سایرسایر

رسانه ها و تأثیرات آنها بر زندگی ما

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
مقدمه - تلویزین, سینما. اینترنت, ماهواره و گوشی های همراه از مهم ترین رسانه های تضوترق هستند که تآثبر هراوانی بر سبک زندگی اقراد داشته اند. زسانه تاک زیادی در شکل گیری نظام فکری افراد موثر است و در نهایت, اين نظام فکری است که پایه های سیک زنذگی را مشخص می کند. از سوی دیگر رسانه هاء به ورگ رسانه های تصویری به طور مداوم در حال آموزش مثبت و منفی سبک زندگی اند و سبک زندگی مواردی نظیر: طرز تلقی هاء ارزش ها و شیوه های رفتار هستند. در واقع, سبک زندگی به همه ی مسائلی برمی گردد که متن زندگی انسان را شکل می دهند (بیانات مقام معظم رهيزی, ایستا ۰)۱۳۹۱/۷/۲۳ توسعهی وسایل ارتباطات جعفی: به ونزه گستزش سبکه های ماهواره ای آگرچه‌بة لحاظ اطلاع رسای برای جامعه‌ی,یشری ,مفید اسنت: بة,علت دسترسی آسان و صاذر کردن؛فرهگ های گوناگون و محتوای بی قیدوبند و بدون حدومرز برنامه های آن, در دهه های اخیر, سبك زندگی اجتماعی را در برخی جوامع دگرگون کرده است.

صفحه 4:

صفحه 5:
رسانه و سبک زندگی سانه ها بخشن جدایی ناپذیز از زندگن مردم شده ‎cl‏ تلویزیون: :به ضرفاً عاملی اک الک طبیعی انسان ها را به خطر اندازد و نه وسیله ای است مطلقاً برای پیش برد اهداف بشر. رسانه ها می توانند اطلاعات مفیدی از مکان هاء شرایط و قوانین گوناگون در اختیار کاربران قرار دهند. تشوبق مردم به حرکت و شرکت در همه پرسی هاء بزرگ ترین فایده ی رسانه ای است و آگاهی از اخبار جهان از دیگر فواید رسانه هاست. می توان در رسانه با معرفی بزرگان ادب, علم. دین, هنر و ورزش به ارائه ی الگوهایی برای افراد جامعه پرداخت. رسانه ها در شرایط کنونی, بر شیوه های زندگی و سليقه هاى ‎pont‏ مردم جامعه اثر می گذارند و رسانه هایی چون تلویزیون و ماهواره بیش از ساير ابزارهای رسانه ای, در اين تأثیر نقش دارند. این اثرگذاری نیز به دلیل استفاده ی اغلب مردم از آن هاست که در غالب برنامه های سرگرم کننده, وابستگی افراد را نیز به خود بیش تر کرده اند. رتسانه های چمعی, طی چند دهه ی گذشته توانسته اند بینندگان زیادی را به سوی خود جذب کنند و در نتیجه, موضوع سبک زندگی نیز خواه ناخواه با آن ها پیوند تنگاتنگ پیدا کرده است. در واقع, رسانه ها سبک زندکی را برایما تعزیف:مي كنتد و تقشة ى راهيردى فى كشيد.

صفحه 6:
به دليل اين كه زنان نسبت به مردان, فرصت بیش تری برای دیدن برنامه های تلویزیونی دارند و بیش تر در معرض تأثیرپذیری برنامه های تلویزیونی و به خصوص شبکه های ماهواره ای هستند و وقت قابل توجهی را به تماشای برنامه های رسانه, به خصوص تلویزیون اختصاص می دهند. بین زنان و مردان از نظر استفاده از تلویزیون, تفاوت وجود دارد. دکتر «سیدنورالدین رضوی زاده» پژوهش گر پژوهشگاه فرهنگ, هنر و ارتباطات در اين باره می گوید: «زنان, در مجموع نسبت به مردان وقت بیش تری برای تماشای تلویزیون اختصاص می دهند؛ طوری که ۳۱ درصد مردان بیش از ۱۸۱ دقیقه در هفته تلویزیون تماقا مق کنتد! در حالن کهتعداد بش چری ار وتان: ۲۲ درصدادر هر روز اين میزان تلویزیون تماشا می کنند».

صفحه 7:

صفحه 8:
یکی از مسائلی که در جامعه ی ما از تلویزیون و سینما زیادی پذیرفت, نوع روابط دختر و پسر قبل از ازدواج به روشی ظاهرا پسندیده است. عادی جلوه دادن این دوستی ها - حتی در خانواده های مذهبی - بعد از زمانی طولانی, در فرهنگ ما جای گرفت و کم کم اين موضوع در جامعه نهادینه شد. موضوع دیگری که رسانه, به خصوص سینما و تلویزیون در سبک زندگی ما ایجاد کرد, نوع پوشش زنان در جامعه است. سینما برای هرچه زیباتر جلوه دادن بازیگران و جذب بینندگان. دست خود را برای پوشیدن هر نوع لباس و استفاده از انواع آرایش باز گذاشت و با توجه به جس زیایی طلبی در افراد و علاقه به بازیگران مشهور, کم کم نوع لباس, سبک آرایش و نوع سخن گفتن بازیگران در خانواده ها اثر گذاشت.

صفحه 9:
با توجه به اين که در سریال های ایرانی, زنان فقیر چادری بودند و زنان ثروت مند يدون جادر, تا عدودی این فرهنگ در جامعه ی ما شکل گرفت که بانوان ح و اغلب فقیرند و با توجه به علاقه ی مردم به پول و ثروت, تمایل آن ها به چادر کم رنگ شید شکه های ماهواره ای یه غلب کستردگی و آزادی ی فیدونارط دس ‎logs‏ در نشان دادن هر نوع بزنامه ی صداخلافی در.قالب سزیال باز گذاشته و ار هم گستنتن کانون خانواده را هدف گرفتهة است, تجمل گرایی نیز از فرآورده های رسانه در دنیای کنونی است. با تبلیغات و پیام های بازرگانی برای انواع کالاها و تکنولوژی پیش رفته, نشان دادن خانه های مجلل با دکوراسیون بسیار زیبا و گران بها و استفاده از اتومبیل های گران قیمت در اکثر سریال های تلویزیونی, این تصور ایجاد می شود که زندگی اکثر مردم این گونه ‎ful eal Selecta eller) cau‏ وب افرادجا هه ی وحود یی ید وف رهگ عمومی را تغییر می دهد.

صفحه 10:

صفحه 11:
- ورود تکنولوژی های جدید اطلاعاتی و ارتباطی در سال های اخیر پر نگرنش, هویت و سبک زندگي افراذ ذاشته است..بی شک ار ای ند عم و ‎Eee‏ ان أمكان را فى ها رمالی عقاو وجیید را چیه کنر همین موصوع روایطزین افزاد را عبت ‎Guia,‏ ‏بسیار متقاوت کرده وسیک زتدگی جدیدی را ایجاد کرده اشت.

صفحه 12:
رسانه ها چگونه باورهای افراد ۳ در زندگی می سازند؟ رسانه ها به عنوان موثرترین و بهترین ابزارهای انتقال پیام در تاثیر گذاری و شکل دهی سیک زندگی جایگاه ویژه ای دارید. در جوزه دیدازی و شتیدازی و مکنوب و عجارو رسانه ها دارای کاربردهای ویژه هستند و با شیوه های گوناگونی باعث تغییر پا تقویت باورها در زمینه های مختلف می شوند. علتش هم می تواند ویژگی هایی مثل تنوع بی نظیر رسانه در نوع عرضه محتوا و پیام. خلاقیت و به روز بودن, مبتکرانه بودن رسانه نسبت به عرضه پیام و... باشد. باورم این آیبتت که باید از این امکان و توان رسانه ها برای شکل دهی به انتیشه هاء بایر‌ها و زشتارهای جامعه استفاده کنیم. امزوز کشت نیست که از تاثیرات رسانه در ابعاد مختلف ناآگاه باشد و نداند دخالت در تغییر عقاید. ارژش ها,.مهارت هارو سلیقه ها و در کل,تفییر سبک,ژندگی یکی از کارکردهای رنسانة آثنت. به نظر من آمروز اصلی ترین قدف ‎Ls aly‏ جریان ساری در ‎Sidi ge‏ زندگی اسث.. رسانه ای در لین ژمیله.موفق تر است که بتولند اغنماد مخاطب خودنش را در القای ‎ply‏ جلب کند. اگر این رفتار شکل بگیرد در هنجارهای جامعه اثر می گذارد.

صفحه 13:
wl sk alu, کتاب: قدیتی "برنن رشانه است, ,بعدها اولین زوزنامه دز سال ۱۶۰۵مبا توسط یوهان کارلوس در شهر استراسبورگ در اروپا منتشر شد؛ سپس در فرانسه, انگلیس, آمریکا و استرالیا اولین روزنامه ها وارد زندگی مردم شدند.اولین روزنامه در ایران در سال ۱۲۲۹خورشیدی منتشر شد. روزنامه ها در سراسر دنیا از جمله ابزارهایی اند که پیام دولت ها, احزاب و مردم را به دیگران منتقل ‎no‏ کنند. بیشتر مردم روزنامه ها را به طور مرتب می خوانند. افرادی که روزنامه ها را مطالعه می کنند, بیشتر در جریان حوادث و مسائل کشور خود یا سایر کشورها: قزار دارند. این افراد.به لحاظ اجتماعی و سیاسی از بقیه تال ترند و از سواد بالاتری برخوردارند.

صفحه 14:

صفحه 15:
مجله یکی دیگر از رسانه های چاپی است. مجلّه کتابچه ای است که به صورت هفتگی, دو هفته یکبار یا فصلی منتشر شود. موضوع یک مجله می تواند موضوعات مختلفی باشد.نفوذ رسانه های چاپی بر افکار, تصمیمات و شیوه ی زندگی ما بسیار زیاد است. نقش روزنامه ها در حفظ امنیت و ثبات جامعه, هدایت مردم و مسئولان در جقت صحیح, آگاهی از اقدامات دولت: در,زمیته های مختلین با بسیج مردم در زمینه ‎sl‏ مختلف بسیار مهم است؛ به همین دلیل دولت ها به روی مطالب روزنامه ها حساسیت زیادی دارند. رسانه های چاپی در مقایسه با سایر منابع خبری مسئولیت بیشتری دارند و باید به صحت اخبار و اطلاعاتی که به مردم می دهند توجّه داشته باشند. بیشتر اخبار در تلویزیون, معمولا تکرار مطالبی است که در روزنامه ها نوشته شود.

صفحه 16:
رسانه های الکترونیکی(خبر پراکنی) - مهم ترین این رسانه ها رادیو و تلویزیون اند. بسیاری از مردم جهان اخبار, اطلاعات, یا فیلم های مورد علاقه ی خود را از طریق تلویزیون دنبال می کنند. - پس از اختراع موشک های فضایی و قمرهای مصنوعی, اين امکان برای انسان فراهم شد تا بشر به مدار زمین و کُره ی ماه مسافرت کند. ‎Sa cil, ple cid tty,‏ ایستگاه های قضایی در مذار مین بة: وجود آید.و امکان تبادل اطلاعات, اخبار و تصاویر, از طریق ماهواره ها به نقاط مختلف جهان فراهم شود.

صفحه 17:
- امروزه تلویزیون ها علاوه بر اطلاعات و اخبار داخل کشور می توانند اطلاعات و آشار سایر کشورها را نز دریافت ‎els) SUS‏ هاربا توجه به عقاید. ثوع فرهنگ, مقاصد اقتصادی و فرهنگی و اختلافات سیاسی خود با دگر کشورها از رادو يا تلو ريون هابى كه تادر به دریافت اظلاعات ار ساير کشورها هستند, به صورت های مختلف استفاده می کنند. - در موارد زیادی تلویزیون های بیگانه به ویژّه دشمنان ایران و اسلام سعی دارند که اعتقادات, ارزش های اخلاقی یا وحدت ملی کشور ما را مورد تهدید قرار دهند.

صفحه 18:
آمارها نشان می دهد که ایران با حدود 77 میلیون نفر جمعیت در سال 2010م, با 2/43 درصد ضتزیب نقود::بیهبرین میزان استفاده از اینترنت را دز عاوزمیانه به جود ال دادم است. آمزوزه ابسرنت؛ خش مهعى ان زیدگی ایزانیان از جمله کاره دزس:سرگز مک فعالیت های اجیماعی زاادر برگرفته اشت. افزایش کیقیت و کمیت تحقیعات ؛علمی, بزدیک شدن:مردم به بکدیگر, پرفزاری انا صوتی و تصویری با اقتصادی ترین روش, صرفه جویی در وقت و هزینه و امکان دسترسی به جذیدترین مباحت علمی روز, از ‎ales‏ مزایای انبتفاده از اینترنت می باشنند. 1. تبدیل جهان به دهکده جهانی ایجاد تغییراث گسترده چهانی, بعد.از شکل گیری اپلترنث» بسیاری را به این باور رسانده که اینترنت. عامل بسیاری از تغییرات فرهنگی و فنی در حوزه های مختلف زندگی روزمره است.

صفحه 19:
I ‏شکی نیست که اینترنت با ظرفیت های موجود در آن, با کنار گذاشتن‎ - ‏محقودیت فای زمانی ورمکانی وبا امکان استفاته از تمام؛قالب های‎ ‏سمعی و بصری موجود, می تواند نظام یادگیری را متحول سازد.‎ ‏امروزه یکی از رایج ترین کاربردهای اینترنت, استفاده از آن جهت آموزش‎ - ‏و بتوخش است. مداد فراوان مدارس و مراکر رغالی آمورشی دانشگاه‎ ها و کالج های اینترنتی در کنار پژوهشکده ها و پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی: بیان گر این مسئله است.

صفحه 20:
اقتصاد و تجارت الكترونيك - اینترت هراران:شغل برای کارکنان صنایع رسانه ای فراهم ساخته و به صورت غیرمستقیم برای میلیون ها خانواده دیگر, شرایطی را فراهم کرده است؛ تا زندگی خودشان را از طریق فعالیت های مربوط به اینترنت. نأمین کنند.

صفحه 21:
— 5 ‏ندگء‎ ) Saw - اینترنت توانسته است ابعاد تازه ای به سبک زندگی بدهد. هر چند استفاده از آن توانسته است بسیاری از مشکلات موجود در زندگی را حل نماید, اما نسل بشر را دچار مشکلات متعددی کرده است؛ البته تأثیر فن آوری اینترنت در لین زمینه, مستقیم نیست و بیشتر تابع نوع استفاده از آن و نیز بسته به متغیرهای سن, جنس, تحصیلات و غیره است؛ مشکلاتی نظیر استفاده تفریحی و غیرعلمی, دسترسی به مسائل غیر اخلاقی, عدم وجود محدودیت در استفاده برای قشرهای مختلف و...

صفحه 22:
تبدیل اینترنت ‎as‏ ارزش - امزوزه نا تعابیزی همچون «ایعزنت:جزء: لاینفک زندگی انسان اشت»* ‎Aa‏ ‏«به کسی که اینترنت بلد نباشد. بی سواد می گویند» و «دنیا, دنياى اینترنت و کامپیوتر است» روبه رو هستیم. هر چند این عبارات به نوعی بیان گر عمومی شدن ارنارئت دى باشند آما تاخواسته جامعه را به سعی سوق می دهند که سرانجام ابزاری همچون اینترنت را به عنوان یک ارزش بپذیرد. - این گونه رفتار با ایشرنت.به‌جای لین که کرد نیازمند به لن رانبا آن درگیر سازد, نوعی احساس نیاز کاذب در وی به وجود می آورد. بنابراین, افرادی که شاند مخاطب واقفی لین رسانه ‎Gag ge Seals‏ حواشی آن ‎Sis oo‏ و در نتیجه. به شخصیت و ساختار فکری و رفتارها و کنش های اجتماعی آنان لطمه واردمی شود

صفحه 23:
بعد خانوادگی - نتایج یک تحقیق انجام شده بر روی عده ای از دانشجویان نشان می دهد که میزان استفاده از اینترنت بر متغیرهای کاهش فعالیت روزانه, بی اعتمادی والدین نسبت به فرزندان, کاهش ارتباطات چهره به چهره, کناره گیری و گاهش فعالیت های اجتماعی آنان, تأثیر داشته است. علاوه بر این خسئلف استفاده نادرست از آینتریت, موجب: شکل گیری پدیدة های ناخوشایندی در زندگی خانواده ها شده است.

صفحه 24:

صفحه 25:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان