syle, -1 ۱ ylgis cou 2- بطري 21:1-2 سه لايهاي همراه با يك لايه داخلي باند كننده ۳ ۱ 3- بطري شفاف 2115-3 كه از يك جاذب اشعه 1717 كه بصورت ا ۱ 4- بطري ۳11-0 که يك بطري 1:۲ سه لایه مثل ۳11-2 است ‎gets ae TET ee ts 5 Late silts acacia colecas oS‏

صفحه 12:
| 1- 5 مطالعه اول كه تاببش ۳ است بطري ‎١‏ الا م ا ا ا ل ا ‎w pglrc‏ ا ا ا ‎eee‏ 2- در تجربه دوم در طول سه هفته اول نگهداري همه بطريها در تاريكي نكهداري شده و بعد از آن 13 روز نور مي‌بینند و سپس دوباره در تاريكي نكهداري ميشود. البته ‎eS eee‏ ومن موسي ‎Be Ope eo‏

صفحه 13:
نتایج حاصله: Fig 1 able Savainn gap Glad nilg> Uguul,r9 pli gillas -1 [Fee Serre me MMe Sewn he PY a] ae er BT ey ye CES ry ne ep ert ‎re‏ سر نطري ۳۳3-2 عبور نور به هیزان 70-8056 را در طول موج 21132800-8212310 نشان داده و 2281-3 (با لايه ‎laslao‏ 52 ا ل ا 0 (نزديك ل ل ل که سه لایه با لایه مياني تیره ميباشد كمترين ميزان عبور نور در ساير طول موجها را ‎

صفحه 14:
Fig.2 PATS ps os (lens Gell ele ‏تابش مداوم نور و جه تابش‎ ا ا 0 50000 Pr ‏ا ال‎ ee cen] ‏رسوفلاوین در ا تیره‎ ۱ ‏لسلست‎ 7 Ieee gee i Pe) ps, iyi ae (UV wile L) PET-3 Coie mor see ere er eer] | 1 ‏روز نيمي از ویتامین 4 را از دست‎ ‏تقريبا‎ PET-1 ‏ميدهيم. بنابراين‎ ‏,تاييكهم 87طايكه 96095 از عبور‎ Nm itn dN ec 19 7 7 er ‏ی‎ ON ee ot) Cero LW

صفحه 15:
ا عمسن ‎es grein) Slit‏ شير از طريق اندازهكيري عدد يروكسيد. اینجا هم همانند اکسیداسیون نوري ‎ae PET-1 jlog0) gulul 4. VitA‏ ‎ht]‏ | ا 1۱ )2 ‎tumination te‏ ‎(asJUln. 92 »® 52) cuwl‏ 2۵ ۵ 48 Storage tne (d)

صفحه 16:
ume one © ده « د« م وس ‎tom 7 | conser‏ وک کته ‎ ‎ ‎ ‎ ‏017 5 5 7 مده ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 17:
20 3 ۵ Storage time (¢)

صفحه 18:
مهاجرت 406121016113016ها از '1:1طبه درون شير وايجاد :-]01 ‎Flavor‏ aS nolSia 9 aslo jlo Youwlj pode: Job > loaitliwl ‏گروه انتهايي ([01) از زنجيرة اصلي پلي‌مرها به وسیله حرارت‎ 7 ‏ا ل‎ ۳ ۱ Beet Yee ‏ا‎ | آستانه چشايي براي احساس در شیر 670۳0۲ مي‌باشد. راه حل توليد 21:1 با ميزان درجه كم 46618210613706 است يا اينكه از اال ‎Scalping agent ulgic a: aS‏ ا | ‎sea Tyl> ju L yuloi 5» PET glow Acetaldehyde L‏ ‎cuw9Sl 54> LS p01 FDA Josllgine gelo So 5b jl‏ 2006 در خصوص توليد كليه ظروف بستهبندي استفاده از فاكتور ا ا سه اووس د اوعدو وجا ل ‎jt‏

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان