کسب و کار مدیریت و رهبری

دیوان‌سالاری – Bureaucracy

29-Bureaucracy

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “دیوان‌سالاری – Bureaucracy”

دیوان‌سالاری – Bureaucracy

اسلاید 1: دیوان‌سالاریBureaucracyMGTools.ir

اسلاید 2: عنواندیوان‌سالارینوعنظریهمراحل استفادهاجراموضوعتغییرات و سازمانسطحسازمانی / فراسازمانیپیچیدگیمتوسط

اسلاید 3: ماکس وبر، فرهنگ و به صورت ویژه مذهب و دین را عاملی می‌داند که بدون استثناء در شرق و غرب شیوه و راه‌های پیشرفت فرهنگی را تعیین کرده‌اند. براین پایه خصیصه‌های ویژه پروتستانیسم زاهدانه (اولیه) باعث توسعه سرمایه‌داری، دیوان‌سالاری، دولت عقلانیت‌گرا-قانونمند در غرب شد.تأثیرات پروتستانیسم را بر ظهور و رشد و نمو سرمایه‌داری مورد بحث قرار می‌دهد ومی‌گوید سرمایه‌داری آن طور که کارل مارکس می‌گوید صرفاً نظامی مادی نیست، بلکه ترجیحاً از ایده‌ها و ارزش‌ها و آرمان‌های مذهبی‌ای سرچشمه می‌گیرد که صرفاً نمی‌توان با مناسبات مالکیت-تولیدی، فناوری و یا نظام آموزشی‌اش آن را تحلیل و تبیین کرد. بوروکراسی سیستمی است که در آن انتظار می‌رود مردم بجای قضاوت شخصی بدنبال قانون و روش‌های دقیق باشند. بوروکراسی، به معنی یک روش سازماندهی و مدیریت است که در آن رعایت قوانین و مقررات، ثبت کلیه مکاتبات و جریان امور ، رعایت سلسله مراتب، تخصص‌گرایی و ساختار رسمی مورد توجه اکید قرار می‌گیرد. در کار عمده دیگری به نام سیاست به عنوان رسالت، دولت را به عنوان موجودیتی می‌شناسد که انحصار استفاده مشروع از خشونت را دراختیار دارد، تعریفی که در مطالعه علوم سیاسی نوین غرب محوریت دارد. تحلیل او از دیوان‌سالاری در اقتصاد و جامعه همچنان برای مطالعات مدرن از سازمان، مرکزیت دارد. مشارکت شناخته شده‌اش در این امر مهم مطالعاتی معمولاً تحت عنوان تز وبر مطرح می‌شود. او نخستین کسی است که چندین جنبه گوناگون از اقتدار اجتماعی را بازشناسی و به ترتیب تحت عنوان «فره‌مند»، «سنتی» و «قانونی» آنها را مقوله‌بندی کرد؛ بنابراین ایده، تحلیل او از دیوان‌سالاری خاطرنشان می‌کند که نهادهای دولت مدرن برمبنای شکل اقتدار عقلانی–قانونی استوار شده‌اند. او با تأثیرپذیری از ویلهلم دیلتای توانست نوع جدیدی از جامعه‌شناسی را بنیان گذارد که کمتر از علوم طبیعی الگو می‌گرفت و جامعه‌شناسی تفهمی نامیده شد.

اسلاید 4: ابزارهای مرتبطفرهنگ‌های سازمان در حال تغییر Changing Organization Cultures Trice Beyer پیکربندی سازمانی Organizational Configurations Mintzberg مزایاالف-تخصصی شدن امور در حد بسیار زیاد ب-ساختار قدرت مبتنی بر سلسله مراتب پ-حاکمیت قوانین و مقررات و غیرشخصی بودن اداره امور سازمان ت-جدایی دستگاه اداری از مالکیت سازمان یا وسایل تولید ث-استخدام کارکنان بر اساس توانایی دانش فنی ج-ضبط و نگهداری سوابق و تصمیمات و مقررات اداریکاربردهابوروکراسی به تقسیم کار، تدوین دستورالعمل‌ها، تهیه مقررات و رویه‌ها، تعیین شرح وظایف،روابط غیرشخصی، فرایندهایی رسمی و حدود اختیارات می‌پردازد.معایبالف-سلسله مراتب خشک اداری که باعث کاهش انگیزه کارکنان می‌شود. ب-عدم انعطاف سازمان در مقابل تغییرات محیطی پ-این نظریه متضمن یک طرح پیچیده مبتنی بر وظیفه است. ت-مشاهدات نشان داده که تمام مردم کارهای خود را کاملا عقلانی انجام نمی‌دهند. ث-در این نظریه به سازمان‌های غیررسمی در داخل سازمان توجه نشده است. ج-تضاد بین مدیریت بر اساس تخصص و مدیریت بر اساس انضباط.. چ-در آن به ساختار انسانی سازمان توجه نشده است.

اسلاید 5: زماننیروی کاردانشهزینهمنابع مورد نیاز

اسلاید 6: MGTools.irبرای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت ام‌جی‌تولز مراجعه نمایید...

رایگان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

دانلود رایگان