صفحه 1:
صفحه 2:
اسان
ET Sere Cen went 1۱
روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت
3 استاد مربوطه
Pe CPOE Ct aren
eee ers)
گوهر دلیری
صفحه 3:
Ma:
ig, es
5
1
۱ ۳
غیرمغذی گیاهی he
۳ دارند 1
1
سد تي
صفحه 4:
: ماهیت فیتوکمیکالها
SCIENCES S SESE SESS ee et eres gr Lens ry}
VEN Pree rere ree hiS ES Senet Sea Is Sohne
nies DSS yr SS ek ee eT en SES carr
péa struktura
aglikona saponina
صفحه 5:
: فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها
فیتوکمیکال ها به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود سلامت انسان موثر
است وفشار خون و قند خون تحت تاثیر مواد موثره آن قرار می
> va ,گیرند
eS >»
y
صفحه 6:
: دلایل مصرف میوه سح بيماريهاى مزمن
eee ee xe ES rE Swen
.بیماریهای قلب و عروق و به علت دارا بودنٌ"طیفزیادی از فیتوکمیکالها شناخته شده اند
i -
صفحه 7:
: مطالعات انجام شده
۱ Se Slee ee ty nko)
بروز سرطان را کاهش وارزیابی جدید به وضوح کاهش سرطان ریه را در اثر مصرف
دو گونه گیاهی سبزیجات(ععسسمسییسی)) و میوهم(سجهحه(6). نشان داده است
صفحه 8:
May help neutralize
free radicals that cause
cell damage
May help neutralize
free radicals and
reduce the risk of some
cancers
May reduce the risk of
colon and/or breast
cancer
May neutralize free
radicals and reduce the
risk of some cancers
May lower LDL
cholesterol.
Carotinoids, such as
lycopenes,
beta-carotene
Sulforaphane
Dietary fiber
Flavonoids
Sulfides, thiols
CARROTS,
TOMATOES, AND
TOMATO PRODUCTS,
AND VARIOUS FRUITS
AND VEGETABLES
BROCCOLI, AND
OTHER CRUCIFEROUS
VEGETABLES, SUCH
AS KALE,
HORSERADISH
WHEAT BRAN, OATS
TEA, CITRUS FRUITS,
AND OTHER FRUITS
AND VEGETABLES
GARLIC, ONIONS,
LEEKS, OLIVES,
SCALLIONS
صفحه 9:
Nutrient:
Carotenoids (includes beta carotene)
gives orange juice its colour
Recommended dietary intake
(RDI) in glass:
4% of the RDI for vitamin A (derived
via beta carotene)
Health Effect:
itioxidant, boosts immune system,
‘may protect against cancer, heart
disease, cataracts and infection,
enhances iron and zinc absorption
from other foods.
Nutrient:
Potassium
Recommended dietary intake
(RDI) in glass:
10% of the RDI
Health Effect:
High potassium plus low sodium
may help prevent high blood
pressure.
Nutrient
Vitamin C (ascorbic acid)
Recommended dietary intake
(RDI) in glass:
Almost 3 times the RDI
Health Effect:
Antioxidant, boosts immune system,
may protect against cancer, heart
disease, cataracts and infection,
enhances iron and zinc absorption
from other foods.
Nutrient:
Folate
Recommended dietary intake
(RDI) in glass:
18% of the RDI
Health Effect:
Prevents neural tube defects, stabi-
lizes genetic material, may protect
against cancer and heart disease.
صفحه 10:
۱
: اثرات #حرکهای پس از برداشت را
کاربرد محرکهای پین از برداشت»می تواند دز مناد
.گیاهان تغییر بیاندازد
رفتارهای محرکها محتوای مواد شیمیایی گیاهی را افزایش می دهد
صفحه 11:
oa Seok Doan bei
الكرجه 1
35 لل
بیشتر در دماهایبالاراز 0 : a
a -
| و ۴
صفحه 12:
: ترکیبگازهایدگرگونشده 6۰
در توت فرنگی ها 006 بالا موجب افزایشرل/۳) شده در نتیجه تجزیه
تجمع
اسیدهای آلی افزايش می يابد. در ميوه آنار نیز کاهش سطوح آنتوسیانین با
بالا رفتن 006 مشاهده می گردد که مربوط به کاهش فعالیت فنیل آلانین
.آمونیا-لیاز می باشد
صفحه 13:
gle 9 ULE dal = ۳ج
enero Orne o sis tree
20 0
افزايئن فعاليت فنيل” آلانين أمونيا
لياز مى كردد. اين افزايش -
فعاليت موجب بالا رفتن بيوسنتز
تركيبات فنولى مانند فلاون ها در
1 ا ل
.رسوراترول در انكورمى شود
صفحه 14:
: محركهاى شيميايى شامل
0 ا ل کاربرد متیل-1)
چاسموناتبس از برداشتلفزلیشیدر محئولی
CoE Ect earn Cree ne
صفحه 15:
صفحه 16:
آنها در جهت جلوگیری از
ان شناسایی شدند
ویامینها -فیدرها و متدار ۲9۳
باشند
صفحه 17:
QePereuwes
Gchrerer 0. COOO. phyupckewirds to Prat ued .
weyptbles hedk prowotod wid post korvest elicitors
. 6۵ - و
Lown desbuck 6,9) وش متام
OP the Pulee
Crary, .0098 .phytochewirds: Guards of pur hed.
1۵06.9 )00(:۵096- 0606