کشاورزی و دامپروری شیمیصنایع غذایی فیزیکعلوم پایه

خواص نوری محصولات کشاورزی

صفحه 1:

صفحه 2:
one دانشگاه کردستان دانشکده کشاورزی گروه مهندسی بیوسیستم و مکانیکی محصولات کشاورزی ‎PHYSICAL AND MECHA‏ ‎PROPERTIES 0۳ ۷۲‏ ‎PRODUCTS:‏ اکثر کاوه ملازاده

صفحه 3:
GA) YE ‎ee‏ مزیت اصلی استفاده از روش های وری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذلیی. غیر مخرب بودن لن است. به لين نوع آزمون هاء آزمون ‎(Non-Destructive Test (NDT)) — >» .¢ cb‏ §5 ,4 0 ‏قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی - کروه مهندسی بيوسيستم - دانشگاه کرد عم ا و مد ال ول ‎

صفحه 4:
ویژگی های محصول به منظور بررسى كيفيت يا تشخيص عيوب وزن؛ حجم. ابعاد آندازه ‎ce See‏ ویژگی های بیرونی رنگ عيوب و مزه الت آرزش ‎Ae‏ ویژگی های درونی عيوب م۰۱۳۳" فاص فیزیکی و مکانیکی محصولت کشاورزی - کروه مهندسی بیه‌سیستم - دانشگاه کرد سس إف ی ی و ‎Sales‏

صفحه 5:
روش های غیر مخرب ارزیابی ویژگی های کیفی محصولات کشاورزی ویژگی های تابل اندازه گیری اندازه. شکل, رنگ عبوب بیرونی (ظاهری) قنده اسيديته. محتواى جامد محلول, رنگ» عیوب درونی و بیرونی. سفتی حفره های درونی: ساختار درجه رسیدگی سلتى» ويسكوالاتت سفتی, ويسكوالاستيسيته. حفره هاى درونى. جكالى: قند قند. محتواى رطوبتى. حفره هاى درونى ميته درجه رسیدگی ال“ موا فييك و مكانيكى محصولات كشاورزى - كرود مهندسى بيوسيستم - دا وم وید ا م ان ال فو روش استفاده شلد بردازش تصویر طیف سنجی بازتابی» عبوری و جذبی؛ طیف سنجی لیزری تصویریرداری اشعه و 27 تحریک ارنعاشی صوتی و فراصوتی 11118 , ۶۲ we مکایکی الكترويتاطيى Moree Caos hp (DO) M1 Ghat ‏مسا مرو‎ (HDC)

صفحه 6:
we 5000 200 800 400 170 2 nm 0 200 4000 12500 2800060000 105 cmt Ulwae Vacuum = X-Ray viotet w bend Vine. ): سرعشور در خاا (10*3 20/9) 3 اس فیزیکی و مکانیکی محصولات كشاورزى - كروه مهندس پی‌سیستم - دانشگاه کر عو د ال فو

صفحه 7:
به = برهم کنش با نور مرئی. پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش bb Body reflection (B) Incident. Transmission (T) light (lo) Light ‏عبور‎ ‎Source Regular Reflection (R) 8 ی تدش و مکنیی مسعوت تشورى - که میدس ‎SSSI tase‏ 9 إن محوولک توریب کزور هل ‎mama‏

صفحه 8:
برهم کنش با نور مرئی. پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش قا قيلي ؛ متانيض ممصوات تشاورزى - كروه مهدس به‌سیستم -دنشگه کرد 9 و متو ‎ee‏

صفحه 9:
= برهم کنش با نور مرئی. پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش دانسیته نوری ‎«Optical density)‏ معیاری از مقدار انرژی برخوردی است که بطور حتم از ماده گذشته است. 1 و ‎OD=log{—]=log d=‏ 1-100 09 out :)۳[1:0۲6506۳06( ‏خاصیت فلورسانسی‎ * اين خاصيت زملنى يديد مى آيد كه يك ماده بوسیله انرژی با طول موج مشخص برانگیخته را با طول موج دیگری منتشر نماید. :Delayed-light emission) |= ش» از سح ماده پرتوهلیی در طول ملتی چسس پرتوهای محرک ساطع می شود. لین پدیده در موادی که دارای کلروفیل هستند اتفاق می افتد و با افزایش محتوای کلروفیل. طول دوره زمانی تابش تاخیری افزایش می یابد. وا فیزیکی و مکانیکی محصولات كشاورزى - كروه مهندسى بيوسيستم - دانشگاه رداق ۷ عو د ال فو * تاخير در باز در يديده تاخير در با اتمام با

صفحه 10:
۹7*2 رنگ و طیف رنگی * بسیاری از منابع نور (خورشید. لامپ های حبابی) پرتوهای الکترومغناطیسی با ترکیبی ‎eel lca ee estes‏ ل تا رن سفید به نظر می رسد. * نور در برخورد با محصولات کشاورزی و مواد غذلیی رنگ خاصی را موجب خواهد شد. این رنگ ممکن است با کیفیت محصول در ارتباط باشد. قا فيزيش ؛ متانيض ممصوات تشاورزى - كروه مهندس بيوسيستم -دنشگه کرت 9 و متو ‎ee‏

صفحه 11:
Pixel ‏پیکسل‎ يك تصوير را پیکسل می گویند. * کوچکترین جزء ساختاری قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی - کروه مهندسی بیوسیستم ‏ دانشگاه رداق عم ا و مد ال ول

صفحه 12:
3 نضای رنك 1618 ** هر رنك با تركيب مقاديرى از هر كدام از سه رنك ‎aed ab‏ سبز و آبى ايجاد مى شود. * سادگی استفاده * درک آسان * پشتیبانی سخت افزاری * مدل پایه اس قیزیش و مکانیکی محصوات کشارزی -کروه میلس بو‌سیستم -دانشگه کر ۳0 أ تامو جد را ا ا وج

صفحه 13:
45m s3Snm S750 we جذب (واحدهای | تیاری) ‎g‏ عدم ‎ ‎ ‏سه ‎a‏ ها ‎4 ‎3 ‏557 ‏زا ‎ ‏ارنجی قرمز ‏قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی - کروه مهندسی بيوسيستم - دانشگاه کرد عو د ال فو ‎7 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 14:
HSV ‏تضای رنگ‎ See * ابعاد تشکیل دهنده این فضا: * طیف رنگ‌ا" * در فاصله 0:97] ۴ درجه اشباع رنگ 9 * در فاصله [0,1] * درجه روشنایی آن ‎O‏ ‏* در فاصله [0,1] دارای خاصیت یکنواختی ادراکی قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی - کروه مهندسی بيوسيستم - دانشگاه کرد عم ا و مد ال ول

صفحه 15:
2112© نضای رنگ۰1*۵*۵ با ‎CIELAB‏ * دارای خاصیت یکنواختی ادراکی (بر بایه ساختار بینایی انسان) ‎HL ۶‏ معرفروشاییلستبین‌سیام(۳<0) تاسفید(1<100. 08 * مؤلفه ها ۳ * 2* كه بين رنكهاى قرمز و سبز قرار مى كيرد. ‎٠‏ ط8* كه محلقراركيرىإنبيزينكهازرد ولبوإست رسک ترس مش و مكانيكى محصوات كشاوزى - كروه مهندس ببوسيستم - اك و1 1 دوجو سر بای اللا رو وج 3

صفحه 16:
Nuclear Magnetic Resonance ‏تشدید مفناطیسی هسته‎ (NMR) حس کردن تشدید مغناطیسی بر اساس پاسخ هسته لتم هابه میدان های مغناطیسی خارجی بایه گذاری شده است. ۱۷/29 ed Dipole لتم های هیدروین در مواد پیولوژیک همانند یک دو قطبی مغناطیسی رفتار می نمایند. در Proton ee) en ‏یک در‎ پرتون در حال چرخش می باشد. ماع خواص فیزیتی و مکانیکی, ممصات كشاويزع ‎SES ai eae cases oni‏ ل ع د لد ديا

صفحه 17:
ae Nuclear Magnetic Resonance ‏سس " تشدید مغناطیسی هسته‎ (NMR) 2 مغناطیسی جهت گیری تصادفی دارند. ا ‎wm‏ 7 * در شرایط عادی. دو قطبی های ‎a SK‏ 5 ‎aa‏ قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی - کروه مهندسی بيوسيستم - دانشگاه کرد عو د ال فو

صفحه 18:
Nuclear Magnetic Resonance ‏تشدید مغناطیسی هسته‎ (NMR) * هتكامى كه ماده بيولوثيك درون یک “كينا د .ان مغنا. 3 قرا ده دا | ج حك همجهت می گردند. هي ‎ar‏ >< بسک قواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی - کروه مهندسی بیوسیستم - دانشگاه کر که وم وید فسات و تم دوز

صفحه 19:
Nuclear Magnetic Resonance ‏سس " تشدید مغناطیسی هسته‎ (NMR) * از یک پللس فرکللس رادیویی به منظور انحراف دو قطبی های مغناطیسی از راستاى ميدان مغناطيسى استفاده مى شود. لاض فيزيتى و مكانيكى محصولات كشاورزى - كروه مهندس پی‌سیستم -دانشگاه گرا 27 یج ووجر ول وی لاد ون بح

صفحه 20:
se Nuclear Magnetic Resonance ‏تشدید مغناطیسی هسته‎ "2 (NMR) * با قطع شدن فرکلنس راديويى؛ دو قطبی های مفتاطسی تملیل دارند که به حالت اولیه خود بر گردند (یعنی دوباره با راستای میدان مغناطیسی همجهت کر دنل ** در اثر برگشت دو قطبی هابه موقعیت اولیه. یک فرکانس رادیویی ایجاد می شود. این فرکانس توسط گيرنده های بخصوصی ضبط می گردد. ests ae ‏مان فک‎ ٩ 5 ‏باده در ارتاط ات‎ see ای دسا / فاص فیزیک و مکانیکی محصولات کشاورزی - کروه مهندسی بیوسیستم -دانشگاه گرا ‎WAZ‏ ‏وو وج تاد رار بجا ی

صفحه 21:
تعیین کیفیت میوه آوو کادو با روش ‎NMR‏ NMR measurement of Avocado Quality | ۳ 0 RF(radio freq. 1١ hada receiver

صفحه 22:
تعیین کیفیت میوه آوو کادو با روش ‎NMR‏ NMR - Data Analysis FFI | — > -- وه Water (py = 85 x 106 Hz @; = 85 x 106 - 350 Hz قاس فیزیکی و مکانیکی محصیلات کشاورزی ~ کروه مهندسی بیوسیستم - دانشگاه کرد اوه مان و تمد کم هو

صفحه 23:
تعیین کیفیت میوه آوو کادو با روش ‎NMR‏ لاع ناققع1/! بأألهب 9 عصنتام0 - ‎NT‏

صفحه 24:
یس تعیین کیفیت میوه آوو کادو با روش ۷۲/۲( Prototype NMR Avocado Sorter

صفحه 25:
نمونه ای از کاربردهای روش ‎NMR‏ NMR - Example Applications * Seed/pit detection + Worm damage 5ع5ألم8 ‎٠‏ ‏عو2ه! أممومععه عتاعمودا ‎of Partially Frozen Orange‏ توت ار ‎Freeze damage ‎eee ‏عیحو1]‎ ‏ات ها ‎ ‏کرو سیسته - دانشگاه گرا مهندس بيوسيستم 7 ۳ ‏یی + مکانیکی ‎ ‎

صفحه 26:
0; ‏الكندرسس يبب‎ Thank You !

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان