آموزشسایر

فصل 12 زیست شناسی پایه هفتم

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 23 اسلاید سلام به دوستان عزیز. من این را به شما مردم گرامی رایگان تقدیم می کنم و به پاس خریداری زیاد شما پاورپوینت های دیگر هم به امید خدا رایگان خواهد شد.

برسام

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
آلی سسس» به موادی که در بدن موجودات زنده ساخته می شود مانند: قند ها و چربی ها اد ۴ به موادی که در طبیعت وجود دارند و وارد بدن موجودات زنده می شود معدنى مانند: آب: كلسيم: آهن. سديم. فسقات» يتاسيم: اکسیژن و کربن دی اکسید

صفحه 4:
مهم ترين مواد معدنی مورد ئياز بدن TTD ‏تسه‎ ease ‎un gos? HS‏ انتلچوهی سیم سبزی ها میوه هء خوراکی ‎Na‏ سدیم کم خونی یا آنمی در سلول های خونی جگر, گوشت قرمز, خشکبار. و5 آهن ‎MUSSER pelt Sale‏ غذاهلى دريايى نمك 0 1 ید خرابى دهان و لثه سلامت دهان و لثه خمیردندان. آب های معدنی . 19 فلوثر رت | ‎ee ee‏ خناهی یی گرد ‎sp‏ فسفر به هم دیختن ‎١‏ درساختار يروتتينها ‎١‏ سبزیجات, نخد, عدس,ینجه ‏ 5 گوگرد ‏پروتلین ‎ ‎

صفحه 5:

صفحه 6:
مواد مغذی موادی که بدن برای انجام فعالیت های و واکنش های درون سلولی به آن ها نیاز دارد. مهم ترین مواد مغذی عبارتند از: لیپید ها (چربی ها). کربوهیدرات (قند ها)؛ پپتید ها (پروتئین ها).مواد معدنی, آب. ویتامین ها

صفحه 7:

صفحه 8:
کربوهیدرات ها کربوهیدرات ها صه از سه عتصر وظایف کربوهیدرا)هظ,0 تمام قند ها (به جز سلولز) در بدن تولید انرژی می کنند. چربی ها بیشتر از قندها تولید انرژی می کنند ولی سوخت قند ها زود تر به بدن می رسد. منو ساکارید سا گلوکز فر وكتوز گالاکتوز قند ها 7 مهم ترين كروه سس ی

صفحه 9:
ساده ترین قند. واحد سازنده ی تمام ‎OSS‏ ۳۳ قند هد سوخت راب ‎ ‏منوساکارید فروکتوز سس قند رایج میوه ها گالاکتوز سسه قند مکملی شیر ‏مالتوز سح گلوکز + گلوکز سس مالتوز + آب ‏دی ساکارید <( ساکارز سسسه گلوکز + فروکتوز سس ساکارز + آب ‏لاكتوز سس گلوکز + گالاکتوز لاکتوز + آب ‎ ‏نشاسته سسحه قند ذخیره ای گیاهان پلی ساکاربد ها < _ گلوکز ‏ سس قند ساختاری گیاهان ‏گلیکوژن سس قند ذخیره ای جانوروان که در کبد و ماهیچه وجود دارد. ‎ ‎

صفحه 10:
ساختار سه پلی ساکارید نشاسته. سلولز و گلیکوژن گلیکوژن سلولز =

صفحه 11:

صفحه 12:
آزمایشگاه محلول برندیک سحه از این محلول برای شناسایی نشاسته استفاده می شود. محلول لوگول سسحه از این محلول برای شناسلیی نشلسته استفاده می شود. محلول سدیم هیدرو کسید -» از این محلول برای شناسایی پروتئین استفاده می شود. مخلوطی از سفیده ی تخم مرغ, سولفات مس و سدیم هیدروکسید --* رسوب ژله ای رنگی به دست می آید که نشان دهنده ی پروتئین داخل سفیده ی تخم مرغ است. محلول بلودومتین سح* از اين محلول برای رنگ آمیزی سلول های جانوری استفاده می شود.

صفحه 13:

صفحه 14:
لیپید ها عناصر سازنده سح کربن ()), هیدروژن (1) و اکسیژن واحد سازنده مه ‎Qi‏ های چرب + گلیسرول گلیسرول معروف ترین گروه چربی ها که تری گلیسرید نام دارد. اسید های چرب در غشاء سلول های گیاهی و جانوری است که فسفو لیپید نام دارد. گلیسرول اسید های چرب } فسفات ۳"

صفحه 15:
وظایف لیپید ها ۱ تولید انرژی ۲. موجود در ساخنمان غشاء سلول ها ۳ عایق و ضربه گیر هستند. ۴ نامحلول در آب ‎.١‏ ليبيد های مایع (روغن گیاهی): سیر نشده هستند و هضم ن ها آسان تر است و در ساختار آن ها خمیدگی وجود دارد مانند: رزغن آفتابگردان و روغن کنجد. انواع لیپید ها ۲ ‎i‏ 5 ۲ لیپید های جامد (روغن جانوری): سیر شده هستند و هضم آن ها سخت تر است و در ساختار آن ها خمیدگی وجود ندارد و در اطراف قلب رسوب کرده و باعث بیماری های قلبی عروقی می شود مانند: دنبه گوسفند.

صفحه 16:

صفحه 17:
عناصر سازنده سسححه کرین ()), هیدروژن (1) اکسیژن (()), نیتروژن ‎(S) 24555 9 (N)‏ واحد سازنده سسسحه اسید های آمینه (آمینو اسید) ۲۰ نوع آمینو اسید در بدن وجود دارد: ۱ تای آن ها غیر ضروری: آن هایی که در بدن ساخته می شود مانند: تریپتوفان. والین و لستین. ‎٩‏ تلی آن ها غیر ضروری: آمینو اسید هایی که با مواد غذایی ساخته می شوند ملنند: شیر. گوشت و تخم مرغ.ظ وظایف پروتئین ها ۱. در کشش و انقباض عضلات نقش دارند. ۲ در ساختار هموگلوبین خون نقش دارند. ۳ نقش ۴. نقش ذخیره ای دارند. ۵ در رشد و ترمین نقش دارند.

صفحه 18:
انواع پروتئین ها ۱. پروتئین های گیاهی: درای آمینو اسید های کمتری هستند مانند: نخد و عدس ۲. پروتئین های جانوری: درای آمینو اسید های بیشتری هستند مانند: گوشت و شیر. انواع پروتتین ها (از لحاظ ساختاری که در موجودات دیده میشود: پروتئین ذخیره ای سس سفیده ی تخم مرغ ن ساختاری سه تار عنکبوت ن انقباضى سسه رشته هلى ماهيجه تثين آنزيمى سسه انواع آنزيم هل نشانه دار سه انواع هرمون هل ن انتقال دهنده سسه سفیده ی تخم مرغ تثين دفاعى ‏ سسسه يادتن ن رشته ای ه رباط ها و زردی ها در سلول های ماهیچه ای بدن XXX XXX x

صفحه 19:

صفحه 20:
ويتامين ها موادى كه مقدار مصرف كم آن ها براى بدن ضرورى است. B ‏یتامین‎ 1 محلول در آب ‎OHS‏ ‏ویتامین 6 ویتامین ۸ انواع ویتامین ها ‎oan‏ ۱. محلول در چربی ۲ ويتامين (1 ‎K‏ ويتامين 18 مصرف زياد ويتامين هاى محلول در آبء در بدن ذخيره شده و يا از بدن خارج مى شود ولى مصرف زياد ويتامين محلول در جربى؛ باعث رسوب در بافت هاى كبد وكليه مى شود.

صفحه 21:
رشد بدن. سلامت زخم در اطراف دهان و لثه بافت هاى دهان ولثه سلامت پوست 199 پلاگرد 0 ۳2 تولید سلول های کمبود خون ‎oe‏ کمبود حون تولید سلول های oF Jel as ity غذا های جانوری

صفحه 22:
‎oe mas‏ زیجات. میوه ها اسید آسکوربیک آسکوروی بت با ‎SESS‏ سبزیجات.میوه دیدن در شب خشک ‏ هویج ‎eee‏ روغن رتینول ۸ شب کوری فشدن قرئیه ی چشم شدن استخوان ها ‎a‏ 3 5 راشيتي ‎i ss Oa‏ گیری از خون دیذک ‎jew‏ کت تاکینون ‎K‏ ‏خون ریزی شدید ۰ جلوگیری از خون سیزی. گوجه. گو متاکینو لد مل جلوگیری از ‎seks‏ غت. . توکفرول 5 تحلیل رفتن چربی ها ‎ta ap os‏ وه ‎ ‎

صفحه 23:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان