برق و الکترونیکعلوم مهندسیگزارش‌های دولتیعلوم انسانی و علوم اجتماعیسایرسیاست و قانون‌گذاری

سازوکار عقد قرارداد تامین برق فی مابین عرضه کننده (مالک نیروگاه) و مصرف کننده صنعتی

صفحه 1:
زوکار عقد قرارداد تامین برق فی سازو کار بر ‎Polls el SNA ages ad wale‏ 5 مصرف کننده صنعتی شرکت مدیریت شبکه برق ایران معاوفت بازار برق

صفحه 2:
قرارداد تأمین برق مصرف کننده قراردادی که میان عر ضه کننده و مصرف کننده برای تأمین برق مصرف کننده منعقد می‌شود.

صفحه 3:
عرضه کننده شخص حقوقی (از جمله مالک نیرو گاه) که با اخذ مجوز از وزارت نیرو و بر اساس قرارداد معین و يا احکام قانونی حقوق و منافع ناشی از بهره برداری تمام و يا بخشی از ظرفیت یک یا چند واحد نیروگاهی را برای تحویل برق تولیدی به مصرف کننده مورد نظر خود از طریق شبکه برق کشور در اختیار دارد.

صفحه 4:
مصرف كننده شخص حقيقى يا حقوقى كه تمام يا بخشى از برق موردنیاز خود را از یک یا چند عرضه‌کننده و از طریق شبکه برق کشور دریافت می‌نماید. مصرف‌کننده شامل مصرف کنندةٌ نهایی. شر کت‌های تامین‌کنندةً برق مصرف‌کنندةً نهایی (همچون شر کت‌های توزیع نیروی برق) و صادر کنندگان برق (که برق را برای صادرات تحویل می‌گیرند) می‌باشد.

صفحه 5:
مزایای قرارداد دوجانبه از سمت عرضه کننده: تولیدی خود از فضای رقابتی و حذف ريسك های 0جدا کردن پخشی از مربوط به حضور در بازار رقابتی (ادریافت نقدی بابت تامین برق از خریدار مورد نظر خود طبق قرارداد فیمایین 0آماده شدن برای ورود به فضای بورس انیژی از سمت خريدار: 0 کاهش دیماند خود از برق منطقه ای 0امکان خرید برق از عرضه کننده مورد نظر خود 0تعيين قيمت توافقى كه از نظر اقتصادى نيز به صرفه تر باشد 0آماده شدن برای ورود به فضای بورس انیژی

صفحه 6:
فر آیند انعقاد قرارداد قرارداد تامین برق مصرف کننده با درخواست عرضه کننده و ارسال مشخصات ترانزیت مورد نظر خود به معاونت بازار برق مدیریت شبکه اعلام می گردد. پس از بررسی مسائل فنی مربوط به ان و صدور اطلاعیه شروع ترانزیت توسط مدیریت شبکه. این قرارداد جاری خواهد شد. در صورتی که ظرفیت ترانزیت در ساعات مختلف متغیر باشد عرضه کننده می بایست ظرفیت مورد درخواست خود را در هر ساعت ارسال نماید.

صفحه 7:
ترانزیت ۱-عرضه کننده با ارسال مشخصات ترانزیت مورد نظر خود به مدیریت شبکه می تواند توان تولیدی نیروگاه را با استفاده از امکانات شبکه به مصرف کننده مورد نظر انتقال نماید. مدیریت شبکه پس از بررسی درخواست ترانزیت؛ هزینه ترانزیت و میزان تلفات متناظر با آن را به عرضه کننده اعلام می نماید. ۳-هزینه ترانزیت بر اساس مشخصات ترانزیت و طبق رویه های مصوب هیات محاسبه و به عرضه کننده اعلام خواهد شد.

صفحه 8:
تضمین تامین برق مصرف کننده ۱- مدیریت شبکه تضمین می نماید در طول مدت قرارداد. هر زمان که عرضه کننده امکان تامین تمام و یا بخشی از پروفیل بار مصرف کننده را نداشته باشد برق مصرف کننده را از بازار برق تامین ذ آن نیاز مصرف کننده از میزان توان تولیدی نیرو گاه در همان ساعت کمتر باشد. مدیریت شبکه ظرفیت مازاد نیروگاه را در بازار عمده‌فروشی شرکت مصرف کننده از میزان توان تولیدی نیرو گاه در همان ساعت بیشتر باشد. مدیریت شبکه کمبود تولید عرضه‌کننده را تامین می نماید و بهای آن مقدار کمبود را از عرضه کننده دریافت می نماید. ۴- در صورت عدم اعلام عرضه کننده و مغایرت عملکرد مصرف و یا مغایرت عملکرد تولید نیروگاه با پروفیل بار اعلام شده در قرارداد ترانزیت. مطابق مقررات اقدام خواهد شد. [۵- شرایط تضمین و نحوه امین برق مصرف کننده در صورت عدم تامین توسط عرضه کننده, در قرارداد ترانزیت آورده شده است.

صفحه 9:
شكل قرارداد تامين برق مصرف کننده رارداد تامین | عرضه کننده ) ‎agent"‏ | { (خریدار) (فروشنده) مصرف‌کننده /

صفحه 10:
1 77 معاونت بازار برقر : شركت مديريت شبكه برق ايدان * 0-7

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان