صفحه 1:

صفحه 2:
‎gu gi‏ پلاسما گوندی ‎

صفحه 3:
توکسوپلاسما گوندی آمیزبان اصلی: گربه و گربه سانان. انان واسط: مهره داران خونگرم از جمله انسان. توکسوپلاسما گوندی , تک یاخته درون سلولی با شیوع جهانی است که می‌تلند در بسیاری از گونه‌های /مهره داران خونگرم زندگی نماید. میزان شیوع این انگل در جوامع مختلف بسیار متفیر بوده و بین ۲۰-۸۰ برضد در انسان گزارش شده است. تخمین زده فی‌شود که بیش لزیک میلیارد نفر از جمعیت جهان به نحوی به این انگل آلوده اند. توکسوپلاسموزیس از جمله شایعترین عفونت‌های زئونوز می‌باشد.

صفحه 4:
سیکل زندگی سیر تکاملی توکسوپلاسما در دو میزبان یکی نهایی (گربه و گربه سانان) و دیگری واسط (اکثر مهره داران خونگرم) انجام می‌گیرد. در چرخه زندگی این تک یاخته دو مرجله وجود دارد مرحله روده‌ای که در سلول‌های اپیتلیال جدار روده میزبان نهایی طی می‌شود و یک مرحله خارج روده‌ای یا فاز توکسوپلاسمایی که در بافت‌های تمام میزبان‌ها (نهایی و واسط) انجام می‌پذیرد. ۱- مرحله روده‌ای: پس از خوردن هر یک از مراحل عفونت زای انگل (تاکی زوئیت. برادی زوئیت. سپوروزوئیت) بوسیله گربه. انگل وارد سلول‌های پیتلیال روده گربه شده و پس از تشکیل شده و همراه مدفوع گربه دفع می‌شود. اووسیست‌های دفع شده در ابتدا غیر آلوده کننده است اما ير أووسي اگر در شرایط مطلوب (حرارت. رطوبت و هوای مناسب) قرار گیرد اسپوروگونی انجام می‌شود عفونت زا مى شوند.

صفحه 5:
راههاى انتقال ” خوردن آب و غذای آلوده به اووسيست انكل 4 ل ‎i‏ 5 : خوردن گوشت نیم پز یا خام حاوی کیست انگل ۲ انتقال مادرزادی از طریق جفت به جنین ‎Y‏ پیوند اعضاء 50 5 خون و فراورده هاى خونى

صفحه 6:
جنبه های دیگری از توکسوپلاسموزیس " نقش توکسوپلاسموز در اتیولوژی بیماری های روحی و روانی مثل اسکیزوفرنی. ۷ تغيير پارامتر های رفتاری میزبان. ۲ تغییر میزان نوروترانسمیتر ها و واسطه های عصبی.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان