پزشکی و سلامت تغذیه

رنگ ها و رنگ دانه ها

rang-ha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “رنگ ها و رنگ دانه ها”

رنگ ها و رنگ دانه ها

اسلاید 1: عنوان ارائه:فصل 7 رنگ ها و رنگ دانه های طبیعی و غذایی

اسلاید 2: در این فصل ما به 3 دسته از رنگ ها می پردازیمکه هر کدام را شرح می دهیم (با ذکر مثال)

اسلاید 3: رنگ های زرد:بزرگترین دسته رنگ های طبیعی – ساختار: دارای گروه های کروموفورپلی ان و آنتراکیونیمنشا: گیاهی – در برابر نور ثبات کمی دارد مثال: ولد(از دانه و برگ گیاه زردالوتئولا بدست می آیدساختار: فلاونی – زعفران(از گیاه کروکوس ساتوس بدست می آید) ساختار: پلی انولدزعفرانرنگ های طبیعی (کاربرد چندانی ندارند)

اسلاید 4: رنگ های قرمز:ساختار: آنتراکینونیمنشا حیوانی: بیشترین رنگ قرمز بنام کوکوس ایلیسیز بدست می آیدمثال: کرفر – از یک نوع حشره مادهمنشا گیاهی - مثل: روناس یا آلیزارینکرفررنگ های طبیعی (کاربرد چندانی ندارند)

اسلاید 5: رنگ های سیاه:مثال: مهم ترینش چوب سرخ است (از درخت ها ماتوکسیلون کامیکیا نکومل بدست می آید.رنگ دانه: هماتین قرمز ولی با دندانه کروم تولید رنگ سیاه می کند.کاربرد: در رنگرزی چرم و ابریشمهماتینرنگ های طبیعی (کاربرد چندانی ندارند)

اسلاید 6: رنگ های طبیعی (کاربرد چندانی ندارند)رنگ های آبی:مشهورترین: نیل(از برگ های گیاه ایندیگو ایندگوفرا تینکتوریال بدست می آید.رنگ دانه: نیل که بصورت قنددار ایندوکسیل ایندکان در برگ های این گیاه وجود دارد که این ماده بر اثر هیدرولیز در حضور آنزیم ها به ایندوکسیل تبدیل که ایندوکسیل در اثر اکسایش تبدیل به نیل یا ایندیگو می گردد.

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید