کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

بررسی خواص فیزیکی و رئولوژیکی پنیر و دوغ

panir-dogh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی خواص فیزیکی و رئولوژیکی پنیر و دوغ”

بررسی خواص فیزیکی و رئولوژیکی پنیر و دوغ

اسلاید 1: بررسی خواص فیزیکی و رئولوژیکی پنیر و دوغ

اسلاید 2: پنیرسفید ایرانیفرآورده ای نرم تا نیمه سخت،سفید رنگ با بافتی منسجم که حداقل 3 هفته در آب نمک پاستوریزه تا زمان مصرف نگهداری می شود.دوره رسیدن ایجاد عطر و طعم به دلیل انجام واکنش های لیپولیز، پروتئولیز وگلیکولیزتولید پنیر یه روش انعقادی رسوب کازئین9-45 روز6-9 ماه

اسلاید 3: چارت فرآیند تولید پنیر

اسلاید 4: ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی پنیر3- آزمون سنجش بافت TPAروش دستگاه آنالیز بافت Instron Universal TestingMachineآماده سازی نمونهنمونه پنیر به شکل مکعب مربع در ابعاد mm20*20*204- ریزساختاریروشمیکروسکوپ الکترونی ریزساختاریآماده سازی نمونهنمونه پنیربه شکل مکعب مربع در ابعاد mm5 تا6 عکس برداری در سه بزرگنمایی 1000،2500، 5000

اسلاید 5: ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی پنیر5- میزان ذوب شدنروش اندازه گیری با روش تست لولهآماده سازی نمونهقراردادن 10 گرم پنیر رنده شده در لوله آزمایشپوشاندن سر لوله با آلومینیومقرار دادن لوله در دما 4 درجه سانتی گراد یخچال به مدت 30دقیقهقرار دادن لوله در دما 104 درجه سانتی گراد آون به مدت 60 دقیقه6- میزان رطوبتروشاندازه گیری توسط آون

30,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید