صفحه 1:

صفحه 2:
غذای سالم خداوند از خوردن بدون گرسنگی , خوابیدن بدون خستگی نفرت دارد. نهج القصاحه

صفحه 3:
بدن انسان هر روز به عَذَا احتياج دارد. خَذا موجب سلامتى و شنادابی می‌شود اما اکر در انتتحاب + تهنیه و مصرف آن به تکات بهداشتی توجه نشود , همکن است مو جتی مرگ شود.

صفحه 4:
کننده‌ی موا غذای انسان از دو منبع گیاهی و حیوانی تأمین می‌شود. مواد غذایی در صورتی مفیدند که سالم بشتد.

صفحه 5:
مواد غذابى اغلب زود فاسد مى شنوند و تنها برلى زمان كوتاهى مىتوان آنها را نكفدارى كرد بنابراين در انتقال و نكددارى آنها بايد به سه نكته توجه نمود :

صفحه 6:
ین‌گونه اماکن باید آن برای اجرای قوانس امکانا لازم را فرادم

صفحه 7:

صفحه 8:
بهداشت فروشگاه مواد غذایی در مدارس بخشی از مواد غذایی مورد نیاز در سنین کودکی و نوجوانی از طریق آن‌وعده‌ها تأمین می شود.انتخاب صحیح مواد غذایی در میان‌وعده زیادی دارد.

صفحه 9:
‎eee‏ ۲۱۳ | د . ‎GLE‏ خانگی ممکن است در یکی از مراحل تهیه تا ملق و55 9ب بیماری افزاهانواده نود ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 10:
نکاتی که در تهیه . پخت و نگه‌داری غذا باید رعایت شود *_ محیط آشپزخانه باید تمیز و منظم باشد.آشپزخانه درجای مناسب » دارای نور و تهویه‌ی مناسب و عاری از حشرات باشد. قبل از شروع کار : دست‌ها با آب گرم و صایون شسته شود. ناخن‌ها کوتاه باشد.تا حدممکن از لباس و سرپوش مناسب استفاده شود.از تماس مستقیم دست با مواد غذایی خودداری شود. * مواد غذایی خام از غذاهای پخته جدا نگه‌داری شود. موادغذایی خام و پخته در ظروف دربسته و در دمای ناس نگهتاری شون برای از بین بردن میکروب‌ها , بايد مواد غذایی » به اخصوص كوثنت و مرغ » خوب پنته ۵ هر * براى جشيدن غذا از قاشق جداكانه استفاده شود.

صفحه 11:
نکاتی که در تهیه . پخت و نگه‌داری غذا باید رعایت شود * غذای پخته‌شده باید زود مصرف شود و اگر لازم است غذا به مدت جند ساعت نكددارى شود ء بايد آن را داغ داغ یا سرد سرد نگه داشت. (درون یخچال یا روی آتش) در صورت استفاده‌ی مجدد از غذاهای پخته‌شده باید قبل از مصرفد, آنها را داغ * حوله , دستمال آشپزخانه , ظروف و وسايل مورد استفاده بايد هر روز تميز و شسته شود. به خصوص وسايلى كه براى آماده كردن مواد خام بدكار رفتهاند بايد فوراً قله * زيالفها در کیسه‌های محکم و سطل‌های دردار جمع‌آوری و روزانه در موقع مناسب به خارج از منزل منتقل شوند.

صفحه 12:
حوادث ناشی از وسایل و مواد موجود در آشپزخان‌ها . کودکان و بزرگسالان را تهدید ابس می‌کند. به خصوص خطر در کمن کودگان است و بايد به هر نحو از ورود آن‌ها به آشپزخانه . ۲ جلوگیری کرد.خطرات و حوادت آشپزخانه‌ها بیشتر شامل : انفجار و آتش‌سوزی ۰ ‎PEREIR‏ ‏برق كرفتكى » سوختكى و بريدكا اننا

صفحه 13:
6 ايمنى وسايل كازسوز ( بیشتر بدانید)

صفحه 14:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)

صفحه 15:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)

صفحه 16:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)

صفحه 17:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)

صفحه 18:

صفحه 19:
لیاف رشته‌هایی بسیار نازک یا موی آنیت که به صورت طبیعی يا مصلوعی وجود دارد.

صفحه 20:
نوع پارچه الیاف طبیعی : به الیافی که در طبیعت وجود دارد » ‎at‏ كو گیاهی . حیوانی و معدنی لیاف گیاهی مانند : پنبه , کتان و کنفد الیاف حیوانی مانند : پشم » ابریشم و مو لیاف معدنی مانند : طلا ء نقره و پنبه نسوز 9 كتف ۴ ۰ ی نب 3

صفحه 21:
الیاف مصنوعی : الیافی است که در طبیعت وجود ندارند ولی انسان با استفاده از روش های مختلف شیمیایی . آن ها را تولید می کند. مثل :نایلون و ریون ريون نیون

صفحه 22:
بيش تر بدانيد > امروزه ماشينهاى دوخت برقى در انواع تكوناكون. وود دارد.كسى كه با جرخخياطىهاى ييششرفته كار می‌کند» باید دقت زیادی داشته باشد جرخ خیاطی دستی ء ساده ترين نوع ماشين دوخت است. هنكام استفاده از جرخ خياطى هاى قديمى به علت استفاده از هر دو دست ء سرعت كار ء کم و دوخت مشکل می‌شود.

صفحه 23:
از توجه‌تان ممنونیم گروه آچارفرانسه

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان