آموزشسایر

فصل چهارم درس الزامات محیط کار

صفحه 1:
الزامات محيط كار هنرستان شهيد ايوب محمودى sor ‏لت د مکانیک‎ wb

صفحه 2:
فصل ۳ ایمنی و بهداشت محبط کار تهیه و تنظیم : حامد محمدزاده

صفحه 3:
بهداست ,!يمیبی و محب[ط ره 3 3 ‎A‏ موضوع بهداشت » ايمد ایمنی ومحيط زيست از ابتداى خلقت ضا. امن بقاى بث بقاى بشر بوده است است .

صفحه 4:

صفحه 5:
در هر کارخانه . سازمان یا محیط کاری متناسب با خطرات مرتبط با موضوع كارى »دستور العمل ها و قوانینی تدوین می گردد

صفحه 6:
۱-استفاده از بطری های آب معدنی در محل های فاقد آب تصفیه شده . ۲- تعبیه سوراخ ریز در خودکار جهت جلوگیری از خفگی در صورت بلعیده شدن . ۳- استفاده از ظروف سبز که با محیط زیست سازگارند جایگزین ظروف پلاستیکی ‏ الزامات محیط کا

صفحه 7:
در خصوص بهداشت .ایمنی ومحیط زیست. چه مثالهای دیکری می توانید از زندگی پیرآمونی خود بیان نمایید ؟؟

صفحه 8:

صفحه 9:
مخاطرات فیز یکی محبط کار Nao "روشنایی ‎ats I‏ “كرما لاسرما "پرتوهای بونیزانوغیریونیزات ۱ ۱[ #افشارو:.. SAFETY AT THE WORKPLACE سس

صفحه 10:
مخاطر ات شیمیایی مواد سمی مواذ التهاب أور و محر دمه يا دوده فلزى (كه از سطوح فلز مذاب خارج مى شوذ) تتجوم مریگ مواذ معلق ماثند سرب» جیوه. آزسته سیلیسء گنج و سیمان

صفحه 11:
مخاطرات ا رگونومیکی محیط کار حالت نامناسب بدن و فشار به کمر کار تکراری با عضو خاصی از بدن

صفحه 12:
% 2 مخاطرات بيولوزيكى محيط كار

صفحه 13:
مخاطرات مکانیکی محیط کار SAFETY AT THE WORKPLACE بی توجهی به دستورالعمل سازنده ماشین خرابی دستگاه استفاده از ماشین برای کاری که به منظور آن ساخته همست وت

صفحه 14:
مخاطرات روانی محیط کار استرس و ارتباط شغلی نامناسب با سایر نفرات مر محیط کار همسه تتاظرات وجوو رید ولی اتف میم ات ره رعورةقها نا الهاو روشهای کنترل برای هر یک از آنهاست.

صفحه 15:
مخاطرات موجود در یک آشپز خانه (کارایستاده» جابجایی دستی وسایل سنگین وس راهکارهای کنترلی رعایت روش صحیح ایستادن و حمل وسایل سنگین

صفحه 16:
مخاطرات موجود در یک آشبز وجود تجهیزات و لوازم کارخطرساز و )بریدگی توسط لوازم تیز و برندهه دستگاه چرخ و برش گوشت وس

صفحه 17:
مخاطرات موجود در یک آشپزخانه وجود موادشیمیایی)موادشوینده( و امکان تماس با پوست يلهكلرهلي كنتيلى خولندن بر جسبد يلهنمط و عمل به لستفلدم لزٍ دستکش

صفحه 18:
مخاطرات موجود در یک آشبزخانه احتمال سوختگی )آتش سوزی و امکان تماس با شعله و ظروف ‎Jeb‏ ue z ‏آموزش. کمکهلی. لولیه مقلبله با سوختگی؛‎ آموزش لطفلی. حریق. و مولجیه ۱ ‎tad‏

صفحه 19:
مخاطرات موجود در یک آشبزخانه احتمال برق كرفتكى )اتصال به بريز يا وسايل الكتريكى معيوب( لستفلده لذ دميليى يل كفش. عليق؛ استفلحم ‎ald jl‏ محلفظ پییز؛ بلئيسى دور هلي سيم و لتصالات توسط ی ۱

صفحه 20:
مخاطرات موجود در بک آشپزخانه امکان افتادن از روی نردبان و لیزخوردن روی کف زمین

صفحه 21:
مخاطرات موجود در یک آشپز خانه احتمال سقوط اشیا بر روی سر یا پا ‎ae 2‏ وعليته نظم و تيتيبه دري محل. نكهدليى. و قيلي دلدن. وسليل ‎

صفحه 22:

صفحه 23:
به ‎ee‏ در تصویر زیر چه 3 طراتی وجود دارد؟

صفحه 24:

صفحه 25:
به دس در تصویر زیر چه $ طراتی وجود دارد؟ ۳ _

صفحه 26:
علائم ایمنی در محیط کار تابلوهای ایمنی با رنگهای مختلف بیانگر معانی گوناگونی در محیط کار می باشند: 9 8 5

صفحه 27:
تابلوهایایمنی با رنگهای مختلف بیانگرمعانی گوناگونی در محیط کار می باشند: عملهاى 1 اجباری 0 شرايط | ايمن. سيق خروج اضطرای |

صفحه 28:
علائم ایمنی در محیط کار مزایای استفاده از تابلوها و علائم ایمنی در محیط کار عبارت است از: به بازدیدکنندگانی که با خطرات محیطهای کاری شما آشنا نیستند. هشدارهای لازم را می دهد. در صنایع بزرگ تنها امکان معرفی خطرات» استفاده از علایم ایمنی است. به نیروهایی که تازه استخدام شده اند. بیشتر کمک می شود. علایم آیسنی به عیلکرد منانیب دبای رات قنك يمن كلد کارکنان را به استفاده از وسایل حفاظت فردی ترغیب می کند.

صفحه 29:
کدام یک از علائم جدول زیر بیانگر یک علامت اجباری است و در هنگام مواجه با این علامت حتماً باید موارد خواسته شده اجرا شود؟

صفحه 30:
ل ام يك از علائم جدول زير بيانكر يك شرايط ايمن است؟

صفحه 31:
‎plas‏ از علائم جدول زیر به ترتیب بیانگر هشدار در رابطه با مواد سمی,هشدار خرد شدن, هشدار لبه های تیز و ‏هشدار خطر برق گرفتگی می یاشند؟ ‎۵۵۸ ‏للضم التحك ۳۳ ۳7| ‎ ‎

صفحه 32:
پایان فسعت اول باتشتراز كسن توبه شنا , _ جواب فعالیت های فور را به شماره ‎hs‏ ام ۹ ۷ ار سا كتير ‎ ‎

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان