صفحه 1:

صفحه 2:
شرکت گاز استان گلستان دوره آمسوزش بازرسی انبار تهبه و تنظيم و هررس»: ‎A747 CHA‏ بور

صفحه 3:
پیشگفتار امروزه اکثر کشورهای صنعتی که خواهان پیشرفت و توسعه صنعت و يشت سر گذاشتن رقبای خود می باشند. حداکثر توان خود را در راستای پیشبرد اهداف مدیریت از طریق اجرای هرچه بهتر آن‌به عمل حی آورند. مدیربت یک سازمان هنگامی موفقیت آمیز و اثربخش عی باشد که همه اجزای سازمان را بطور خاص عد نظر قرار دهد و سعی در حداکثر کردن کارکرد و بهره وری هریک از قسمت های سازمان.به عمل آورد.با توجه‌به اينکه انبارداری در سازمان ها و شرکتهای صنعتی محلی برای استفاده از موارد مورد نیاز و همچنین تأمین موارد مورد نیاز شرکت در تهیه تولیدات آن حی باشد. لذا وجود.یک سیستم انبارداری مناسب به گونه ای که بتوان اطلاعات مورد نیاز در مورد مواد موجود در انبار و یا مواد مصرفی بسیار حائز اهمیت می باشد.

صفحه 4:
چنانچه ممکن است عدم کارلیی یک سیستم انبارداری سبب از دست رفتن فرصت (زمان از دست رفته) و در نتیجه کاهش تولیدات و بهره برداری شرکت یا سازمان صنعتی شود. بنابرلین همه سازمان های صنعتیبا نصب دستگاه های تولید پیشرفته خودکار در جهت هر چه بهینه تر کردن و به روز کردن فعالیت های انسبارداری خود تلاش حی کنند. لذا اگر شرکت هابه لمر انبارداری توجه کلفی مبذول ننمایند. باعث ایجاد نقض در حرکت تولیدی سازمان خواهد شد. کالا در فعالیت های شرکت ها بالاخص شرکت ملی گاز دارای اهمیت ویژه ای حی باشد. صورت هزینه های پروئه ها و آمار و ارقام هزینه ها و عملکرد بخش های مختلف. بخوبی نقش پراهمیت کالا را نشان می دهد.

صفحه 5:
تهیه و تأمین‌به موقع کالا علاوه بر کاهش هزینه هاء ایمنی و سلامت دستگاه ها و واحدها را تضمین حی نماید. و سرعت انجام کارها و بهره وری و کارائی کار کنان را افزایش می دهد. چنانچه کالا در وقت معین تهیه و در دسترس واحد مصرف کننده قرار داده نشود. در گردش کار و فعالیت های شرکت وقفه ایجاد می شود. از طرف دیگر بدون تردید. موجودی کالای بیش از اندازه. موجب رکود سرمایه و ایجاد هزینه های اضافی می گردد. بنابرلین لزوم دقت در تهیه و نگهداری کالابا استفاده از روشهای صحیح و نیروهای متخصص و مجرب از اهمیت خاصی, برخوردار می باشد.

صفحه 6:
۱- تعریف انبار انبار مجموعه ای از عناصر وابسته به یکدیگر است كه لين عناصر عملیات مربوط به دربافت موجودی ها و کنترل و تحهبل آنها رابه اندازه مناسب با کیفیت مناسب. به واحدهای متقاضی را بر عهده دارد. -اهمیّت انبار: هدف از تشکیل و ایجاد انبارها. چه درسازمان های دولتی و چه در بخش خصوصی تأمین. نگهداری و در دسترس قرار دادن سری وسائل مورد نیاز آنها می باشد. بطوریکه اگر مواد و لوازم به موقع تهیه و در دسترس واحد مصرف کننده قرار داده نشود. در گردش کار و فعالیتهای آن موسسه وقفه ایجاد می گردد.

صفحه 7:
-اهمیت بهای تمام شده مواد اولیه. قسمت عمده ای از در آمدیک کشور را تشکیل ‎co‏ دهد. که بهای تمام شده مواد. برابر است‌با مجموع قیمت خرید کالاء هزینه حمل و نقل, هزینه انبارداری و سود فروشنده که اغلب هزینه حمل و نقل و انبارداری در مقایسه با قیمت تمام شده کالا. مبلغ قلبل توجهی را به خود اختصاص می دهد. بار از دیدگاه اقتصادی: در کشور ایران که واردات کالا و مواد مختلف. درصد زیادی از نیاز کشور را تشکیل می دهند. انبارها بطور عمده نقش رابطه ای را در انتقال ک‌الا از محل های ورودی کشور به مناطق مختلف و سپس توزیع محلی را به عهده دارند. در نتیجه استفاده از شیوه صحیح انبارداری موجب کاهش بهای تمام شده کالا خواهد شد.

صفحه 8:
-اهمیت انبار از نقطه نظر تجارت: تجارت هر کشور از خرید و فروش کالاها و موْسسات بازرگلنی تشکیل شده است. در نتیجه قسمت اعظم سرمایه شرکت های تجاری را موجودی انبارها تشکیل می دهند. پس نتیجه می توان گرفت. که انبار یکی از پایه های اصلی تجارت محسوب می شود. -اهمیت انبار از نظر صنعت: صنعت هر کشور از کارخانجات تولیدی ن تشکیل یافته است. فعالیت کارخانجات توليدى تهيه مواد اولّيه مختلف و بافت و تولید محصول می باشد. همچنین کارخانجات تولیدی. دارای انبارهای مختلفی از قبیل انبار مواد اولیه. انبار مواد نیمه ساخته می باشد. بطوریکه سهم قلبل توجه ای از کل دارلیی های یک کارخانه را موجودی انبار تشکیل حی دهد. از لین جهت. ضرورت توجه‌به انبار وسائل مربوطه‌به آن, در صنایع روشن می گردد.

صفحه 9:
۲- عوامل مثر در انتخاب محل انبار: با توجه به اهمیت انبارها باید به عومل زیر توجه داشت: [] برآورد ظرفیت یک انبار: ظرفیت کارخلنه بستگی مستقیم با نوع و فعالیت آّن کارخلنه دارد. منظور از ظرفیت. مقدار فضایی است که کالا در انبار اشخال می کند. [] در نظر گرفتن مبدا و مقصد: انبار نقش واسطه را در توزییع کالا و مواد در محدوده ای مشخص ایفاد می کند. حال که انبار وظیفه توزیع کالا را از مبدأبه مقصد بر عهده دارد. اولاً بلید نقطه مبدأ و مقصد مشخص شود. ثانیاًانبار در محلی ساخته شود که هزینه های واسطه ای بین این دو نقطه را به حداقل برساند. [7] محدودیت های زمین و عوامل جانبی: در بیشتر موارد. انبارهای وسیع‌با توجه‌به قیمت زمین در خارج از محدوده شهرها ساخته می شوند که خود معایب و مزایایی دارد.

صفحه 10:
۳- مکان و فضای انبار؛ [] انبارهای سر پوشیده: به آن شکل از فضای انبارش گفته حی شود که‌با توجه‌به خصوصیات و ویژگی های موجودی های مورد نیاز جهت نگهداری. دارای ستقف بوده ولی ستون هلیی که آن را نگهداری می کنند و نزولات جوّی و رطوبت‌به دمای هواء بر موجودی ها تأثیر منفی نمی گذارد. پس در این انبارها استفاده از دستگاه های تهویه ضروری نمی باشد. ‎gla sts!‏ کاملاً پوشیده: به آن دسته از فضای انبارش اطلاق می شود. که عملیات نگهداری نوعی از موجودی هاءبه عهده آن كذاشته است كه نيازبه حفاظت وی داشته و بطور کلمل از طریق ديوارهاميا بنجره هاى غير قلبل نفوذ. محصور گردیده است. و از طریق امکانلتی مثل سیستم اطفاء حریق و غیره پشتیبانی می شود.

صفحه 11:
انبارهاى محفظه: بر فضاى انبارش كفته مى شود كه داراى تركيب سه نكاه بوده. يعنى يك محفظه با حجم و ابعاد مختلف از جنبه های گوناگون مثل فلز و پلاستیک و کائوچو که جهت نگهداری موادی وبیٍه دارای یک بخش ورودی و یک بخش خروجی می باشند. ویژگی ها و خصوصیات مواد گوناگون که بصورت مواد جامد و ملیع و گاز هستند حفاظت از آنها با استفاده از لین گنه فضاهای انبارش را تولید می کنند. برای مواد سوختی, روغنی و شیمیایی از این محفظه ها استفاده می شود. [] فضای انبارش محوطه: انبارهای محوطه آن بخش از فضاهای انبارش یک سیستم گفته می شود که باتوجه به حجم زیاد موجودی های بسیار بزرگ و جای گیر و توانلیی مقاومت موجودیهای در یک دوره زملنی معین در مقابله با اوضاع جوی زباد بوده وبا توجه به نیازبه وسائل حمل و نقل سنگین از این فضاها استفاده می شود.

صفحه 12:
۴- اجزای تشکیل دهنده انبار؛ -موجودی ها -فضا و مکان -منابع انسانی -تجهیزات -سیستم های اطلاعاتی موجودی ها : موجودی یک سیستم‌به مجموعه دارلیی های یک موّسسه گفته می شود که‌به صورت مستند در دفاتر آن ثبت و ضبط شده باشد. [7] اهمیت موجودی ها: درصد قابل توجهی از دارایی ها را موجودی ها تشکیل می دهند از تعداد موجودی, نحوه تهیه انبارداری و ارزیلبی از اهمیت خاصی برخوردار است وموجودی ها دارای دو ویژگی مهم هستند که آن را از سایر دارایی ها متمایز می کنند.

صفحه 13:
ویژگی اول: مقدار زیادی از منلبع واحد تجاری- تولیدی در موجودی ها نهفته است. حدود 1۵ تا ۰ سرمایه شرکت را موجودی ها تشکیل می دهند که خود بخش قلبل توجهی از سرمایهگذاری است. عوامل اصلی تعیین شده سطح موجودی ها عبارتند از: ۱- میزان فروش: ۳- مدت زمان مصرف کننده و نوع تکنولوژی به کار رفته در تولید. ویژگی دوم: گردش موجودی هاست که بر خلاف دارلیی های جاری بطور مداوم و مجدداً جایگزین ی شوند لذاییک دارلیی فعال وبا گرلیش سریع و حساب های آینده و بعنوان یکی از اقلام جاری طبقه بندی می شود.

صفحه 14:
[] انواع موجودی ها: به موجودی های درییک سیستم انبار اطلاق حی شود که در صورت دقت بر روی نحوه پردازش مللی که در ولقع اینگونه موجودی های انبار طلقی نمی گردد بلکه در حساب واحد تولید کننده و به حساب کار در جریان ساخت منظور می گردد و عمل سیستم انبار بر روی لین موجودی ها تسلط و کنترل نخواهد داشت مگر اينکه‌به دلایل گوناگون لین موجودی ها جهت نگهداری موقت در انبارک ها را پای کار ذخیره‌می گردد..پس از 2710) در سازمان هابه ّن دسته از موجودی ها گفته حی شود که بخشی از عملیات تبدیل بر روی ن صورت پذیرد. لما محصول نهایی تبدیل نشده باشد. موجودی های انبار عبار تند از:

صفحه 15:
۱- قطعا ۲- کالای ساخته شده: ۳- ملزومات اداری: ۴- کالای آماده برای فروش (نهاپی): ۵- مواد اولیه: ۶- اسقاطی, ضایعات. پرت: -قطعات: در سیستم انبارداری به ن دسته از موجودی ها و دارلیی های یک مؤسسه گفته حی شود کهبه منظور حفظ پایایی و قابلیت اطمینان همچنین پشتیانی از ماشین آلات و تجهیزات و امکانات. تولیدی برای تعمیرات و نگهداری در سازمان آنها مورد استفاده قرار می گیرد.

صفحه 16:
الای ساخته شده: به آن گروه از موارد اولیه و موجودی هلیی گفته می شود که تمامی فرایند تولیدی بر روی كن انجام شده است و تحت عنوان محصول نهلیی به انبارهای محصول تحویل گردیده باشد. -ملزومات اداری: ن بخش از موجودی های شرکت است که اجزای تشکیل دهنده محصول نهایی نیستند. بلکه جهت اجرای عملیات پشتیبلنی در سیستم های فرعی انبار و مالی و بازرگلنی و اداری و سایر واحدهلیی که عملیات جمع آوری داده و انتقال آنها به همراه پردازش به عهده دارند مورد استفاده قرار می گیرد که هم شامل اموال منقول مصرفی و هم اموال غیر مصرفی ی باشند. که معمولاً ارزش ریللی آن در سازمان ها بسیار بالا نیست.

صفحه 17:
-کالای آماده برای فروش (نهایی) : محصول نهلیی به موجودی های درییک سازمان گفته حی شود که تملمی برنامه های تولید بر روی آنها انجام گرفته باشد و این موجودینا موقعی کهبه سیستم انبار تحویل نشده باشد کار در جریان در ساخت است وبه محض صدور رسید انبار بعنوان موجودی محصول تلقی خواهد گردید. واه او به ّن دسته از موجودی های سازمان گویندکه به دو صورت در فرایند تولید مشارکت دارند: مواد خام: آن دسته از موجودی های یک سازمان را گویند که از طبیعت و بصورت طبیعی استخراج گردیده و در تولید مورد استفاده قرار خواهند گرفت. و هیچ با زمانی بر روی آن کاری انجام نداده است.

صفحه 18:
مواد خام ساخته شده: به آن گروه از مواد اولیه گفته می شود که توسط بعضی از سیستم ها (سازمان ها) عملیات تبدیل بر روی آنها صورت گرفته و به عنوان محصول نهایی سیستم دیگر تلقی می گردد. -اسقاطی. ضایعات. پرت: کالاهای اسقاطی بخشی از موجودی های سازمان هستند که بدلیل ناکارآمدی و یا مستهلک شدن کامل به انبارهای اسقاط انتقال پیدا کرده و یا در تعمیرات دستگاه های مشلبه دیگر از قطعات آنها استفاده می شود و یا اينکه پس از رسیدنبه یک اندازه معین به مزایده گذاشته وبه فروش عی رسد.تا هنگامیکه اقلام اسقاطی به فروش نرسیده باشند به عنوان موجودی سیستم تلقی می شوند.

صفحه 19:
۵- طبقه بندی آنبارها در شرکت ملی گاز ایران؛ همانگهنه که از نام انبار پیدا است. مکلنی است که کالاها و اجناس براساس نوع کالا و مصرف آنها در شرکت طبقه بندی می شوند. در انبارهای شرکت ملی گاز ایران» شش نوع طبقه بندی وجود دارد. - انبار ۰۱ یا رمز سازمانی ۰۱ 0070 در لین انبار لوازم یکی عمومی (مصرفی و تعمیراتی) از قبیل لوازم ایمنی و برقی و نوشت افزار و ... نگهداری می شود. - انبار ۰۲ يا رمز سازمانی 06 ‎WOW‏ لین انبار شامل اقلام مصرفی پرویه های گاز رسانی و نصب انشعابات و تجهیزات فلزی و پلی اتیلن و حفاظت کاتدی و ... مى باشد. -انبار ۰۴ یا رمز سازمانی 0 6000 در لین انبار اقلام گاز رسانی.به صنایع و مجتمع های تجاری مسکونی و ایستگاه هلیی که مربوط به صنایع می باشند نگهداری می شود.

صفحه 20:
-نبار ۵۲ با 66 ۵0010 و 05 ۵0010 0 00000100 - كليه لقلام برويه هايىكه از طرفلمور مهندسىتقاضا كنايىو خريد شدملستوا شاملمىشود. ‎A £5 cl SLL -BOOW OD‏ مربوط به كازوسلنىروستاها موياشند و بودجه راز طریقولمهای‌خارجیتأمیرو ف قطلختصاص‌سه لنجام پسروه‌هایگ ازیسانی رهستلیی دارد. ‏-انبار ۰۸ با 06 620010 ‏کلیه اقلامی که در بخش ساختمانی مصرف می شوند از قبیل تیرآهن ها و میلگردها و سیمان و .. ‏- انبار ۵ یا 946 00000 ‏انبار مازاد که شلمل اجناس سالم غیر استاندارد و برگشتی مازاد اقلام پرویٌه ها عی باشد

صفحه 21:
منابع انسانی در سیستم انبار: ‎ato‏ انسانی راهبر: ‎gl‏ دسته از عولمل انسانی هستند که خط مشی های مدیریت عللی شرکت. سازمان. کارخلنه رابه روش های اجرلیی تبدیل می کنند و برنلمه ریزی های لازم را جهت اجرا به زیر دستان ابلاغ مى کنند. ‏[] منابع انسانی کاربر: ‏لين عولمل انسانى رابطه مديريت و عناصر ما قبل صفی هستند و نظارت و کنترل لازم ‏را در زمينه اجرا عمليات به عمل مى آورند. [] منابع انسانی کارگر: ‏از توان فیزیکی خود در رابطه با جابجایی تحویل گرفتن. تحویل دادن و نگهداری موجودبها استفاده میبرند. مانند کارگران و رانندگان و ...

صفحه 22:
ات مربوط به ا مجموعه ای از امکانات که عملیات اجرلیی سیستم را امکان پنیر می کنند و شامل: ‎-١‏ تجهيزات حمل و نقل ‏وسائلى كه در نقل و انتقال موجودى ها مشاركت دارند. ‏۲- تجهیزات ایمنی و حفاظت انبار ‏برای هر نوع سیستم انباربا توجه‌به حجم عملیات آن سیستم و موجودی های آن که دارای ویژگی های تعریف شده ای باشند لازم است نا تجهیزات و امکانات لازم برای جلوگیری از حوادث یا مهار کردن اتفاقات مورد استفاده قرار ‏می گيرند. که این تجهیزات به دو دسته تقسیم می شوند:

صفحه 23:
الف) تجهیزات ایمنی منابع انسانی: مانند لباس مخصوص. کلاه و کفش ایمنی. ب) تجهیزات ایمنی مربوط به ساختمان ها: مانند سیستم اطفاء حریق مربوط به موجودی ها. ج) تجهیزات مربوط چه سیستم های اطلاعلتی: لین دسته از تجهیزات عملیات مربوط‌به جمع آوری. پردازش و کسب اطلاعات را پشتیبلنی حی کند. تجهیزاتی مانند کارت های کاردکس, قفسه های کاردکس, سخت افزارهای کامپیوتری. د) تجهیزات مربوطبه نگهداری: بدیهی است که موجودی های یک سیستم انبار بليسبا استفاده از امکانات مناسب مورد نگهداری قرار گییند قفسه های مربوط به انبار. پللت های چوبی. فلزی. سکوهای موجود در سیستم انبار همگی به عنوان تجهیزاتی جهت نگهداری موجودی ها به کار گرفته می شود.

صفحه 24:
۸- سیستم اطلاعانی انبار: ره منظور از سيستم هاى اطلاعلتى ايجاد روش هاى سيستماتيك و منطقى است براى اجراى عمليات مربوط به كالاى موجود در انبار و همجنين اعمال كنترل هاى لازم روى مراحل مختلف عمليات يا مى توان كفت كه به ايجاد روشى است سيستماتيك و منطقى كه امكان انجام عمليات تهيه و نكهدارى جنس از مرحله درخواست اجناس ا مرحله تهيه كامل و تحويل.به مصرف کننده میسر حی سازد جزئیات عملیات در واحدهاى مختلف توليدى.يا خدماتى بسته‌به نوع فعالیت و سازمان داخلی. ممکن است‌با هم تفاوت داشته باشد ولی نتایج زیر از اجرای هر طرح سیستم اطلاعاتی انبار عاید مژسسه می شود:

صفحه 25:
۱- ایجاد رابطه های بهتر و منطقی در داخل شرکت برای تبادل اطلاعات. ۲- تسریع در عملکرد تست های مختلف به کمک فرم های مناسب. ۳-ایجاد کنترل های بهتر شرکت. ۳ ۴- کمک به شناسایی بهتر کالاهای موجود در انبار با توجه به تنوع آنهاء ۵- طرح فرم های مناسب تر برای نگهداری حساب موجودی های انبار. ۶- طرح فرم های بهتر براى نقل و انتقالات كالاى موجود انبار. ۷- نگهداری اطلاعات به روز از موجودی ها در مقاطع مختلف. ۸- سفارش به موقع کالا و به میزان مورد نیاز آن. ۱ ۹- افزلیش اطلاعات و مدیریت از میزان کالاهای موجود در انبارد مصرف آنها و وسائل مشابه آن. ۰- ایجاد اطمینان در مدیریت از عدم سوء استفاده از موجودی های انبار. ۱- کاهش اشکالات اجتماعی ناشی از غیبت افراد شاغل در سیستم بخصوص انباردارها. ۲- کاهش هزینه ها و کارهای زاید اداری از طریق حذف ها و یا عملیات غیر ضروری: ۳- شناسایی کالاهای بلا استفاده که سبب اتلاف فضای انبار را که نگه داشتن سرمایه موّسسه می شود.

صفحه 26:
فرمهای سیستم پیوسته و یکنواخت کا ۱- فرم 2000 (ایجاد سابقه کالا در انبار) : چس از بررسیهای لازم. کارشناس کنترل کالا اقدام به تهیه و تنظیم سند 0۳90 بعنوان سابقه دار نمودن اقلام در سیستم اقدام حی نماید. که پس از تأیید سند توسط مسئول کنترل کالا مربوطه. اقدام به تغذیه اطلاعات سند در سیستم می نماید. مسیر سریع به سیستم جهت ثبت اطلاعات و اصلامات سند ‎DEMOO/MCGCK‏ ۳- فرم 0699 (تقاضای خرید کالا پروژه اخرید مستقیم) معروف به 0 مهمترین وظیفه مسئولین ادارات کنترل کالاهای هر سازمان. تأمین و تدارک بموقع. حفظ و نگهداری کالا در مقادیر اقتصادی. کاهش هزینه های سفارشاتی در رعایت جنبه های اقتصادی خریدهای عمده. متوسط. جنئی و مقدار سرمابه در گردش اين

صفحه 27:
لین سند بمنظور تأمین کالای پرویه (ت استفاده قرار می گیرد که به آن تقاضای خرید کالای پروژه اخرید مستقیم می گویند. تغنیه لین سندبه سیستم ایجاد در پایگاههای موجودی انبار و بين راهی پروژه ها حی شود. لین سند حی تولند بعنوان یک درخواست خرید کالا وارد سیستم شده وبه صورت ماشینی تکمیل. وبه اداره خرید مربوطه ارسال تا مراحل خرید انجام شود ویا کالای مورد نظر از طرییق انبارهای مستمر و مازاد يروقه ها تهيه گردد که بستگی به رمز منبع تأمین کالا دارد. مسیر سریع به سیستم جهت ثبت اطلاعات و اصلامات ‎DEMDOO/OPR siw‏ اضای خاص) و خربد مستقیم مورد

صفحه 28:
۳- فرم 6010 (تقاضای خرید اقلام موجودی مستمر) معروف به “000000004 در صورت نيازجه تأمين اقلام موجودی مستمر (تقاضای عمومی) انبار بایستی فرم تقاضای خرید کالای موجودی مستمر 2۳00 ماشینی ویا دستی تکمیل و پس از اخذ امضاهای مجاز و تغنیه اطلاعات سندبه سیستم مکانیزه پیوسته و یکنواخت کالا توسط کنترل کالای مربوطه آنرا به یکی از مراکز خرید ارسال نمایند. مسیر سریع به سیستم جهت ثبت اطلاعات و اصلامات سند ‎DG/IOPRM1OO‏ ‏۴- فرمجو/023 (سفارش خرید داخلی/خارجی) معروف به 0030008 : پس از آنکه تقاضای خرید کالا اعم از موجودی انبار. پرویه و یا خرید مستقیم‌به مرکز خرید ارسال گردید. و اقدامات لازم جهت بررسی تقاضا و تعیین فروشندگان معتبر انجام شده وبا ارسال فرم استعلام بهابه آنها و دریلفت و بررسی پیشنهادات واصله. فروشنده برنده انتخاب می گردد.

صفحه 29:
لازم‌به ذکر است ادارات خرید هر واحد مستقل موظفندبا توجه‌به بودجه مصوب و با رعلیت آخرین آیین نامه معاملات و مجوزهای مللی شرکت ملى كاز ايران و طبق دستورالعمل های بازرگلنی کالا اقدام جه خرید کالا نمایند. بمنظور عقد قرارداد رسمی‌با فروشنده و انجام قطعی معامله فرم سفارش خرید 2۳60 برای سفارش داخلی 2۳96 جهت سفارش خارجی توسط دایره خرید مربوطه تنظیم و تکمیل و نسخه اصل ویک کپی نبه فروشنده ارلئه می شود و فروشنده نسخه دوم فرم سفارش را تایبد نموده و دایره خرید مربوطه ارسال می دارد. جهت بروزرسانی پایگاه بین راهی فرم سفارش خرید نیز می بایست به سیستم تغذیه شود. سند سفارش خرید دارای اطلاعلتی مشلبه اطلاعات سند تقاضا بوده و صرفاً جهت نملیش وضعیت جدید تقاضا و ثبت اطلاعات دقیقتر از مشخصات تقاضابه سیستم تغذیه می گردد.

صفحه 30:
هنكام تغنيه لين سندبه سیستم سابقه تقاضای مربوطه می بایست در پایگاه بين راهی موجود باشد. مسير سريع به سيستم جهت ثبت اطلاعات و اصلاحات سند 000/00209/00900 ه- فرم 70345 (رسيد كالا خريد داخلى/ خارجی) 0.6.0 @MBOTERIPLEG RECIRT GLEGT) یکی از بخشهای عملیات کالاه بخش دریلفت کالاحی باشد و تنها در لین واحد است که اسناد کنترل خرید با کالاهای مربوطه بطور واقعی تطبیق داده می شود. اکثر مشکلات پا اشتباهات موجود در خرید کالاها در مرحله دریلفت کالا مشخص می شود. لگر لین مشکلات (کسری» سرک. ضایعات کالاء اقلام اشتباهی و ...) در طی دریافت کالا بررسی و اصلاح نشوند. هزینه اصلاح و رفع آنها در مراحل بعدی به مراتب بیشتر خواهد بود.

صفحه 31:
جهت رسید کالای داخلی و خارجی از 2/45 سند 620 که براساس اطلاعات واقعی دریافت شده تنظیم می گردد استفاده می شود. مسیر سریع به سیستم جهت ثبت سند00/066/6۲۵6) ۶-فرم 266 (رسید متفرقه کالا): در مواردی که بنابه دلایلی نیازبه تأمین فوری کالا در انبار باشد. بدون اینکه کالای مورد نظر دارای سابقه بین راهی باشد. توسط مأمور خرید محلی خریداری و به انبار تحویل داده می شود. چنانچه کالایی نیازبه تعمیر و بازسازی داشه باشد. حی بایست به واحدهای تعمیرلتی ارسال گردد. و پس از تعمیرات مجدداً جهت استفاده مصرف کنندگان به انبار ذیربط تحویل داده شود.

صفحه 32:
در مواردی که کالا قبلاً از داخل/ خارج خریداری گردیده وبه انبار تحویل داده شده است. و کالای مذکور دارای کسری بوده. چنانچه کسری کالای مورد نظر ارسال یا پیدا شده است. ولی سوابق بین راهی آن از سیستم حذف شده باشد. چنانچه کالائی از طرف فروشنده اشتباهآّبه نماینده حمل شرکت تحویل شده و یا جنس مطلبقبا مشخصات سفارش نباشد. در صورتیکه فروشنده از دریلفت خبر منصرف گردد و ن را بصورت رایگان در اختیار شرکت قرار داده باشد و کالای مذکور استاندارد و مورد نیاز باشد از سند ©0012 استفاده مى كردد. مسیر سریع ۸0۵/۳0

صفحه 33:
۷- فرم 06 (درخواست انتقال کالا بین انواع رمزهای سازمانی) : ‎TRCOCPER 08/۵80 ۵‏ 020۳۲۳۵۵8 (306()0040)) بسه منظور لستفادد ولحدهایمختلفاز لمکاناتو موجودیک الق ب خشهای‌دیگرلمکانن_قلو لنتقالک 1 لاب یونواع یمز سازمانی‌نسیز در لین‌سیستم پسیشبسینیگرددیده لسنکه جهتلیننوع ن قو لنتقلاللت ستقاضیب | درخولست كننده انتقالنیازهای‌خود را از طریق‌سند درخولستان تالک للابین‌یمزهای سازمانی27۳06) طبقضولبط تسنظیم ولعلام می‌گردد. مسير سریع در سیستم ‎DG/OPR/FOSR—‏

صفحه 34:
۸-فرم ‎YR‏ /°° (سند انتقال کالابین انواع رمزهای سازمانی): 08 6/۶ ۳۲۵0۵6۵ 00۳6۷۱۵ با توجه به تنظیم سند 607۳66 درخواست انتقال كالا بين انواع رمزهاى سازمانی. سپس کارشناسان کنترل کالای رهز سازمانی صاحب کالا پس از تعدیل و تأیید درخواست نسبت‌به انتقال کالا از طریق تنظیم سند انتقال کالا بين رمزهای سازمانی 6۳06 (در سال) اقلام و انبار رمز سازمانی دربافت کننده کالاجا تنظیم سند انتقال بین رمز سازمانی 02۳666 (دریلفت) يس از رسیدن اجناس‌به انبار خود کالا را به موجودی رمز سازمانی مربوطه اضافه می نماید. مسیر سریع ‎OG/OPR/FOO—‏

صفحه 35:
: ‏فرم ©0219 (سند درخواست نبار اصلی و فرعی)‎ -٩ 09۲۵616۰ ۲6۵۵۵۵6 06۹0 8 8۵ 6106 0760 ‏جهت انتقال کالا از انبار اصلیبه انبار فرعی از سند درخواست انتقال کالا‎ استفاده می گردد. مسير سریع در سیستم 026/0606۵6 ۰- فرم 62۳ (سند انتقال کالا بین انبار اصلی و فرعی) : OOTERIGL TREOGPER OETOEED GTOREGS ‏با توجه به تنظیم سند 0۳66 و تأیید درخواست فوق توسط انبار اصلی سند‎ ‏انتقال کالا بین انبارهای اصلی و فرعی 200 (ارسال) توسط کنترل کالای انبار‎ ‏اصلی صادر و پس از دریلفت کالا توسط انبار فرعی سند انتقال کالا بین انبارهای‎ ‏(دربلفت) توسط انبار فرعی دریلفت کننده کالا صادر می‎ 26066٩ ‏اصلی و فرعی‎ تن

صفحه 36:
۱-فرم 0260 (درخواست کالا بین انبارهای اصلی) : OGTERIGL ۳8۵۵8۵8۵۵8 ۰ ۰ 0877008080 OG10 GTOREG با توجه به ضرورت کاری و نیازبه کالا در موارد مختلف ممکن است یک انبار اصلی ازییک انبار اصلی دیگر تعتیک مدیربت اشرکت وا تحت دو مدبریت/ شرکت مجزا درخواست کالا بنملید در لین حللت انبار درخواست کننده‌با تنظیم سند 2۳90 و ارسال ن برای کنترل کالای انبار صاحب کالایا توسط ایجاد درخواست در سیستم پیوسته و یکنواخت کالا که عیناً توسط واحد کنترل کالای صاحب گالا قابل زویت می باشد اقدام مینماید. OG/OPRITCOD — gy pwn

صفحه 37:
۲-فرم ‎OT‏ (سند انتقال کالا ارهای اصلی) : 0 60/۲۵80 ۳۲۵۵۵۵۵۵ 028۳۲۳۵66 ‎GTOREG‏ با توجه‌به تنظیم سند 025976 و تأييد كن از طرف صاحب كالاء سند انتقال كالا بين انبار اصلى ‎OTOP (JLo!)‏ توسط تيم جاب و يا بصورت دستى صادر مى كردد. كه.يس از تأيبيد مسئول كنترل كالا و امضاء رئيس خدمات ‎VS‏ ‏صاحب کالابه انبار مربوطه جهت صدور کالا ارسال شده و نهایتاً واحد ارسال كالا با صدور بارنامه مبادرت به انتقال فیزیکی کالابه انبار درخواست کننده می نملید. از طرف دیگر انبار دریافت کننده بمحض وصول کالا نسبت جه رسید بارنامه و تنظیم و تغنیه اطلاعات سند انتقال کالا بین انبار اصلی (دریافت) )01920 اين تقل وانتقال را تأیید می نماید.

صفحه 38:
۳- فرم 27) (درخواست انتقال کالا در داخل رمز سازمانی) : ۵ 0/۲۳۹۸ ۲۵۵۵۵۵ 02۵۲۳۵6۱۵ در مواردیکه تدارکات کالا و طبقه بندیبه نتیجه رسیده باشند که قلم/ اقلامی می بایست‌با شماره طبقه بندی های جدید در انبار ایجاد و نگهداری شهند (یعنی یک قلم کالایی که بصورت مجموعه خریداری و با یک شماره طبقه بندی در انبار نگهداری می شد.) بایستی آن رابه قطعات تفکیک شده و مجزابا شماره طبقه بندی های جداگلنه نگهداری نمود. همچنین اگر بخواهیم چند قلم کالا را که اجزاء یک دستگاه هستند (بنابه دللیل منطقی و صلاحدید بصورت مجموعه خریداری و موجود آنها را تحت یک شماره طبقه بندی در انبار نگهداری نمائیم. و هم چنین ممکن است اداره طبقه بندی کالایا کارشناس کنترل کالا ویا انبار داران و بازرسان انبار در بررسیهای خود مشاهده نمایند.

صفحه 39:
یک نوع کالا در دو یا چند رمز سازمانی با شماره طبقه بندی های متفاوت نگهداری می شود. در لین حللت‌با صدور سند انتقال کالا در داخل رمز سازمانی 62۳ بر طبق ضولبط تعیین شده اقلام وچس از تأیید بازرسی انبارها و کنترل کالای انبار و انتقال فیزیکی کالا و ثبت سند در سیستم توسط انباردار کار انتقال کالا در داخل رمز سازمانی پایان می یابد. مسیر سریع سیستم پیوسته 0۵0/066/۵ ۴- فرم 02706 (سند حواله صدور کالا) : 6 18600 020۲۳8۵6۵ برای دربافت کلیه اقلام مصرفی مستمر. پرویه خرید مستقیم و مازاد از انبارجا در نظر گرفتن رمزهای سازمانی مربوطه در سیستم یکنواخت کالا از طریق تکمیل حولله صدور ‎VE‏ 00002862 توسط متقاضی و ارسال آن جهت دریافت کالا به انبار صورت می گیرد. مسير سريع ثبت و درج سند در سیستم 00/066/666

صفحه 40:
۵- فرم ۴26۳6۴ ۳( (سند بر کالا به انبار) : DOGTERIWLEG 8/۲۵۵ 20+ اقلام مازاد بر مصرف می بایست توسط مسئولین امر در عملیات. بهمان رمز سازمانی صادر کننده کالا برگشت داده شهند. در ولقع برگشت لین گونه اقلام به انبار مربوطه. برگشت بهای آنها از حساب مرکز هزینه ذییبط و نهايتاً نمليش واقعی موجودی و هزبنه ها در دفلتر و حسابهای مرکز عملیلتی خواهد بود. حال جهت برگشت این گونه اقلام به انبار. بایستی مصرف کننده حولله برگشت کالا ۳8 را تنظیم وپس از تأیید واحد کنترل کالای انبار و انباردار و بازرسی انبارها اقدامات لازم را صورت دهد. مسير سريع ثبت در سیستم 00/06/۲6

صفحه 41:
۶- فرم 627 (سند تعدیل موجود کالا) : ‎ORITE OO‏ 06 ۵61۲۲۵ 0206۲۵66۵۵ در پروسه عملیات انبارداری و نگهداشت کالاهاء بعضی از اقلام ممکن است در اثر مرور زمان با حوادث غیرمترقبه مانند آتش سوزی. سیل. زلزله و غیره منهدم یا فاسد شده و از بين بروند ويا كارلئى خود را از دست بدهند و لازم شود لين كونه اقلام از موجودى خارج و به انبار مازاد/اسقاطى منتقل كردند. در بعضى مولقع هنكام رسيد كالابه انبار و تنظيم اسناد رسيد ممكن است اشتباهى رخ دهد که پس از حذف سابقه بين راهى. مسئولين متوجه اشتباه شوند و رفع اشتباه از طريق اصلاح بين راهى امكان بير نمى باشد ونيا در مواردى. بعضى از اقلام اشتباهاً از رده خارج شده باشند. و به لحاظ عملياتى لازم باشد مجدداً به موجودى انبار اضلفه شهند ویا اینکه لازم باشد کالا آزییک انبار غیر مکانیزم به انبار مکانیزه منتقل

صفحه 42:
در تمام موارد فوق جهت تعدیل موجودی (کاهش اافزلیش) و رسیدن به موجودی واقعی انبار از سند 6 استفاده می گردد. مسير سريع ثبت سند در سيستم - ۳ 06/00/0000 : ‏(سند تعديل اختلاف موجودى ناشى از شمارش)‎ OT 0,5 -1V جهت تعدیل اختلافات موجودى ناشى از شمارش كالا از سند “0021 استفاده مي شود. در صورتیکه اختلافات موجودی در حد نصاب تعیین شده در سیستم باشد. سند مذکور توسط سیستم ایجاد و روی موجودی اثر می گذارد. ولی اگر اختلافلتی که موجودی ثبت شده در سیستم بیشتر از موجودی شمارش شده توسط بازرسی انبارها باشد (کسری) از سند ۴" 62۳ و (سرک) باشد از ‎cl OTPOR 2‏ مسیر سریع ثبت سند در سیستم

صفحه 43:
۸- فرم 621600 (سند شمارش موجودی) ۳۵00 6000 : به منظور حصول اطمینان از صحت موجودی فیزیکی اقلام در انبار با موجودی اقلام مندرج در سیستم کالا و گزارشات مربوطه. ادارات بازرسی انبارها موظف به کنترل و شمارش فیزیکی موجودی کالای انبارها طبق برنامه های زمانبندی شده و یا بطور موردی می باشد. شمارش موجودی ‎OD‏ ۳) استفاده می نمایند (سیستمی/ دستی) که بطور کامل توسط واحد بازرسی انبارها تکمیل و به سیستم تغنیه می گردد. بازرسین انبارها طبق برنامه از پیش تعیین شده از سیستم گزارش شمارش موجودی را بدون درج مقدار دریافت و کار شمارش خود را آغاز می نمایند. مسير سریع ثبت مقادیر در سیستم 00/0۵/۵0

صفحه 44:
وضعیت های مختلف اجناس موجودی انبار و حالت های: گوناگون تدارکانی کلیه اجناس انبار جهت سفارش مجدد براساس دستهبندبهای زیر تقسیم گردیدهاند. لین دسته بندی هابا حروف اختصاری 0-40-1-00-48--2و ۲ در ستون ‎LEME!‏ ‏مخصوص ‎«opertd tPoraaiow‏ در کتاب های طبقه بندی کالا (0,)8:8.0)) ذکر شده اند. ۱- حالت 1۲۳۵0۵ 091000800 6 اقلام استاندارد شلمل کالاهای عمومی مصرفی که دارای مصرف مستمر برای مصارف واحدهای تعمیراتی مورد نیاز می باشند. تجدید سفارش این اجناس براساس مصارف ادواری انبارها می باشد. ۲- حالت 1۳۵06 000600000۵ 0 _اقلام مصرفی قطعات یدکی دستگاه ها و ماشین آلات که بطور مستمر برای مصارف واحدهای تعمیرلتی مورد نیاز می باشد تجدید سفارش لین اجناس براساس مصارف ادواری انبارها می باشد.

صفحه 45:
۳- حالت 2121080008 1006900000000 1 اقلام بیمه ای (حیاتی) بعضی از قطعات یدکی دستگاه ها و ماشین آلات مصرف مستمر در تعمیرات عادی ندایند هلی بعلل مختلف لازم است برای موارد پیش بینی نشده‌به تعداد حدلقل از آنها در انبار داشته باشیم تا چنانچه احیاناً مورد نیاز بودند فقدان آنها تیقف و یا کندی کار عملیات را باعث نگردد. لین قبیل اقلام را اقلام بیمه ای گویند و تجدید سفارش آنها منوط‌به درخواست کتبی واحد مربوطه و گزارش علت نیاز حی باشد. در ستون اطلاعات ويزه كتاب 0.8.0.0 با حرف 4 مشخص شده اند. ۴- حللت 6۵۵۵067 666۵016 00۵ 060۵۵60 ۵6۵۵ ۵ تقاضای ویژه سفارش می شوند. کالاهای عمومی غیر مصرفی انبارها که به ندرت مورد نیاز واحدهای عملیلنی. تعمیراتی ی باشند مانند آهم متر و گازیاب. تجدید سفارش لین اجناس براساس درخواست کتبی واحدهای مصرف کننده می باشد و نه براساس مصارف ادهاری انبارها.

صفحه 46:
۵- حالت ۲۳008 ,6۳0۵61۵10006 6 اقلام موقت اجناس عمومی که مشخصات آنها در دست بررسی است و لازم است پس از تحویل به انبار مرلتب جهت بررسی و تکمیل مشخصات‌به طبقه بندی کالا اطلاع داده شود و نمودار رمز آنها یعنی 100001020845000 آنها 4 مى باشد. ۶ حالت 808000008080 2100909 00 0 اقلامی که تجدید سفارش نمی شوند اجناس عمومی که مشلبه آنهابا کیفیتی مرغوب,تر وبا استانداردی بالاتر در اقلام موجودی انبارها بعنوان جانشینی وجود دارد و بایستیبه تدریج مصرف تا پس از اتمام موجودی بطور کلی از سوابق طبقه بندی کاملاً حذف گردند. نمودار رمز آنها (100001007۳06) ۷ می باشد. این اقلام غیر قابل سفارش مجدد هستند.

صفحه 47:
۷- حالت ‎٩۳۵06‏ 0/00000۲0 0001 ( اقلام غیر استاندارد اجناس عمومی ویا قطعات یدکی که از رده ساخت سازنده خارج می شهند ویا مازاد مصرف پرویه ها هستند و یا بدلیل شرلیط نامناسب نگهداری در انباربه مرور فاسد و غیر قابل استفاده شده لند ویا بدون سابقه مشخص هستند و نمودار رمز آنها ۶می باشد و در ستون اطلاعات ویژه کتاب های 0.).0).() یکی از دلایل زیر درج می گردد. غیر قابل استفاده 0660۵/۳60 -6 ۲- اشتباهاً تهیه شده اند ۵060 ‎DROOE‏ -® ‎ae‏ 00 -0 آن وجود ندارد 0 -00 - ۵- مازاد پروژه ۵0۵66۵ 660۵1۵0 -6 ۸- حالت 21180008 121010000800 ۲00000 ۲ اقلام تعمیر شده اجناس عمومی وا قطعات یدکی که یکبار از انبار خارج شده و پس از مصرف دوباره بازسازی و اصلاح و تعمیر شده اند. این اجناس با نمودار 9 06/1069۳068" مشخص شده اند.

صفحه 48:
بازرسی انبارها در شرکت ملی گاز ایران وظایف بازرسی انبارها ۱- نظارت بر کلیه نقل و انتقالات کالا اعم از خارجی, داخلی. کالاهای برگشتی مازاد از طرحها در مبادی ورودی (رسید و ارسال) ّن دسته از کالاهلیی که باید کنترل کیفی تأٌیید گردد از بازرسین فنی نظرخواهی گردیده و تأیید سلامت کالا توسط این واحد در اسناد و برگشتی اخذ خواهد شد مانند (شیرهای برقی- فیلم های رادیو گرافی) ۲- ريشه یلبی اختلافات به منظور یکسان سازی موجودی انباربا سیستم یکنواخت کالا براساس مجوزهای لازم به منظور اعلام آخرین وضعیت موجودی انبار به واحد کنترل کالا جهت پیش بینی های لازم در تأمین کالاهای مورد نياز. سفارش گذاری به موقع و رسوب زدایی درانبار و پشتیبانی از عملیات جاری.

صفحه 49:
ما 111 ی 1- رسيدكى به نقل و انتقالات بين انبارها ‎004١‏ ‏۴- بررسی گزارشات در رابطه با سوء استفاده های احتمالی از کالا در انبار ۵- تهیه گزارش از حوادث غیر مترقبه ۶- تهیه گزارش در مورد اقلام فاسد شدنی راکد و مازاد کسری و سرک. اشتباهی. معیوب کالاهای وارده (خرید خارجی) به انبار طی فرم ‎OOR‏ ۸- مکاتبات با واحد حسابداری کالا و حساپرسی داخلی ۹- ارتباط مستمر با سازمان حسابرسان قانونی و برنامه ریزی جهت انبار گردانی پایان سال ۰-نظارت بر تحویل انبار فى مابين انباردار جدید و قدیم با انجام انبارگردانی

صفحه 50:
انار کردانی در هماهنگیبا رئیس امور کالا و رئیس عملیات انبار که لازم است چس از اعلام آمادگی به نکات زیر توجه شود. ۱- اطمینان از ثبت کلیه اسناد وارده و صادره در سیستم جامع کالا ۲- اطمینان از تحویل کالاهای وارده به انباردار مربوطه ۳- اطمینان از تحوبل کالابه متقاضیان چرا که دیده می شود سند حولله انبار توسط انباردار رسید هلی کالا تحوبل متقاضی نشده است لین نمونه در بخشی پروئه ها به وفور دیده شده است. ۴- اطمینان از عمل شدن چنج پونیت و چنج 0.0.0.0 ۵- بررسی همه جانبه انبارداران از نظر تداخل کالا- بازدید از محلهلیی که امکان ریزش کالا وجود دارد توسط انباردار مربوطه ۶- اخذ پربنت ۰۱.۰۲.۰۳.۰۴. از ورودی سیستم ‎DBIOPRIGTO‏

صفحه 51:
۷- رعلیت اصول ایمنی بازرس و کارکنان انبار بلید از کفش, کلاه. ماسک. روپوش و دستکش استفاده نمایند. ۸- شروع شمارش: شایسته است به منظور اطمینان بیشتر شمارش انبار از یک سمت آغاز وبه نقطه پایان که همان انتهای انبار می باشد خاتمه یابد. بهتر است در این مرحله از تک استفاده شود. ‎-٩‏ در شمارش اقلام آدرس محل رویت کالا در فرم 27000) درج گردد. ‏۰- توجه‌به واحد کالا: مثال در سال گذشته واحد کالا 000 ويا بلعكس ‎١‏ © بوده ولی در شمارش جدید واحد تغییر نموده. ‏۱- توجه‌به کیفیت کالا (مربوط به آن دسته از کالاهلیی که دارای تاریخ انقضاء می ‏باشند در صورت انقضا شدن تاریخ مصرف نظر بازرسین فنی اخذ گردد.

صفحه 52:
۲- توجه به محل نگهداری کالا بعلت با بودن مقدار ممکن است در چند محل نگهداری كردد حتماً محل رویت کالا در فرم 290 ذکر شود. ۳- اقلام‌با مقادیر بالا بهتر است‌با توجه‌به روند مصرف در بستهبندی مناسب آکبند تا در دوره های بعد از شمارش مجدد آن پرهیز گردد. بسته بندی ها توسط بازرس پلمپ گردد. ۴- کالاهای کم ارزش به علت مقرون به صرفه نبودن از شمارش آّن پرهیز و بصورت توزین با محاسبه خطا ۲/ نسبت به مقدار سیستمی اقدام گردد. ۵- شمارش اقلام ریز و حساس و با ارزش از عجله پرهیز ضریب و دقت را بالا ببرید. ۶- در شمارش لوله ها که بصورت بندل بسته بندی شده است حتماً با علائمی مانند سنگ - الکترودهای فرسوده غیرمصرفی استفاده گردد. ۷- در شمارش لوله ها بازرس و کمک بازرس در قسمت سر و انتهای لوله ایستاده زیرا احتمال ریات آ ‎las‏ كك

صفحه 53:
به منظور جلوگیری از اشتباه در شمارش لوله ها مخصوصاًلیله ها سایز کوچک حتماً از علائم مانند سنگ- گچ- الکترود استفاده گردد. ‎-٩‏ مشخصات کالاهلیی که در فضای باز نگهداری می گردد حتماً از لیبل فلزی استفاده گردد. ‏۰- در صورت وجود یک نوع کالا در دو 00000) دقت و حساسیت بیشتری نشان داده چرا که امکان جابجلیی لین نوع کالاها امکان پنیر بوده و حتی الامکان پس از شمارش پلمپ گردند. ‏۱- کالاهلیی که امکان آسیب پذیری آن پیش بینی می گردد حتماً در بسته بندی مناسب نگهداری گردد. ‏۲- در شمارش انباربه فیزیک کالا توچه شود کالاهای سنگین در طبقات پایین رگها و کالاهای سبک در طبقات بالای رگ قرار گیرند.

صفحه 54:
۳- در شمارش اقلام شیمیلیی مانند نوارهای پشم حتماً از ماسک و دستکش استفاده نمایند. ۴- در شمارش کالاهای موجود در در آورهاء بين ها. حتماً محل برداشت کالا را با علامتی مشخص نمایند چرا که امکان اشتباه توسط فرد شمارش گر امکان پذیر می باشد. ۵- در شمارش سیالات بشکه هلیی که دارای روندگی است حتماً از مقدار مایع درون آن با توزین و لمس کردن (تکان داد) مطمتن شوید. ۶- از باز نمودن ّن دسته از کالاهلیی که دارای آکبند سازنده می ‎Toe dl‏ پرهیز کنید چرا که امکان آسیب پذیری کالا پیش بینی حی گردد (بر روی اسناد 0 توضیح داده شود که مقدار شمارش شده براساس مقادیری است که بر روی بسته های آکبند حک شده است.)

صفحه 55:
۷- شایسته است در زمان شمارش از ایشو و رسید کالا جداً پرهیز کنید در صورت مواقع اضطراری بازرس در جریان نقل و انتقالات شماره رمز قرار گیرد. ۸- تغذیه اسناد 2/000) در سیستم جامع ۹- اخذ اختلافات فی مابین شمارش دیداری و سیستم جامع از مسیر ‎OG/OPRICGTO 169‏ ۰- ارائه لیست اختلاف به رئیس عملیات انبار جهت بررسی مجدد ۱- در صورت رفع اختلاف‌با توجه‌به بررسی رئیس امور عملیات انبار و انباردار مربوط نسبت به اصلاح مقدار وارد شده‌به سیستم طی سند 2۳90 بازرس انبار اقدام نماید.

صفحه 56:
۳- اقدامات بازرس انبار پس از خانمه ۱- در رابطه‌با آن دسته از اقلام معیوب که در زمان شمارش‌با ن مواجه گردیده است نسبت‌به تهیه فرم اقلام آسیب دیده و معیوب و اخذ امضاء‌های مجاز اقدام بارگردان وبه رئیس بازرسین انبارها گزارش که چس از موافقت کمیته نسبت‌به انتقال آن به 00606060-00) بازرسی انبارها اقدام می نماید. ۲- اقلام کم تحرک و راکد (۵ سال‌به بالا) لیست برداری ضمن هماهنگی با بهره بردار (مصرفکننده کالا) تأييد غير مصرفى بودن آن و مكاتبات.به منظور محل مصرف و يا فروش از مجارى قانونى اقدام مى نماييم. ۳- در صورت دو کالای مغابر دارای شماره طبقه بندی نسبت به انتقال آن به رمز اصلی طی سند 06*0 و 27۳96 اقدام می نمائیم. (با هماهنگی کنترل کالا)

صفحه 57:
۴- در صورت آسیب دیدگی کالا توسط انباردار و نحوه نامناسب نگهداری کالا و یا بی توجهی در دربلفت کالا مرلتب توسط بازرس‌به رئیس بازرسی انبارها منعکس گردد. ۵- در صورت مشاهده رفت و آمدهای غیر مجاز چه در حین شمارش و یا در شرایط عادی مراتب به رئیس بازرسی و یا بالاترین مقام شرکت انعکاس یابد. ۶- در صورت مشاهده‌بی توجهی انبار داران به تقدم و تأخر کالا به متقاضیان مراتب به بازرسی انبارها و يا بالاترین مقام شرکت انعکاس می یابد. ۴- روش سندرسی ‎-١‏ در خاتمه انبارگردلنی و تغنیه کلیه اسناد 0۳00) در سیستم یکنواخت کالا اقدام به استخراج لیست اختلافات 08۳ 20۱۰) می نماییم. ‏۲- اختلافات حاصله ممکن است به چندین عامل بشرح ذیل بستگی داشته باشد.

صفحه 58:
- عمل نشدن سند کاهنده یا افزاینده - قرار گرفتن سر سند در لت" به علت عدم اصلاح سرسند - قرار كرفتن سند در لص © بدليل عمل نشدن اسناد رسيد كالا - عدم تعيين تكليف اختلافات كميته و هئيت مديره در سالهاى كذشته (در رابطه با صادر نشدن اسناد ‎MPO , POR‏ - اشتباه در تغذیه شماره رمز در سیستم - اشتباه در مقدار قلم (ه3) بالا و پایین ثبت نمودن مقدار اقلام - بررسی شماره رمزهای شمارش شده در سیستم که فلقد سابقه بوده (چنج 0060 بررسی گردد) - بررسی واحد کالاها (چنج یونیت) - اطمینان از صادر شدن اسناد تعدیل در رابطه با اختلافات سالهای گذشته.

صفحه 59:
- دسته بندی اختلافات براساس مجوزهای مالی - صدور اسناد تعدیل تا سقف ۰۰۰/۳۰۰ ریال با اخذ مجوزهای لازم تهیه لیست اختلافات بالای ۰۰۰/۳۰۰ ریال و ارلئه به مسئولین (مدیران منطقه به منظور آگاهی و ارلئه توجیهات جهت طرح در کمیته حذف و تعدیل) (اظهار نظر بازرسی انبارها در رابطه با قبول ورود توجهات ارائه شده مهم می باشد.) - جمع آوری توجیهات کسری در سرک بالای ۰۰۰/۳۰۰ ربال و بررسی آن توسط بازرسی انبار و اعلام نظر بازرسی در فرم مخصوص جهت طرح در کمیته و هئیت مدیره - درخواست جلسه کمیته حذف و تعدیل توسط دبیر کمیته از رئیس کمیته حذف و تعدیل. با سپاس فراوان مهدی رجب پور

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان