صفحه 1:

صفحه 2:
شلی) سار ‎bo‏ واه وی وه فصل سوم: ((تولید کنندگی)) تهیه کننده: محمدآبکار پایه: اول(ب)

صفحه 3:
| -تولید کنندگی ۲-بخش های فتوسنتز کننده گیاه ۳- ساختار برگ ۴- سایر فراورده های فتوسنتز ۵- نکات خارج از کتاب

صفحه 4:
تولید کنند کی ۱- انواع تولید کنندگان: بسیاری از ‎OLE‏ - برخی آغازیان - برخی باکتری ها (سیانو باکتر) تولید کنندگی محل های ذخیره سازی در گیاهان: میوه ها .دانه ‎cla‏ گلهاء ساقه. ريشه و برك نکته: باچه فرایندی عمل تولید کنندگی انجام می دهد: فتوسنتز تعریف فتوسنتز: تبدیل انرژی نورانی به انرژی شیمیایی موجود در غذا توسط كياهان

صفحه 5:
خب ۱7 فرمول فتوسنتز: ۰ 6002 70+ 602 + 06۳1206 0 + در فتوسنتز مواد خامی که مصرف می شوند. دی اکسید کربن و آب است. یکی از مهمترین هیدرات های کربنی که در فتوسنتز ساخته می شود گلوکز است. نه

صفحه 6:
a ‏بخش های فتوسنتز کننده گياهان‎ ‏همه بخش های سبز گیاهان فتوسنتز انجام می دهند. ماده سبز موجود در‎ ‏گیاهان که سبزینه یا کلروفیل نام دارد. آغاز کننده واکنش های فتوسنتزی‎ ‏است. بخش هایی از گیاه که کلروفیل ندارند. فتوسنتز انجام نمی دهند.‎ ‏نکته: بخش های زرد گیاهان نیز بطور کم فتوسنتز انجام می دهند.‎ ‏کلرو پلاست ها که در سلول های کلروفیل دار گیاهان وجود دارنده محل‎ ‏استقرار مولکول های کلروفیل هستند.‎ نکته: برگ ها اندام های اصلی فتوسنتز هستند.

صفحه 7:
جنس: نوعى يبيد (ت نام ديكر: سبزينه اه: در غشاء تيلا كوئيد كرانوم كلرويلاست کار: آغاز کننده واکنش هاى فتوسنتزی x ‏رنگ: سبز‎ کلروپلاست < شکل: کیسه ای و لایه ای کار: انجام فتوسنتز نکته: مقداری نشاسته را در خود ذخیره می کند.

صفحه 8:
شكل كلرو يلاست غشا درونی ‎Chloroplast‏ Inner Stroma membrane ‏استروما‎ Thylakoid membrane - Outer ‏غشا تیلاکوتید‎ membrane غشا بیرونی ‎Intermembrane‏ ‏بی ‎co‏

صفحه 9:
۱- ایپدرم ‏ نام دیگر: روپوست شكل: مكعبى (معمولاً) كار: توليدكوتيكول - ايجاد سلول نكهبان روزنه ویژگی: اغلب فاقد کلروپلاست می باشند. | | | ساختاربر گ ‎‘i‏ ‏جایگاه: دربین سلول های اپیدرم شکل: لوبیایی شکل کار: باز و بسته کردن روزنه ها نکته: بیشترین سلول نگهبان روزنه وروزنه ها در زیر برگ دیده می شوند. نکته: معمولا به ازای هریک روزنه دوسلول نگهبان روزنه وجود دارد.

صفحه 10:
۳- کوتیکول - جایگاه: سطح برگها منشا: اپیدرم ۴ میانبرگ << جایگا؛ نام دیگر: پوستک جنس: وعی لیپید نوعی موم کوتین‌نموم گیاهی ‎١‏ مانع تبخي رآب کار مانع نفوذ سرما )_ رمانع نفوذ میکروبها ‎oy ‏نام دیگر: مزوفیل ‏ن اپیدرم بالایی وپایینی ‏انکته: مهمترین بخش برگ است چرا؟ زیرا بیشترین عمل فتوسنتز ‏را انجام می دهد چرا؟ زيرا بيشترين مقّدار کلروفیل را دارد. كار: فتوسنة ‎ ‎ ‎ ‏انكته: بيشترين حجم برك را اشغال مى كند. ‎ ‎Hit

صفحه 11:
جایگاه: درمیانبرگ بر گها آوند چولی کار انتقال شیره خام ساختار برگ < ۵-رگبرگ < اجزاء آند آبکش کار انتقال شیره پرورده 2 کار | انتقال آب و مواد استحکام دهی ۶- روزنه ها

صفحه 12:
2 => 1 ‏ا‎ ‎PEN مجح ‎Se‏ ‘ SS ۲ 7 i ep OND: £3

صفحه 13:
نکات خارج از کتاب تعریف شیره خام: به ترکیب آب و املاح معدنی خاک که در آوند های چوبی جریان دارد. تعریف شیره پرورده: به تر کیب آب و مواد آلی( ساکارز - آمینو اسید ها و ...) که در آوند آبکش جریان دارد تعریف کلانشیم: به بافتی که به یک قسمت انعطاف و محکمی می دهد. تعریف کلرا نیشم: بهپارانشیم هایی که کلروفیل دارند می گویند. تعریف پارانشیم: به مجموعه سلول های زنه گیاه ۲-بیضی شکل هستند ۳- بیشترین حجم اندام های گیاه را اشغال مى کند ۴- دیواره نازکی دارند ۵- فضای خالی زیادی بین آن وجود دارد.

صفحه 14:
کلرو پلاست> کلروفیل جنس (ترپینوئید) لیکوتین ( قرمز رنگ) لست -گزالتوفیل ( زرد رنگ) کاروتن( نارنجی) آمیلو پلاست (ذخیره نشاسته) تو ه بروتئين) ست لیپو پلاست ( ذخیره چربی)

صفحه 15:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان