علوم مهندسی مکانیک، هوافضا و مهندسی پزشکی

بررسی سیستم‌های پنوماتیکی

barresiye_systemhaye_penumatici

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی سیستم‌های پنوماتیکی”

بررسی سیستم‌های پنوماتیکی

اسلاید 1: به نام خداموضوع پروژه :بررسی سیستم های پنوماتیکی

اسلاید 2: موضوعات مورد بحث1- مقدمه ای بر سیستم های پنوماتیکی2-اجزای سیستم های پنوماتیکی3- بررسی نحوه کار عملگرهای پنوماتیکی4-بررسی چند نمونه عملگر ( دریل ضربه ای، دریل چرخشی،عضلات پنوماتیکی)5-معایب و مزایای استفاده از سیستم های پنوماتیکی6-مقایسه سیستم های پنوماتیکی و هیدرولیکی

اسلاید 3: مقدمهامروزه در بسیاری از فرایندهای صنعتی انتقال قدرت به صورت کم هزینه و با دقت بالا مورد نیاز است.در همین راستا استفاده از سیال تحت فشار در انتقال نیرو در تمام شاخه های صنعت رو به گسترش است.استفاده از قدرت سیال به دو شاخه هیدرولیک و پنوماتیک تقسیم می شود.پنوماتیک واژه ای یونانی به معنای تنفس است.امروزه در صنعت پنوماتیک به معنای استفاده از هوای فشرده برای انتقال نیرو می باشد.

اسلاید 4: اجزای سیستم های پنوماتیکی کمپرسور : وظیفه فشردن هوا و رساندن آن به فشار مورد نظر را بر عهده دارد. شیر اطمینان: وظیفه انتقال هوای فشرده به مخزن را بر عهده دارد اما از حرکت معکوس آن جلوگیری می کند.

اسلاید 5: مخزن: هوای فشرده در مخزن ذخیره می شود.رگلاتور: قبل از ورود هوا به عملگر فشار آن را تنظیم میکند.عملگر: از هوای تحت فشار برای ایجاد حرکت استفاده می کند.

اسلاید 6: قبل از ورود هوا به کمپرسور باید یک سری عملیات روی آن صورت بگیرد به عنوان مثال رطوبت موجود در هوا باید از آن زدوده شود زیرا این رطوبت به قطعات مختلف داخل سیستم آسیب میزند.در هر فوت مکعب هوای معمولی حدود 3 میلیون ذره گرد و غبار وجود دارد که این میزان در محیط های صنعتی تا 3 برابر این مقدار هم می رسد. این گرد و غبار باید قبل از ورود به سیستم زدوده شود.

اسلاید 7: عملگرهامهمترین بخش کاربردی در سیستم های پنوماتیکی عملگرها می باشند . عملگرهای متنوعی به صورت تجاری تولید می شوند.

اسلاید 8: اساس کار عملگرهاSingle acting cylindersDouble acting cylinders

اسلاید 9: بررسی چند نمونه عملگردریل پنوماتیکی

اسلاید 10: بررسی فرایند داخل دریلبا توجه به شکل ساده زیر ، هوای فشرده پس از ورود به سیستم از طریق قطعه واسطه به مته مورد نظر ضربه می زند و هوای استفاده شده از سیستم خارج شده و فرایند تکرار میشود. این فرایند 35 مرتبه در ثانیه اتفاق می افتد.

اسلاید 11: مشخصات یک نمونه دریل پنوماتیکی

اسلاید 12: ملاحظات ایمنی برای دریل پنوماتیکیبه دلیل صدای بلند ایجاد شده حتما به محافظ گوش نیاز دارد.یک فرد برای مدت طولانی نباید از این دستگاه استفاده کند زیرا ارتعاشات ایجاد شده از دسته به فرد منتقل می شود و به عضلات آسیب وارد می کند همچنین در دراز مدت در سیستم خون رسانی بدن اخلال ایجاد می کند.

اسلاید 13: دریل چرخشی پنوماتیکیبا ورود هوای فشرده با سیلندرها حرکت خطی ایجاد می شود که در نهایت این حرکت خطی تبدیل به حرکت دورانی می شود.

اسلاید 14: مشخصات یک نمونه دریل پنوماتیکی چرخشی

اسلاید 15: یک نمونه کاربرد جدید: عضلات پنوماتیکیاین عضلات از یک لوله لاستیکی تشکیل شده اند که شبکه های پلاستیکی آن را احاطه کرده است.این عضلات با ورود هوای فشرده کاهش طول می دهد و با خروج آن به حالت قبل خود باز می گردد.

اسلاید 16: مشخصات چند نمونه عضله پنوماتیکی

اسلاید 17: معایب و مزایای استفاده از سیستم های پنوماتیکیمزایا:-عامل اصلی کارکرد آن هواست و هوا در همه نقاط زمین به وفور یافت می شود.-هوای فشرده را می توان از طریق لوله کشی به تمام نقاط کارخانه منتقل کرد.-افزایش و کاهش دما اثرات قابل ملاحظه ای بر عملکرد سیستم ندارد.-هوای فشرده خطر آتش سوزی ندارد.-قطعات دستگاه های پنوماتیکی نسبتا ارزان و ساده است لذا تعمیرات آن راحت تر از سیستم های مشابه است.-سرعت سیلندرها در عملگر حدود 1 تا 2 متر بر ثانیه است بنابراین سرعت بالایی دارند.

اسلاید 18: معایب-ابعاد و وزن کل سیستم در مقایسه با سایر سیستم های الکترومکانیکی بیشتر است.-همراه هوا مقداری ناخالصی هم ممکن است وارد سیستم شود و موجب آسیب دیدگی قطعات گردد.-فشرده کردن هوا برای استفاده از سیستم های پنوماتیکی تا حد معینی اقتصادی می باشد و آن زمانی است که فشارهوا به 7 بار برسد. برای نیروهای بزرگتر مقرون به صرفه است که از نیروی هیدرولیک استفاده شود.-هوای مصرف شده از سیستم هنگام تخلیه دارای سر و صدای زیادی است بنابراین استفاده از صدا خفه کن الزامی است.

اسلاید 19: مقایسه سیستم های هیدرولیکی و پنوماتیکیفشار در سیستم های هیدرولیکی به مراتب بیشتر از پنوماتیکی است پس قطعات سیستم های هیدرولیکی باید مقاومت بیشتری داشته باشند.در سرعت های پایین دقت سیستم های پنوماتیکی نامطلوب است.سیستم های پنوماتیکی در مقایسه با سیستم های هیدرولیکی از بازده کمتری برخوردارند.

اسلاید 20: منابعwww.howdoesthatstuffwork.comwww.explainthatstuff.comwww.flowserve.com

اسلاید 21: پایان

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید