کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

طرح بسته بندی و فرآوری گوشت (گوشت قرمز،مرغ،ماهی)

ghosht

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “طرح بسته بندی و فرآوری گوشت (گوشت قرمز،مرغ،ماهی)”

طرح بسته بندی و فرآوری گوشت (گوشت قرمز،مرغ،ماهی)

اسلاید 1: موضوع: طرح بسته بندی و فرآوری گوشت (گوشت قرمز،مرغ،ماهی) استاد : دانشجویان:

اسلاید 2: هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی و فرآوری گوشت می باشد. بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده حاشیه سود بالاتر، سهولت عرضه، افزایش مدت ماندگاری، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.نام و کد آیسیک محصول•انجماد و بسته بندی انواع گوشت : 15111210•بسته بندی گوشت قرمز : 15111221

اسلاید 3: کارگاه فرآوری و بسته بندی گوشت1- حضور مسئول فنی بهداشتی هنگام ورود مواد اولیه به کارگاه و کنترل مجوزهای مربوطه و فک پلمپ.2- خودرو حمل گوشت، یخچال دار باشد و دارای کارت اشتغال به فعالیت حمل گوشت از اداره کل دامپزشکی استان باشد.3- کنترل دقیق ورود مواد اولیه از کشتارگاه، کنترل گواهی حمل گوشت و ممهور بودن گوشت به مهر دامپزشکی.4- کنترل پیش سرد از نظر رعایت موارد بهداشتی و دماي مناسب 4-0 درجه.5- کنترل و نگهداری گوشت در پیش سرد به مدت 24 ساعت در دماي 4-0 درجه6- رعایت بهداشت فردی کارکنان شامل لباس کار، دستکشو کلاه.7- سالن محل کار باید تمیز و دارای امکانات مناسب جهت ضدعفونی کردن باشد و ماسک.8- کلیه وسایل مربوط به کار باید تمیز و از جنس فلز زنگ نزن و قابل ضدعفونی باشد.

اسلاید 4: 9- ظروف بسته بندی گوشت، یکبار مصرف باشد و ظروف مستعمل نباشد.10- گوشت تاریخ گذشته نباشد و گوشت کهنه با تازه مخلوط نگردد.11- در فرآوری گوشت بصورت چرخی دقت گردد استفاده از سویا، رب گوجه، پستان، دنبلان، نرینه و غدد لنفاوی ممنوع می باشد.12- بسته بندی گوشت دارای برچسب باشد که حاوی اسم کارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، دمای مناسب جهت نگهداری، مدت نگهداری و آدرس و تلفن کارخانه، کد پروانه بهره برداري بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور باشد.13- خروج کالا با خودرو سردخانه دار مناسب مجهز به ترموکینگ با دمای 4-0 درجه درجه و با گواهی و کارت تردد حمل گردد.

اسلاید 5: شرایط بسته بندی گوشت1- خواص حسی و چشایی و سایر ویژگیهای گوشت حفظ شود.2- کالا در برابر آلودگیهای میکروبی و سایر آلودگیها حفظ شود.3- کالا در برابر خشک شدن، تمرکز گرما از طریق تابش حفظ و از نشت نیز جلوگیری کند.4- از نفوذ طعم، بو، رنگ و سایر عوامل خارجی در تمام مدت نگهداری شوند.5- بسته های برای خرده فروشی تا زمان فروش نهایی دست نخورده و سالم نگهداری شوند.6- نشانه گذاری مواد غذایی پیش بسته بندی شده مطابق مندرجات استانداری باید در مورد گوشت و غذاهای منجمد رعایت شود و برچسب به طور وضوح دارای راهنمایی هایی درباره نگهداری تا هنگام مصرف باشد.

50,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید