کشاورزی و دامپروریمحیط زیست و زیست‌شناسیصنایع غذاییعلوم پایه

ساخت اسیدهای آمینه توسط میکروارگانیسم ها

صفحه 1:
۳-۹ ساخت اسيدهاى آمينه توسط ميك رواركائيسمها (لیزین-تر پیتو فان-گلو تامیک اسید) شيما رحيمى راد استاد بهشتى مآل كت

صفحه 2:
05 cel va ا تشکیل دهنده پروتئین‌ها هستند ‎Tote S Beyer te SP One‏ لت ‏نيازهاى زيادى به اسيدهاى آمينه در زمينه هاى مختلف از جمله .افزودنيهاى غذايى وساخت دارو وجود دارد ‏در پزشکی از آنها به عنوان ماده تشکیل دهنده محلولهای تزریقی بعد .از عمل و عاملهای درمانی استفاده مشود ‏ا ا سم ‎ey‏ كي ل ا ل 200 ‏ا ا ا ی ‏,است ‎

صفحه 3:
Lysine one sD -ووع ع لا H Glutamate (Glu, E)

صفحه 4:
: روشهای تولید استخراج از يروتئينهيدروليز شده (1 و ۳( (۳ ۳ 5 ‏بر‎ ay ‏تبدیل‌ترکیباتعد و لسط ارزان‌قیمت‎ لستفادم از لنزیمها یا سلولهاوت تبینشدم.

صفحه 5:
: تولید اختصاصی اسید گلوتامیک عمدتا به روش میکروبی تولید oe طیف وسیعی از باکتریها و استریتومایسسها ومخمرها و قارچها اسید ال-گلوتامیک تولید 8 :نزادهاى صنعتى توليد كننده Fe ee Cee pees ۱۳ آرتروباكتر يارلفينئوس.

صفحه 6:
:بیوسنتز اسید گلوتامیک :منبع كربن گلوکز ,ساکارز ‎Sy ee‏ .ملاس .لستات .آلكانها :منبع نیتروژن آمونیاک ,لورم نمکهای‌مونیوم. فاکتوررهای رشد Does) Gras

صفحه 7:
ae ~ a2 27 3-F ‏کات و لوط سس سا‎ 1 ههه ‎et‏ الت 5 لصويو وه 00 j Oxalacetate cittate, a ) تس تلور Furparate Glutamine مس | N-Acetyigiutamate

صفحه 8:
Production of mono sodium glutamate by fermentation Sugars in syrup are taken into the fermentative ۱ microorganism Sugar cane 2 Glutamate Glutamate is Excreted into is accumulated, increased, ‏يه‎ =~ At a 9 0 ۸ Fermentative Ff a ‏سس‎ © microorganisms ( ‘e8ugars oGlutamate) 1 are added, ‏كت‎ Ss 7 Crystallization of 7 | mono sodium glutamate| Sugars ۱ Fetmented broth 2 ‏که امن ما ۱ سا‎ Fermentation tank ‘ss _ glutamate crystal is dried|

صفحه 9:
: کاربردهای صنعتی اسید گلرتامیک ۱۵ aree eng ‏شناخته ميشود به عنوان افزودنى‎ ‏غذایی و جهت تشدید طعم‎ ‏.استفاده میشود‎ :براى مثال ب 0 ل ا ا 1 مخلوط چاشنی ها و ادویه ها

صفحه 10:
تولید اختصاصی لیزین ۱ ee SCS SSS SLY ee TCLS ont) DL_Aminocaprolactam+H20------- > L-lysine ‏ید‎ ۳ 9 7 ‏:توسط نژادهای زیر صورت 1 نا‎ hed ۱70۳۳ ‏ی‎ ‎20 | a een ‏ل‎ ‎: 3 ‏بروعياكتريوم فلاوم‎ . . باسيلوسلايشنىفورميس

صفحه 11:
‎OOH‏ همع ‎Hare a SO eons)‏ ‎۲ ۳ ‏ی‎ cunt, fe ke oh 5 ‘COOH cco-P ۴ ‎Aspertate b-Asporeyi ‎coon ‏7 م6 ‎He, ‎1 ve 5 ‏ال‎ 3 ‎coor‏ ۷ ۵۵۵ مه ‎goon ‎wag Gr ; —_—e nen, 8 ‏بوم‎ ‎

صفحه 12:
: کاربردهای صنعتی لیزین ۱ eel .استفاده ميشود : لیزین‌در برخیاز مواد غذلییو خورلکدلم وجود دارد از جمله . ذرت گوشت سویا د خضي ‎res‏ يودرشير بدون جربى 559 خوراک گوشت در ژلپن‌لیزین‌به منظور لفزلیش‌ارزش‌غذلیی‌بسه نان‌لفزوده میشود .

صفحه 13:
۱ P mee) Sp ee ye EE ‏روز‎ مر رس ۱ ‎i) L‏ لیزین‌هنگام پختناناز بسین‌میرود. از بسین‌رفتنبا آزمون‌میگروبیولوژیکیمشخص‌میشود . لیزین موجود در نان همجنين با تست كردن نان و نيز خشك و بيات شدن نان از بين ميرود رم ‎١‏ طیریت بیشتر. ‎sa as‏

صفحه 14:
: تولید اختصاصی ترییپتوفان ,توسط ایشرشیا کلی و پروتتوس رتگری انجام میشود ا له Indol + Pyruvate + NH3 ---------> L-Tryptophan + 20 Indol + L-Serin --------- > L-Tryptophan + 120 Seer Toe eS eee ‏ا ا ل‎ Cy 9 er eres

صفحه 15:
Phenyl alanine 00 cu, cooH 2000 - 1 Anthranilate mae: 8 ۳ 35 ۲ Phenyl pyruvate Prepnenata) coon p-Hiydioxy Phenylpyruvate ‎Phospho-‏ لسن ‎‘COOH ‎enolpyruyate ‎۳ ‏هه‎ ‎cook ‏و ‎Seba‏ بو سب ‎nie se‏ 0 هم ‏و ‎heptulonic acig-7.P‏ ‎

صفحه 16:
: كاربردهاى صنعتى ترييتوفان 00000000 ‎Ee TS Or De‏ ۱ .لفزودن -اترييتوفانبه غذا در دستلحدائلست

صفحه 17:
بنتیجه گیری نظر به فقر تغذیه ای موجود در جهان سوم نیاز فزاینده ای به تکمیل يروتئينهاى كياهى و غذايى با اسيدهاى آمينه اى كه مقدار آنها كمتر از حد يك ا ده با توجه به افزايش روزافزون جمعيتها نياز به روش توليدى است كه اين مقدار .نياز لازم را برآورده كند از اینرو امروزه با روش میکروبی بسیار سریع و به مقدار زیاد اسید آمینه تولید .ميشود در آینده فرایندهایی که در آنها نزادهای اصلاح شده توسط مهندسی ا ‎feat DN EU ATH Ce ett Gap‏

صفحه 18:
نی |] CES eer eC BE PEE Seay Eee a] ‏ااا اكت‎ 2-Hans R. Rosenberg and Edward L. Rohdenburg ( New Brunswick, N. J. ) Jul 1951 page593-596

صفحه 19:
Thank you

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان