صفحه 1:
صفحه 2:
غذای سالم
خداوند از خوردن بدون گرسنگی , خوابیدن بدون خستگی نفرت دارد.
نهج القصاحه
صفحه 3:
بدن انسان هر روز به عَذَا احتياج دارد. خَذا موجب سلامتى و
شنادابی میشود اما اکر در انتتحاب + تهنیه و مصرف آن به
تکات بهداشتی توجه نشود , همکن است مو
جتی مرگ شود.
صفحه 4:
کنندهی موا
غذای انسان از دو منبع گیاهی و حیوانی تأمین میشود. مواد غذایی
در صورتی مفیدند که سالم بشتد.
صفحه 5:
مواد غذابى اغلب زود فاسد مى شنوند و تنها برلى زمان كوتاهى مىتوان آنها را نكفدارى كرد
بنابراين در انتقال و نكددارى آنها بايد به سه نكته توجه نمود :
صفحه 6:
ینگونه اماکن باید آن
برای اجرای قوانس امکانا لازم را فرادم
صفحه 7:
صفحه 8:
بهداشت فروشگاه مواد غذایی در مدارس
بخشی از مواد غذایی مورد نیاز در سنین کودکی و نوجوانی از طریق
آنوعدهها تأمین می شود.انتخاب صحیح مواد غذایی در میانوعده
زیادی دارد.
صفحه 9:
eee ۲۱۳ | د
.
GLE خانگی ممکن است در یکی از مراحل تهیه تا ملق و55 9ب بیماری افزاهانواده نود
صفحه 10:
نکاتی که در تهیه . پخت و نگهداری غذا باید رعایت شود
*_ محیط آشپزخانه باید تمیز و منظم باشد.آشپزخانه
درجای مناسب » دارای نور و تهویهی مناسب و عاری از
حشرات باشد.
قبل از شروع کار : دستها با آب گرم و صایون
شسته شود. ناخنها کوتاه باشد.تا حدممکن از لباس و
سرپوش مناسب استفاده شود.از تماس مستقیم دست با
مواد غذایی خودداری شود.
* مواد غذایی خام از غذاهای پخته جدا نگهداری شود.
موادغذایی خام و پخته در ظروف دربسته و در دمای
ناس نگهتاری شون
برای از بین بردن میکروبها , بايد مواد غذایی » به
اخصوص كوثنت و مرغ » خوب پنته ۵
هر
* براى جشيدن غذا از قاشق جداكانه استفاده شود.
صفحه 11:
نکاتی که در تهیه . پخت و نگهداری غذا باید رعایت شود
* غذای پختهشده باید زود مصرف شود و اگر لازم
است غذا به مدت جند ساعت نكددارى شود ء بايد آن را
داغ داغ یا سرد سرد نگه داشت. (درون یخچال یا روی
آتش)
در صورت استفادهی مجدد از غذاهای پختهشده باید
قبل از مصرفد, آنها را داغ
* حوله , دستمال آشپزخانه , ظروف و وسايل مورد
استفاده بايد هر روز تميز و شسته شود. به خصوص
وسايلى كه براى آماده كردن مواد خام بدكار رفتهاند بايد
فوراً قله
* زيالفها در کیسههای محکم و سطلهای دردار
جمعآوری و روزانه در موقع مناسب به خارج از منزل
منتقل شوند.
صفحه 12:
حوادث ناشی از وسایل و مواد موجود در
آشپزخانها . کودکان و بزرگسالان را تهدید ابس
میکند. به خصوص خطر در کمن کودگان است
و بايد به هر نحو از ورود آنها به آشپزخانه . ۲
جلوگیری کرد.خطرات و حوادت آشپزخانهها
بیشتر شامل : انفجار و آتشسوزی ۰ PEREIR
برق كرفتكى
» سوختكى و بريدكا اننا
صفحه 13:
6
ايمنى وسايل كازسوز ( بیشتر بدانید)
صفحه 14:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)
صفحه 15:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)
صفحه 16:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)
صفحه 17:
ایمنی وسایل گازسوز ( بیشتر بدانید)
صفحه 18:
صفحه 19:
لیاف رشتههایی بسیار نازک یا
موی آنیت که به صورت طبیعی
يا مصلوعی وجود دارد.
صفحه 20:
نوع پارچه
الیاف طبیعی :
به الیافی که در طبیعت وجود دارد » at كو
گیاهی . حیوانی و معدنی
لیاف گیاهی مانند : پنبه , کتان و کنفد
الیاف حیوانی مانند : پشم » ابریشم و مو
لیاف معدنی مانند : طلا ء نقره و پنبه نسوز
9 كتف
۴ ۰
ی نب
3
صفحه 21:
الیاف مصنوعی :
الیافی است که در طبیعت وجود ندارند ولی انسان با استفاده از روش های مختلف شیمیایی . آن ها را تولید
می کند. مثل :نایلون و ریون
ريون
نیون
صفحه 22:
بيش تر بدانيد >
امروزه ماشينهاى دوخت برقى در انواع تكوناكون.
وود دارد.كسى كه با جرخخياطىهاى ييششرفته كار
میکند» باید دقت زیادی داشته باشد
جرخ خیاطی دستی ء ساده ترين نوع ماشين دوخت
است. هنكام استفاده از جرخ خياطى هاى قديمى به
علت استفاده از هر دو دست ء سرعت كار ء کم و
دوخت مشکل میشود.
صفحه 23:
از توجهتان ممنونیم
گروه آچارفرانسه