کشاورزی و دامپروریصنایع غذایی

خط تولید کنسرو لوبیا

صفحه 1:
(aoe ۱

صفحه 2:

صفحه 3:
در اجرای صحیح فرایند می باشد . وزارت بهداشت و همجنير واحدهاى توليد كننده

صفحه 4:

صفحه 5:

صفحه 6:
Carte ” * رب كوجه فرتكى 7 روغن مايع 7 پودر پیاز و ا ل 100 ا 00

صفحه 7:
000 pe) ‎)١‏ انتخاب مواد اوليه لالا3+] 2 ۸ خارج كردن ‎Matherial Selection 0169۳1۳9 ‏تمیزکردن‎ ۲ ‏۳ درجه بندی» ‎Sorting‏ ‏*) آماده كردن مواد اوليه ‎(۱۳۵۲

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:
ار درابتدا ميبايست لوبيا بوجارى و شن كيرى و شستشوى شو اغلب لوبيا هاى مصرفى جهت كنسرو و غيره ياك بايست لوبيارا ياكك كرده و سيس ش عمل پاک کردن عبارتست از: گیری ونیز شستشوی اولبه

صفحه 11:
پاک کردن و شستشو 0 2 tel Bee ed ele leo ‏ا‎ CPs eee Seo

صفحه 12:
جنس بدنه ‏ توان مصرفی ‏ ارتفاع cm 1Yo kwr I 1ton/h

صفحه 13:
Pree RTOS Bed) ee eee een | ‏دراین مرحله سنگها و آشغالهائی که از نظر‎ ل ل 2 eee 001

صفحه 14:

صفحه 15:
و و

صفحه 16:

صفحه 17:
۳ pore rere) ۱) سیستم حمل لوبيابه داخل بلانچر: برای حمل لویا نوع بلانچر متفلوت میباشد.بنابراین سیستمهای مختاف خواهدشد. ا

صفحه 18:

صفحه 19:
قسمت بخت و بسته بندى ‎oy‏ كردن لوبيا: يس ازعمل تج کم کردن ‎Reser ers eee reyes ‎

صفحه 20:
سورت ثانوبه PRES TOSS ESP Ce rise a Carer

صفحه 21:

صفحه 22:

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:
۱ monsters bsg محصولات غذائی پس از تولید لازم است به مدت eal eee LE eels ورت باد کردگی قوط

صفحه 26:

صفحه 27:
‎tal he‏ اس سا ‎CDSE Seer eel TICs ene sess) ‎

صفحه 28:

صفحه 29:
۳۱۲۵:۵۱۱۵ ۵ مصباحی ۰ غ۰ ۰۱۳۸۸ اصول,»

صفحه 30:

صفحه 31:
9

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان