پزشکی و سلامت طب سنتی

تغییر کمیت غذا به حسب فصول

taghire_kamiat_ghaza-tabaye

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغییر کمیت غذا به حسب فصول”

تغییر کمیت غذا به حسب فصول

اسلاید 1: www.tabaye.ir

اسلاید 2: تغییر کمّیت غذا به حسب فصول

اسلاید 3: شتاحرارت به سبب گريز از ضِد- كه برودت باشد- ميل به باطن مى‏نمايدحرارت ازين در باطن بيش‏تر و قوى‏تر مى‏باشدسزاوار است كه غذا در آن به حسب كمّيت و مقدار زياده و قوى‏تر در غلظت و متانت باشدتا آن كه وفا نمايد به قوّه فاعله؛ به جهت آن كه اگر قليلُ المقدار باشد و يا قليلُ الغذا- مانند بُقول-، رقيق مى‏گرداند آن را حرارت و يا محترق مى‏گرداند و سياه ميسازد.

اسلاید 4: صیفچون حرارت ميل به ظاهر دارد به مناسبت حرارت ظاهرى شمس، باطن سرد مى‏باشد سزاوار است كه غذا در آن- به ضدّ غذا در زمستان- بايد معتدلِ لطيف خفيف باشد؛ به جهت آن كه حرارت فصل گرما- به سبب كثرت- تحليل مى‏نمايد مادّه حرارت غريزيه را و ضعيف مى‏گردد قوّه‏ هاضمه و مسترخى و سست مى‏گردد معده و آلات آن عاجز مى‏آيد از هضم غذاى بسيار و غليظ.

اسلاید 5: ربيع چون معتدل است، سزاوار است كه غذاى آن نيز معتدل باشدخريف نیز سزاوار است كه غذاى آن معتدل باشد؛ و ليكن بايد كه مايل به رطوبت و لطافت و رقّت باشد.

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید