صفحه 1:

صفحه 2:
زندكى يى جوجه زندگی یک جوجه از یک سلول شروع می شود ا ا 0 است لقاح در حدود 24 ساعت پیش از تخمگذاری انجام مى شود ‎Ieee S] Cas] Bee‏ ا ا ا ل 2., 4: 8: 16 و ....؛ اين كار در محل جرمينال ديسك )بلاستودرم( انجام مى شود.

صفحه 3:
orle ai die rubei olSiwo small yellow follicle small white follicle large white follicle large yellow follicle

صفحه 4:
سلول ‎sl‏ اسيرم

صفحه 5:
چرخه بارور شدن تخمک در مرغ مر ۳ ‏به لقا‎ Le LE re 2 ‏نتقال اسپرم به محل لقاح‎ ۳ Aner sb ‏شناسایی محل‎ ‏بارور شدن‎ 7 ‘ ‏شد آكروزوم‎ Wf نفوذ اسيرم يه تحمى

صفحه 6:
باروری اینفاندیبولوم ۳۲ ۳ Biol ۳ [0 I S| ‏(قبل از ورود‎ ‏1ط‎

صفحه 7:
رشد اوليه جنين در بدن مرغ ‎٠‏ دماى مناسب: دماى بدن مرغ 37 تا 38 درجه شانتی گراد ‎٠‏ زمان كافى: 21 روز براى رشد كامل ‎Ca Renee‏ حم مرعغ: حدود 25 1 ers Fe er red (رشد اولیه)

صفحه 8:
رشد اوليه جنين در بدن مرغ

صفحه 9:
۲100۲۵4: 5۱۲۱۵0۱۷۲۵ 0۲1۱ ۰ ALBUMEN 0 outer thin germinal dice blastederm fim ‏اعد‎ ‎inner thin, light yolk layer chalaziferous 8 dark yolk layer ‘yolk membrane MEMBRANE ‎Bir cell‏ 1 5 ره ‎outer shell membrane‏ ‎inner shell membrane‏ ما ‎spongy calcareous layer ‎mammillary layer

صفحه 10:
DIMENSIONS IN pm لع وووة يز GERMINAL Vesicue (GV) INNER PERIBLASTIC RING CIPR) “NT ourer peristastic RING COPR) BLASTODISC BH

صفحه 11:
ی ‎Figure 2: Blastodise:‏ ‎Infertile germinal disc.‏

صفحه 12:
تخم مرغ بارور Figure 3: Blastoderm: Fertile germinal disc.

صفحه 13:
9 er) eae

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:
Table 1. Categorizing cull eggs i | ‏همه 1 هت‎ [

صفحه 17:
Table 2. Hatchability of undergrade eggs. 62.32 45.86 31.61

صفحه 18:
Control (cents)

صفحه 19:
20 Conversion % Mortality ‏سس‎ Index,

صفحه 20:
مديريت تخم مرغ ها در واحدهاى hosel] sla Ey. ‏ا‎ a ‏ار‎ ore ae) CLS eee ‏ا‎ eS ener eg ‏عادت دادن مرغ ها به تخمكذارى در لانه ها‎ ree nel SRO Se keer enced ‏کنترل رطوبت بستر‎ 19 Pe Sees bene] Ree) epee Se) esl eer res POS FCoE aS PCOS) Bey Pes Pale NP er ecer eran Pl BSE EE erat its ee Er ‏سالن‎

صفحه 21:
مدیریت تخم مرغ ها در واحدهای oe ee کاهش تخم مرغ های شکسته و ترک دار: 3 3 000 0 سنكين نبودن مرغ ها در زمان تحريى نورى تعداد کافی لانه تخمگذاری قرار دادن لانه های تخمگذاری در روز اول ورود جوجه های ‎re re‏ توچه بت مقدار کلشي وافتتفر چیرم و همچین سیت آ ها ‎ene Peeve‏ 1 FUSE per) etn ae) RUE Pe 0 Bree erry ee eer erm ee

صفحه 22:
مرغ مادر ‎Qui aasy ls Syl‏ 00 0 2 5000

صفحه 23:
دمای ناسب برای نگهداری تخم مرغ قبل از انکوباسیون هدف: 0 ere ‏ل‎ Aes eed ‏دمای درون تخم مرغ (دمای‎ 0 ‏در‎ ا 1 | 14 Bee ee eee re ay ‏اال‎ ‏سس‎ ‎wine ola yaljal .2 ‏كاهش كيفيت جوجه هاي بدست آمّده‎ :3

صفحه 24:
0ك * ذخيره تخم مرغ در اتاق ‎coe Ev Ae)‏ 02 فارنهايد | Dery erty Fea

صفحه 25:

صفحه 26:
Periocic waning Difference ‘compared swith fresh ones Ne warming ‘contro Length of ‘gorage (days) Ditleconce compared with free ۵۵ Average Hate (4)

صفحه 27:
الوده شدن افد به ميكروب ال ل ا ‎as‏ ‏سالمونلا آلوده شده است Ly Boe 055 U9p2 w 598) ulilyi Qual jj wil 9 le Migolle دارند

صفحه 28:
۱9 a: org/l Epo eri

صفحه 29:
geste crnive 9) cu Migodby .S29/I clinic Figure 2. Infection routes of Salmonella in poultry production animals, humans, en Raw materials Feed & water Breeding Hatchery Broilers layers 1 Food industry Eggs Poultry meat Processing industry Slaughterhouse > 5 Ref; varied after Int. Poultry Production, Vol, 4, No.2, 1996

صفحه 30:
85 — 5 a ‏گازدهي تخم مرع‎ prec ered Keo ei Si aig ‏ميلي لیتر محلول فرمالین 40 درصد‎ 2 . ‎jl UsSe o59 52 sly *‏ 7 1 ۶ پس از نیم ساعت بايستي گاز تخلیه شود ‎olSiw> sl»‏ ا ا كشي ‏20 كرم برمنكنات ‏لا 4 ميلي لیتر فرمالین ‏لابراي هر فوت مكعب از فضاي ‎Bode‏

صفحه 31:
‎٠‏ غشاهای خارج جنینی مهم: ‎COOP ee ra Se A‏ ‏2.آمنیون ‎318 ‎5

صفحه 32:
Allantois. Chorion~, Yolk sac Albumen

صفحه 33:
|۳۳ JS کیسه زرده: ۰ لایه است که در اطراف زرده شروع به رشد مى كند و مواد موجود در زرده را براى جنين هضم و جذب مى 61

صفحه 34:

صفحه 35:
عفونت کیسه زرده مس 99 ‎sll ۳۹۰‏ ۹ 9 1 روز اول انکوباسیون وارد ۳ ‎py feed‏ شوند» بعس حاص ر2) ‎CT Ny aaah‏ يي جدود ‎ea‏ ‏ا ال ا ۱ مي شوند و تمام جوجه هاي مبتلا تلف خواهند شد

صفحه 36:
مقایسه کیسه زرده طبيعي و غيرطبيعي در

صفحه 37:
كيسه زرده در لاك يشت تازه هج شده

صفحه 38:
(SisdoiS) ‏ا‎ wubulus > وه a eT

صفحه 39:
Bert] ‏ال‎ 9 9 cal ai9 FS ys 59 Ly yim aS eso ojl>l Qui> a: oS rule 9 JS 9 1S US 5> aS aad BY Siete re pre more Tey ‏از جسبيدن اجزاى بدن جوجه به‎ هم جلوگیری می کند

صفحه 40:
Allantois Chorion~ Yolk sac

صفحه 41:
کوریون: ‎Ae] eit‏ است که دو بخش کیسه زرده و آمنیون ۳ و عت ‎٠‏ در ابتداى رشد جنين نقشى تدارد ولی بعداً ۳ 2 كت كورب والانتوئيس را تشكيل مى دهد

صفحه 42:
Allantois Chorion Amniotic cavity ‏ی‎ ‎with amniotic fluid 7— Albumen

صفحه 43:

صفحه 44:
ار | عمل می کند ‎Ce ee co eee‏ مى ‎٠‏ جذب سفيده (يروتئين) براى ‎٠‏ جذب كلسيم براى جنين از

صفحه 45:
مراحل تكامل جنين مرغ (روز ‎)١‏

صفحه 46:
مراحل تکامل جنین مرغ (روز ۳) لح

صفحه 47:
مراحل تكامل جنين مرغ (روزهاى ؟ و 4)

صفحه 48:
مراحل تكامل جنين مرغ (روزهاى 2#. “ا و 8)

صفحه 49:
مراحل تکامل جنین مرغ (روز ‎٩‏ ۱۰ و ۱۱)

صفحه 50:
مراحل تكامل جنين مرغ (روز 217 ‎1١‏ و 015

صفحه 51:
مراحل تكامل جنين مرغ (روز ه1ء 12 ‎١١/‏ و 018

صفحه 52:
مراحل تكامل جنين مرغ (روز 15 و ‎)5١‏

صفحه 53:

صفحه 54:

صفحه 55:
از دست رفتن وزن نخم مرغ در انكوباسيون 20 ‏الا اا ال‎ Fae eee ‏اوليه خود را در طول 18 روز اول از دوره‎ ‏انكوباسيون از دست بدهد‎ توسط تبخير مداوم آب از تخم مرغ

صفحه 56:
از دست رفتن وزن نخم مرغ در انكوباسيون ا بیشتر آب ‎ori or.dw jl‏ | بخش کوچک ژله مانندي از پروتئین سفیده ‎ails cro ond Epo pri‏ ۱ re ‏ا‎ wii? Valles anwoai ‎ree) Ev) |‏ ا ال دب و سس |

صفحه 57:
YOLK sac AMNION, ALBUMEN YOLK SAC 20 DAYS 45 DAYS

صفحه 58:
وال أكزإدر,ظول هقفت اول" اعوياسيون دزيجة انکوباتور بسته باشد؟

صفحه 59:
و( یک جوجه گوشتی یک روزه بایستی دارای 7 ا 7 | ‎Bey‏ ا ۱ رشد كند LES PC ‏ا‎ ort Fae 1- فعالیت جوجه ا ال ا ‎lab -3‏ ل ا ا ‎aa ailjwur oj9) S: az>g> slal -4 0 ‏5-رنگ‎ ‎Bert] re CoO ee ee re eee Tk See Pt

صفحه 60:
و( كارخانه هاى جوجه كشى تمام جوجه ها (جوجه هاى زنده) را به فروش مى ‎Beer] Pry‏ لا ‎greene) Pear ere eee mee errr‏ ‎wal ors SylF yu j yl lgil say 2 azrg> cuesS gull »‏ ‎ra ee ee aneee SOM ol ae)‏ 1- جوجه درجه يك («صا0 :-:6) 2- جوجه درجه دو

صفحه 61:
و( التهاب مفصل خركوشى (وامماك /2©) :دلايل بروز اكر رطوبت دوره جوجه كشي (مخصوصاً ستر) بالا باشد لت بهت 0 ‎a ۳۹‏ جوجه ها افزايش تلاش جوجع براى خروج از تخم 7 20-0

صفحه 62:
جوجه يك روزه داراى مفصل خركوش ملتهب

صفحه 63:
و( 0 :دلايل بروز اكر دماى دوره بت بت (هجر) بالا باشد تمايل ا ا استفاده از ‎(epee Oe) ry‏ BEEK See Bet a eer |

صفحه 64:
راه هاى مقابله با قرمزى مفصل خركوشى در جوجه كوشتى *درصورتى كه بيشتر از (0© درصد از جوجه هاى تفريخ شده داراى شكم | | ‏رت را‎ Tee ois er ees Tet Sy ‏فارنهاید افزایش داد.‎ Oe eee enol ee cme SELES ed ‏ما‎ Eh ie csr Wet Soy ۹0

صفحه 65:
TABLE 1, Assossment of difforont paramoters for detomnining chick quality ssment med to its ft. ing Activity is assssed by laying the chick on its back to determine how quickly it A quick spring back onto its fot was regardod as good, but trailing back onto is foot or dn ts back was assessed as weak das normal if itis dry and clean nit is not good, The chick body was examined for dryness and cleanness. It was regard [fit is wet or ditty or both (which can bo a source of contamination}, ‘The chick was put on its hack obliquely on the hand palm until abdominal movement totally stopped. The height ofits abdomen was estimated, The consistency ofthe abdomen to touch was then estimated. IF the heigl ‘of abdomen was estimated to be higher and harder to touch than normal, thon yolk retracted was roganded as large and consistent The chick was put on the legs, and its eyes wore observed. The stato of brightness and widenoss ‘of tho gapo ofthe eyelids wore estimated. The chick was put on its fot to determine ft remained upright well The toas were examined fr their confor. ration. f the chick remained upright with difficulty, articulations ofthe knows were examined to datact signs of inflammation or ociness or both loration. If the color was and surrounding aroas wore examinad for closure of tho navel and. clffront from the skin color of the chick, then it was regarded as bad, Cbservation ofthe navel area allowed estimation of the size of any remaining membrane, The sizeof any maining membrane was clasfied as very arge, lng, or smal Observation ofthe navel area allied estimation oft yolk was cassie as very lange, lage, or smal size of any 1 ining yolk, The size of any ‏شش‎ Parameters Activity Down and appearance Rotractod yolk Navel area Remaining membrane Remaining yolk

صفحه 66:
Scores 10 TABLE 2. Allocation of scores to different parameter observations Characteristics Good Weak Clean and dry Wet Dirty and wet Body with normal swallowed yolk Body with swallowed large yolk and rather hard to touch Opened and brig Opened and not Closed oyes Normal legs and toes One infected leg Two infected legs Completely closed and clean Not completely closed and not discolored Not closed and d No membrane Small membrane Large membrane Very large m No yolk Small yolk Largo yolk Very large yolk Parameters Acti Downs and appearance Retracted yolk Eyos Legs Navel Remaining membrane Romaining yolk

صفحه 67:
هزمان سازى تفريخ جوجه انم مهد و سرت ۱9 Se ae reser ‏بن مت‎ 8 :مهم 1. مدت زمان روشن ماندن دستكاه هجرى كاهش aul ino ۱ re ee] PSOne Seer peer EY 2 ene) enc: esr eee rae elec Med ‏افزایش یکنواختی جوجه ها در دوران پرورش‎ 4 ‏رضایت بیشتر پرورش دهندگان جوجه گوشتی‎ 5 |۱9 peredres paper rer Pee)

صفحه 68:
۱ aCe tee esos دحال حاسو :دن عرايظ اده آل ‎ol jee‏ ۱ کی 09 ۱۳۳7

صفحه 69:

صفحه 70:
۱ Ce Ct ee ne mer er eed ‏مشتخصى جواهند كذاضت .و بس راز آن بر روف أن تن‎ 0 جنین های درون تخم مرغ ها با ضربه زدن به لایه درونی پوسته با جنین های دیگر ارتباط برقرار می کنند

صفحه 71:
تاثیر سن گله مادر بر گستره تفریخ جوجه های گوشتی 4 0 ‏ااا ااا ا‎ See Re Come ee RS WE Sete

صفحه 72:
۸ درصد جوجه ها تفریخ شده اند (گستره- ۳۰ سا 460 490 500 50 Incubation duration (1)

صفحه 73:
‎dd‏ ا ل ا ل ‏بایستی دمای مورد نیاز (۳۷/۵ درجه سانتی گراد) به طور یکنواخت به تمام تخم مرغ ها برسد. ‎are rae Ree ered Sec lee Lt Sel cel ed SO ce ota‏ تس ‎eet oe)‏ ‎ ‎SP GINS gles Gude 99 Cgldt g sole Epo ‏ا ا‎ Joe abold 59 co! ‏اتواند بر دماى درونى تخم مرغ ها اثركذار باشد‎ ‏بهتر است كه تخم مرغ ها قبل از قرار كرفتن در دماى 71/8 درجه (ستر)؛ در دماى ‎7١‏ تا 74 ۱

صفحه 74:
2 eS ake Beet St ed eRe ed Onn nes eS RR oF Sere ieee Ste ne CREE ey a eel el Red ee Tee Be rd 00 ‏ا‎ eal eae تفاوت در نرخ رشد جنین و در نتیجه تفاوت در زمان تفریخ افزایش گستره تفریخ جوجه ها

صفحه 75:
۱ ‏ار‎ MSEC el ent ae Re Dit eee) ‏برای رسیدن به حداکثر درصد تفریخ و یکنواختی در تفریخ‎ 3 9) 100 temperature ("F) average eggshell temperature = lower limit (°F) egg shell temperature ‘embryonic mass 910 11 12 13 1415 16 1718 19 days of incubation

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان