پزشکی و سلامت تغذیه

برقراری امنیت غذا و تغذیه در بلایا

barghararie_amniate_ghaza_va_taghzie_dar_balaya

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “برقراری امنیت غذا و تغذیه در بلایا”

برقراری امنیت غذا و تغذیه در بلایا

اسلاید 1: برقراری امنیت غذا و تغذیه دربلایاسخنران : دکتر سلطانعلی محبوبپنجمین کنگره بین المللی بهداشت ، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایاتهران 5 الی 7 بهمن ماه 1390

اسلاید 2:

اسلاید 3: مقدمهاستحضار دارید که حوادث غیر مترقبه و بلایا ، بهداشت عمومی و زندگی مردم را تهدید میکند. مرگ و میر تمامی گروههای سنی را افزایش داده و به کمبود غذا و در نهایت به خطر افتادن وضعیت تغذیه ای جمعیت بلا دیده منجر می شود . تامین امنیت غذایی از دیرباز جزء نگرانی های رهبران جهان بوده به قسمی که در سال 1348 تامین غذای کافی بعنوان یک مولفه اصلی در بحث امنیت غذایی مطرح و از آن بعنوان یک حق انسانی یاد شده است. طی بیش از 7 دهه، اقدامات و کنفرانس های بین المللی مرتبط صورت گرفته است ولی علیرغم تعهدات جهانی ، متاسفانه تعداد افرادی که از گرسنگی رنج می برند همچنان روند صعودی دارد.

اسلاید 4: تعریف امنیت غذا و تغذیهدسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه اوقات به غذای کافی و سالم که به شیوه های قابل قبول اجتماعی و با مطلوبیت فرهنگی بدست آید تا تمامی سلولهای بدن از مواد مغذی کافی برای دستیابی به یک زندگی سالم و فعال بهره مند شوند.

اسلاید 5: ابعاد کلیدی در امنیت غذاییتامین غذای سالم و کافی به شیوه های قابل قبول اجتماعی (Food Availability)توان اقتصادی خانواده برای تأمین غذاFood Accessibility) )انتخاب غذا مبتنی بر دانش و فرهنگ صحیح تغذیه ای ( Food Utilization)

اسلاید 6: ابعاد وسیع تر امنیت غذاییتأمین سلامتزندگی در محیط بهداشتیدسترسی به خدمات بهداشتی- درمانی و رفاه اجتماعیتوزیع عادلانه غذا در خانوار و منطبق بر نیازهای فیزیولوژیک افراد

اسلاید 7: سیکل معیوب سوء تغذیه و بیماریهانکته مهم این است که از یک طرف زندگی سالم مستلزم عملکرد مطلوب سلولی است و تامین نشدن نیازهای سلولی به دلیل برآورده نشدن غذای مصرفی منجر به بروز بیماریهای ناشی از غذا می شود و از طرف دیگر بیماریهای مختلف و نبود بهداشت نیز زمینه ساز ناتوانی بدن در بکارگیری بهینه سلول از غذای مصرفی می گردد و سیکل معیوب همچنان ادامه می بابد

اسلاید 8: ضرورت ارزیابی امنیت غذایی خانوار در بحران هاارزیابی نیازهای تغذیه ای افراد خانواده های گروه های آسیب پذیرپیگیری کفایت دریافت مواد مغذی دراین گروه هااطمینان از تدارک غذای کافی برای تهیه جیره ها و مکمل های غذایی

اسلاید 9: اهمیت پیگیری دریافت مواد مغذی در بحران هاکدام زیرگروه هاغذای ناکافی یا اضافی مصرف میکنندوچرامشکلات پشتیبانی درسیستم توزیع جیره عمومی کدام است کدام گروه آسیب پذیر ممکن است به هدف گیری انتخابی با جیره کمکی نیاز داشته باشدایامحتوای مواد مغذی جیره عمومی درعمل کافی است یانه علل زمینه سازسوء تغذیه کدام است

اسلاید 10: انواع برنامه های تغذیه ای در بحرانهاالف ) برنامه تغذیه ای همگانی غذا را برای کل جمعیت بلا دیده فراهم می آورد و بایستی از طریق مواد غذایی مناسب روزانه حداقل 2100 کیلو کالری انرژی و 50 گرم پروتئین را تأمین نماید

اسلاید 11: ب) برنامه تغذیه ای تکمیلی برای گروههای آسیب پذیر و آنهایی که نیاز به نوتوانی تغذیه ای دارندغذای اضافی تأمین می کند

اسلاید 12: ج) برنامه تغذیه ای درمانی جهت کاهش میزان مرگ و میر در کودکانی که از سوء تغذیه شدید رنج می برند تدوین می گردد و باید بتواند روزانه 150 الی 200 کیلو کالری انرژی و 2 الی 3 گرم پروتئین به ازای هر کیلو گرم وزن بدن را تأمین نماید.

اسلاید 13: ویژگی های یک جیره غذایی مناسب در بحران هاغذا باید از نظر فرهنگی مناسب و از مواد مغذی ضروری غنی باشدبطور صحیحی بسته بندی شده باشد.حدالامکان شامل اقلامی باشد که ضایعات کمتری داردذائقه و عادات غذایی مردم را تغییر نداده و وابستگی ایجاد نکند

اسلاید 14: ادامه ویژگی های یک جیره غذایی مناسب در بحران هاغذاهای کمکی باید حاوی اقلامی باشد که فراوری شده و توزیع و آماده کردن آنها آسان باشد.بدون آنکه جایگزین غذای سنتی افراد باشد بعنوان مکمل غذاهای دیگر بکاربرده شود.از نظر ایمنی هم در زمان توزیع وهم در زمان مصرف مناسب باشد.برای اطمینان از ایمنی و کیفیت خوب غذاهای توزیع شده یک سیستم کنترل کیفیت بکار گرفته شود.

اسلاید 15: اقدامات تغذیه ای در بحرانهاارزیابی اولیه تغذیه ایتعیین مشکلات گوناگون تغذیه ایمحاسبه احتیاجات غذاییکسب اطمینان از توزیع مناسب غذاپیش گیری از وقوع کمبودهای تغذیه ایپیگیری وضعیت تغذیه ایپیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از غذا

اسلاید 16: استراتژیهای لازم در برنامه ریزی امنیت غذاییبهبود امنیت غذاییکنترل بیماریهای عفونیارائه خدمات بهداشت محیطبرقراری امکانات دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانیبازسازی زیرساختهای اقتصادی و اجتماعی

اسلاید 17: طبقه بندی ناامنی غذایی بر اساس درصد هزینه های غذا نسبت به کل هزینه های خانواربسیار بالابیشتر از 75%بالا75-65 %متوسط65-50 %پایین50-30 %غیر آسیب پذیرکمتر از 30 %

اسلاید 18: طبقه بندی نا امنی غذایی بر اساس دریافت انرژِی نسبت به کل انرژی مورد نیازخفیف90-80%متوسط80-70%شدیدکمتر از 70%غیر آسیب پذیربیشتر از 90%

اسلاید 19: عوامل موثر در استفاده بهینه بدن از غذای خورده شدهآب آشامیدنی سالمبهداشت محیطدسترسی به مراقبت های بهداشتیشیوه های صحیح مراقبت از کودک و تغذیه ویروش های صحیح پخت و نگهداری غذانبود بیماریهاسلامت کامل جسمی و روحی

اسلاید 20: موانع موجود درحصول به بعد تامین سلامتاتلاف مواد مغذی به هنگام آماده سازی غذادانش و رفتارنا مناسب در مورد بهداشتسلامت و فرهنگ تغذیه ای

اسلاید 21: نتیجه گیریمدیریت تغذیه در بحران ها، یک مسئله بین بخشی و بین سازمانی است که در آن سازمانهای ذیربط در زمینه های پیشگیری ، آمادگی ، پاسخ دهی و نوتوانی برنامه ریزی و همکاری می نمایند. این موضوع اقدامات و استراتژی های خاص خود را طلب میکند ولی آنچه که امروزه در محور برنامه ها باید مورد توجه قرار گیرد هدایت راهکارها به سمت و سوی مداخلات پایدار است . در این ارتباط به کار گیری علم روز و تعهد سیاسی دو عامل کلیدی برای پیاده سازی برنامه های امنیت غذا و تغذیه بشمار می رود .

اسلاید 22: با تشکر از همراهی شما

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید