صفحه 1:
(aoe ۱
صفحه 2:
صفحه 3:
در اجرای صحیح فرایند می باشد .
وزارت بهداشت و همجنير
واحدهاى توليد كننده
صفحه 4:
صفحه 5:
صفحه 6:
Carte ”
* رب كوجه فرتكى
7 روغن مايع
7 پودر پیاز
و
ا ل 100 ا
00
صفحه 7:
000 pe)
)١ انتخاب مواد اوليه لالا3+] 2 ۸ خارج كردن
Matherial Selection
0169۳1۳9 تمیزکردن ۲
۳ درجه بندی» Sorting
*) آماده كردن مواد اوليه
(۱۳۵۲
صفحه 8:
صفحه 9:
صفحه 10:
ار
درابتدا ميبايست لوبيا بوجارى و شن كيرى و شستشوى شو
اغلب لوبيا هاى مصرفى جهت كنسرو و غيره ياك
بايست لوبيارا ياكك كرده و سيس ش
عمل پاک کردن عبارتست از:
گیری ونیز شستشوی اولبه
صفحه 11:
پاک کردن و شستشو
0 2 tel
Bee ed ele leo ا
CPs eee Seo
صفحه 12:
جنس بدنه توان مصرفی ارتفاع
cm 1Yo kwr I 1ton/h
صفحه 13:
Pree RTOS Bed)
ee eee een
| دراین مرحله سنگها و آشغالهائی که از نظر
ل ل 2
eee
001
صفحه 14:
صفحه 15:
و
و
صفحه 16:
صفحه 17:
۳ pore rere)
۱) سیستم حمل لوبيابه داخل بلانچر: برای حمل لویا
نوع بلانچر متفلوت میباشد.بنابراین سیستمهای مختاف
خواهدشد.
ا
صفحه 18:
صفحه 19:
قسمت بخت و بسته بندى
oy كردن لوبيا: يس ازعمل تج کم کردن
Reser ers eee reyes
صفحه 20:
سورت ثانوبه
PRES TOSS ESP Ce rise a Carer
صفحه 21:
صفحه 22:
صفحه 23:
صفحه 24:
صفحه 25:
۱ monsters bsg
محصولات غذائی پس از تولید لازم است به مدت
eal eee LE eels
ورت باد کردگی قوط
صفحه 26:
صفحه 27:
tal he اس سا
CDSE Seer eel TICs ene sess)
صفحه 28:
صفحه 29:
۳۱۲۵:۵۱۱۵ ۵
مصباحی ۰ غ۰ ۰۱۳۸۸ اصول,»
صفحه 30:
صفحه 31:
9