پزشکی و سلامت پرستاری و پیراپزشکی

بررسی ساختار های سلولی

structure

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی ساختار های سلولی”

بررسی ساختار های سلولی

اسلاید 1: ساختار سلولی مقایسه ی سلول های یوکاریوت پیشرفته با سایر سلول هاسلول های باکتریایی صرفا کپی های کوچکتر سلول های بزرگپیشرفت در تکنیک های میکروسکوپی و سیتولوژیکی: رد فرضیه 1

اسلاید 2: جدول مقایسه بین ساختار های سلولی در م. ا های مختلف2

اسلاید 3: سیتولوژی باکتری هاپوشش سلولیغلافکپسوللایه ی لعابیتاژکمژکدیواره ی سلولیNucleoidاجسام درون سیتوپلاسمیاشکال مقاوم3

اسلاید 4: اندازه ی باکتری هااز نظر قطر کوچکتر از 0/2- 0/1 میکرو متر و بزرگتر از 50 میکرو مترEpulopiscium fishelsoniThiomargaritaاندازه سلول های شاخص یوکاریوت:2 میکرومتر تا بیش از 200 میکرو متراندازه ی کوچک پروکاریوت ها:تعدادی از ویژگی های بیولوژیکی را تحت تاثیر قرار می دهد، مانند:عبور مواد غذایی به داخل و خروج محصولات زائد 4

اسلاید 5: میزان عبور و مرور مواد غذایی با اندازه ی سلول رابطه ی معکوس دارد میزان انتقال مواد به مقدار سطوح غشایی در دسترس و همچنین به حجم سلول بستگی داردسلول های کوچک در مقایسه با سلول های بزرگ، سطح قابل دسترسی بیشتری دارندکوچک بودن سلول های میکروبی در مقایسه با سلول های یوکاریوت:اثر بر اکولوژی میکروارگانیسماثر بر تکاملاندازه ی باکتری ها5

اسلاید 6: مورفولوژی های اصلی سلولکوکسیباسیلیاسپیریلوماسپیروکت هاباکتری های آویزه دارباکتری های رشته ایشکل میله ای بسیار شایع است6

اسلاید 7: مورفولوژی های اصلی سلول7

اسلاید 8: تعیین مورفولوژی یک سلول:بهینه سازی جذب مواد غذاییحرکت شنا کردن در محیط های ویسکوز یا نزدیک به سطح (سلول های مارپیچی یا فنری شکل)حرکت سر خوردن (باکتری های رشته ای)مورفولوژی توسط ژنتیک سلول هدایت می شود برای به حداکثر رساندن شایستگی ارگانیسم در زیستگاه های خاص، تکامل حاصل کرده استمورفولوژی های اصلی سلول8

اسلاید 9: هر باکتری دارای شکل و ابعاد مخصوص به خود استتغییر این ویژگی ها بر حسب:ترکیب محیط اطرافسنمرحله ی رشد باکتریساختار های ثابتساختار های غیر ثابتساختار سلولی باکتری ها 9

اسلاید 10: غلاف Sheath ساختار لوله ای شکلاز نظر ریخت شناسی و شیمیایی با دیواره ی سلولی و کپسول فرق دارد:فاقد اسید مورامیک و سایر ترکیبات پپتیدوگلیکانکمپلکس پروتئین، پلی ساکارید و لیپید (احتمالا نیمه تشابه با کپسول گرم منفی ها)ساختمان خطیماهیت جنس غلاف ممکن است از یک جنس به جنس دیگر متفاوت باشدمقاوم در برابر لیزوزیم و اسید های معدنی10

اسلاید 11: بدنه ی نازکاندازه ی کسری از میکرون (در اکثر جنس ها مشابه)رسوب آهن و منگنز در بدنه ی غلافتشکیل غلاف در باکتری های آبزی:اسفروتیلوسلپتوتریکس تشکیل غلاف در باکتری های رشته ای در لجن فعال:Haliscomenbacterغلاف Sheath11

اسلاید 12: پیامد های تغذیه ای و اکولوژیکی (در آب های روان حاوی مواد غذایی اندک)اتصال به سطوح جامدحفاظت ارگانیسم در مقابل انگل ها و صیادانغلاف Sheath12

اسلاید 13: رها سازی سلول ها از غلاف در شرایط فقر مواد غذاییسلول های متحرک و دارای تاژک لوفوتریشتاژک ها قبل از ترک غلاف سنتز می شونداستقرار در مکان مناسب و آغاز رشد:تولید یک رشته ی جدیدپوشیده شدن غلاف با لایه ی لعابی غلاف اسفروتیلوس ناتانس13

اسلاید 14: حاوی بقایای دیواره ی سلولی یک یاچند سلول لیز شدهباسیلوس ها تکیه گاه برخی از میکروارگانیسم های دیگرغلاف کاذب Pseudo sheath14

اسلاید 15: لایه های خارج سلولی باکتری هالایه های خارجی محتوی کربوهیدرات ها، پپتید ها، پروتئین ها، چربی ها و یا ترکیبی از این موادگلیکوکالیکسکپسول و یا لایه ی مخاطی جزء دیواره ی سلولی در نظر گرفته نمی شوند15

اسلاید 16: 16

اسلاید 17: نقش لایه های پلی ساکاریدی در باکتری هادر اتصال م. ا به سطوح جامدتشکیل بیوفیلممقاومت سلول به خشکی تاثیر بر عمل و سلامت سلول17

اسلاید 18: کپسولتشکیل شده از ترکیباتی با وزن مولکولی بالاتوسط رنگ های معمولی رنگ نمی شودروش کوالینگ طرز قرار گرفتن کپسول:Zoogleaقطر کپسولکلنی باکتری های سازنده ی کپسول:به صورت مرطوب، درخشان و لزج18

اسلاید 19: افزایش ویرولانس باکتری های بیماری زاعامل دفاع باکتری در مقابل پروتوزئر هاحفاظت علیه باکتریوفاژ هاحفاظت در مقابل عوامل نامساعد فیزیکو شیمیاییغیر فعال کردن سیستم کمپلماننقش کپسول19

اسلاید 20: پنوموکوک ها: پلی ساکارید های حاوی گلوکز پیرانوز و گلوکورونیک اسید با پیوند های متناوب β1-4 و β1-3تنوعات ایمونولوژیکی اختصاصیگالاکتورونیک اسید، رامنوز، قند های آمینه ی استیل دار و لورونیک اسیدمواد سازنده ی کپسول در باکتری ها20

اسلاید 21: استرپتوکوک ها (استرپتوکوکوس موتانس)تولید اشکال محلول و نامحلول از دکسترانمسئول چسبندگی به سطوح مینای دندانپلی مر های شاخه داری از گلوکز با پیوند های گلیکوزیدی (آلفا 1و 3) و تعدادی (آلفا 1 و 6)کپسول استرپتوکوک های گروه A و C لانسفیلدواحد های گلوکز آمین، گلوکورونیک اسید و هیالورونیک اسیدجلوگیری از اثرات مخرب اکسیژن اتمسفریمواد سازنده ی کپسول در باکتری ها21

اسلاید 22: یرسینیا پستیس و باسیلوس آنتراسیسکپسول های پلی پپتیدی با وزن مولکولی بالاکپسول باسیلوس آنتراسیس:زیر واحد های گاما- D- گلوتامیلکپسول باسیلوس سوبتیلیس زیر واحد های D و L گلوتامیک اسیدمواد سازنده ی کپسول در باکتری ها22

اسلاید 23: سلولزبیرون از دیواره ی سلولیاغلب در یک فاصله قابل توجه از دیواره قرار داردگونه های سنتز کننده ی سلولز:Acetobacter xylinumAcetobacter acetigenumسلولز I و IIویژگی های سلولز باکتریایی:مشابه سلولز Iمتفاوت با سلولز عادی از لحاظ تبلورنواری شکل و میکروفیبریل های متبلور آن 30 آنگستروم23

اسلاید 24: گزانتانبه عنوان لایه ی لعابی خارج سلولیهترو پلی ساکاریدیتولید کلنی های مخاطی بزرگ در محیط های جامدایجاد حالت چسبندگی در محیط های مایعسنتز توسط Xanthomonas campestrisدارای ساختار مارپیچیمتشکل از واحد های تکراری پنتا ساکاریددو قند در زنجیره ی اصلی سلولزی شکل3 قند دیگر به شکل زنجیره ی جانبی متصل به زنجیره ی اصلیگلوکز، مانوز و اسید D گلوکورونیک کاربرد در صنعت نفت، مواد غذایی، خمیر دندان و....24

اسلاید 25: S layerپروتئینی و یا گلیکوپروتئینیآرایش دوبعدی پارا کریستالینی و نیمه بلوریتقارن 6 و 4 وجهیلایه های خارجی باکتری ها و آرکی هانقش مهم در سازگاری م.ا ها در شرایط محیطی سختاغلب در باکتری های پاتوژنتشکیل دهنده ی دیواره ی سلولی Methanocaldococcus jannachiiعلاوه بر اجزای دیواره سلولی مثلا در Bacillus brevisقرار گیری زنجیره های کربوهیدرات LPS در S layer سایر باکتری ها25

اسلاید 26: نقش های لایه ی Sحفاظ در برابر لیز اسمزیفصل مشترک بین سلول و محیط (خاصیت غربالگری)حفظ پروتئین ها در نزدیکی سطححفاظت دیواره ی سلولی در برابر آنزیم های تخریب کنندهحفاظت در برابر ماکروفاژمقاومت در برابر انگل ها و باکتری های شکارچی ایجاد پیوند با Ig ها و پورفیرینچسبندگی به پروتئین های ماتریکسگیرنده ی فاژ در کالوباکتر (غیر حفاظتی)نقش حفاظتی در برابر شرایط سخت دما، فشار و ...26

اسلاید 27: پروتئین Aیکی از اجزای دیواره ی سلولی (سویه های استافیلوکوک اورئوس)اتصال به پپتیدوگلیکان به طور کووالانینقش پروتئین A:افزایش عفونت زاییباعث واکنش های نوع آنافیلاکتیکآزاد سازی هیستامین از گرانولوسیت هاغیرفعالسازی سیستم کمپلمانباعث تولید اینترفرونتحریک میتوزی لنفوسیت های B27

اسلاید 28: معرف مهم در رشته ی ایمونولوژی و تکنولوژی:آگلوتیناسیون مشترکخالص سازی Ig Gشناسایی باکتری ها و ویروس هادرمان سرطانکاربرد های پروتئین A28

اسلاید 29: پروتئین Mتولید توسط برخی از استرپتوکوک هاپروتئین رشته ایتسهیل کننده ی اتصال به سلول میزباننقش پروتئین M:بقای باکتریمهمترین فاکتور ویرولانس در استرپتوکوک های گروه Aبه عنوان گیرنده مولکول هایی عمل می کند که محدوده ی زیستگاهی را تعیین می کندمقاومت به فاگوسیتوز29

اسلاید 30: پروتئین Fقرار گیری در دیواره ی سلولی پروتئین پورینیفاقد اثر جانبی و سمیایجاد ایمنی فعالعنوان واکسن30

اسلاید 31: 31

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید