سایر

ماکارونی رشته به رشته

صفحه 1:
نوات ارائه : 4 ماکارونی رشته به رشته 9 ۲ ۱۳ نظر استاد راهنماا:

صفحه 2:
مقدمه

صفحه 3:
مقدمه ‎ea ree Cena‏ لي ا ی مالكيت مجتمع غذائى رشته به رشته خصوصى بوده و ماشين آلات آن توسط شركت ايتاليايى #-ط-:8) نصب و راه اندازى شده است كه كليه ا ا ل ل ا ا ل ات رشته به رشتة كه كيفيت. بالائ:آن موجبات رضايت مشتريان راافراهم ‎peewee EES]‏ ا ‎Rona‏ ‏داده است و با عنايت به ضرورت استاندارد اجبارى . كليه محصولات شركد' ‎rege ates FCCC PY Ce‏ 1۱ ‎OMIEr te cept)‏ 0 ذیربط اخذ نموده است .

صفحه 4:
0 ی رو ۳ رات ‎Se oes‏ ۳ Bo ثبت شرکتها برلقه تالننیس صنایع ص ۶۵ يروانه بهره بردارى صنايع ص 0” با پروانه بهره برداری نظارت مورخ پروانه ساخت : ل لت ا ony ۷ ‏ردیف‎ 9 500

صفحه 5:
مر تا رد ال مشمول استاندارد اجبارى مى باشد و در برنامه طرح و توسعه شركت در ‎es]‏ ل ل 00 ۱ | احداك ‎ates‏ اس

صفحه 6:
[1 es ene cs Coes cl ad ec ee ee eeree CRS TCs Dee en ah ey ores ‏توس میلان - جنب شیشه ایمنی‎ © كت ۱ ‎PRY VEY 5‏ ۰ تاو 2 لك

صفحه 7:
فهرست كميته راصسبرى اعضاء كميته راهبرى در مجتمع غذايى رشته به رشته به شرح زير مى ۱- مدير عامل - رئیس کمیته راهبری ‎ay 6‏ ی ‎wee‏ ك2 ۳۹۳ و ۱ ع فروش ۷- سرپرست تولید ‎pony‏ بندى ‎

صفحه 8:
للللا ر ۳ * ١-دما:‏ اصطلاح فيزيكى جهت نمايش كمى و كيفيت حرارتى اجسام * " رطوبت نسبى : نسبت ميزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع ‎Eee a‏ ال ا ‎eo eee‏ 00 * ؟يالت : صفحات فلزى يا جوبى جهت جيدن بسته هاى ماكارونى و جابجائى آنها

صفحه 9:
۱ 0 »© م_اكسترودر : شامل سيلندر و ماردون مى باشد و باعث ورز دادن كر حكايت أن ‎١‏ ر.ر ذالس ‎ge‏ ‏*؟ ‎٠‏ وكيوم : باعث ايجاد خلاء در داخل خمير مى كردد . ا ا 2 0 ‎Cope May Seo]‏ ا 0 0

صفحه 10:
* 5 قالب : باعث فرم دادن خمير به اشكال مختلف ميله اى ‏ فرمى مى شود . * ۱۰- موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار - و دیگ آب گرم و - ذراآن قواز الرفحة أشيت + ۱ ‎ice ee Te TOSS) ace ata)‏ * ۱۳-ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می باشد ,

صفحه 11:
*؟ ١١_ماكارونى‏ فرمى : كه طول آن كمتر از© 7< مى باشد مانند اشكال ا ‎Se TOL ee‏ *؟ ؟١-_ورميشل‏ : نوعى ماكارونى است كه به صورت رشته هاى باريك ‏ توير وا ‎oa‏ لا ا ل ا ل ‎ee ete‏ استيك قرار مى كيرد كفته مى شود . ۱ *؟ 2١_مكارونى‏ بلند : محصولاتى هستند كه طول آنها حداقل (0© 2ص ‎Senarpecy bone eee] cee)‏ ل كت

صفحه 12:
ل ‎PED Pt ERT‏ ا ا ل ا ‎Red So Me‏ مانند شکال ماوپیچ - صدفی - حلزونی و غیره. ۰ erey . ‏مشاهده می شود‎ *؟ ‎١94‏ قطعات خورد شده : در ماكارونى بلند به رشته هاى شكسته كوتاهتر از 00 و در اشکال ورقه ای به شکستگی های طولی و عرضی بیشتر ۱ و ‎RON‏ ‎Ran wrl CITC) Ky‏

صفحه 13:
Pr Uae ke as Orr ee i rye ‏بر ات‎ ny Wee CTT SCLC) SMT i cone ge) PSOne neces Rr cert) ‏ا‎ Ooo ‏نظر تعداد نقص قبل از پخت و بر اساس جدول ارزیابی داده می شود‎ ۱ ‏را‎ ‎ered ents | renee see oe‏ لك از يخت و براساس جدول ارزيابى داده مى شود . ( رجوع شود به استاندارد ملی ایران شماره ۲۱۳) ‎ ‎

صفحه 14:
۳ era rr py [۱ Ip ee] Rovere ‏ا ا‎ td ‏کارگران مربوطه به نزدیک سیلو حمل و از کیسه ها که هر کدام محتوی‎ 0 cone ante eSB, EOE eRe ‏كيسه را دارد تخليه كرديده و در يايين سيلو توسط الك ناخالصى‎ ٠ ‏هاى آن از قبيل نخ و كاغذ جأتاد! كه در بعضى از كيسه ها موجود است‎ ۱ ‏ل‎ ‏ال ل 0 ا ل‎ Sea CRCSy aT)

صفحه 15:
* در قسمت بالای پرس چهار همزن وجود داردکه ابتدا در همزن اولى آرد و آب مخلوط شده و به همزن دوم منتقل و پس از حدود ‎[eye‏ ۰ دقیقه ‎eal‏ ل ا اال ا ل كت ‎ace eed‏ ا ‎eae‏ ل ل ان رك قسمت هواى داخل همزن مكش شده و عمل و كيوم بر روى خمير انجام ‎SESS ees RS An Tee Sie EES ae‏ قسمت جلو پرس که در آن قالب تعبيه شده است هدايت م كتند و > با فشار مشخصی از سوراخ های قالب خارج می شود . قالب های مورد استفاده مجتمع داراى سايزهاى مختلف مى باشند كه اسياكتى به صورت, ‎IB‏ ل ‎EM SSM‏ و موجود می باشد .

صفحه 16:
| CB oy a tet Ts ea pe pep ae oi ‏زمانى كه ارتفاع اين رشته به حدود (790>ترسيد عمل برش توسط يك‎ ‏تا‎ ea ra ally aa ‏صم ادامه مى دهد . لازم به توضيح است كه اعمال همه‎ a Oe eer Se NSO a aa aS er Reel ‏ا‎ ‏ال ره‎

صفحه 17:
* در۲۱۲- ۲۲۶ بخشی از رطوبت اولیه موجود در خمیر تبخیر شده و ۱ ریزی مشخصی توسط کنترلرها خارج می گردد. و این حرکت استیکها به ال 2 ا 1ت حل ا رين ‎area ge Soa ee SIS ce‏ حال سیرکولاسیون عبور نموده که اين عمل ( سیر کوله هوای گرم ) را ۲ | فن كه در يشت رادياتورهايى كه در آن آب كرم جريان دارد . از داخل ‎cay oe‏ ا ا ا ‎Rel‏ لك می اندازد و عبور ماکارونی از لابه لای یک جریان هوای گرم در حال سب ‎Rey eae Orley‏ و یر تمامی رشته های قرار گرفته بر روی استیک کاملا با این حرارت تماس بوده و به خشک شدن تدریجی آن کمک شایانی شود .

صفحه 18:
حرکت در داخل ۲۲۲-۷77۳۲ در یک خط انجام می گیرد و استیکها با فاصلة تقریبی ۳06۴ از یکدیگر به صورت پشت سر هم حرکت می کنند . ‎eROerC RS Ila ens al aire sede neon‏ ۱۳۱ قسمت نیز حرکت از لابه لای یک جربان هوای گرم بوده که تا 7 ۱ طول می انجامد . \

صفحه 19:
۳ حرکت در داخل ۷۲ به صورت < مانند در سه طبقه می باشد و ‎Pn hs a ae Cle ee Te Om eR S) prec Oe)‏ توسط ؟ عدد شير بخارء كه بخار آن از ديك بخار موجود در موتورخانه جريان بيدا كرده است .اين دو عدد شير در زير دو فن شده که بخار ‎Bay‏ ا ا به پخت کمک موثر می نماید . ‏* لازم به توضيح است كه كليه اعمال انجام كرفته در اين مرحله نيز به صورت اتوماتيك و توسط كنترل هاى دما و رطوبت ميسر مى كردد . ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 20:
0 ا ا لك هواى متعادل با محيط حدود 3-58 درجه مى باشد . در اين قسمت افت حرارتی حدود ‎ree CIN at‏ ا ل ا و 0 اینجا برودت از یک برج خنک کننده که در بیرون قرار دارد آب خنک شده ‎WN eS c Ey re Nes‏ ۱ ‎oS) Renee‏ ا ل ا ا اك ان این قسمت بر روی ماکارونی باعث تُرد و شکننده بودن رشته ها می گردد

صفحه 21:
اا 0[ بسته بندى قرار دارد که در این قسمت ‎ET SOIC)‏ ا ا ا ل ا ا ‎PSS‏ ‎el EE Soe‏ ا ا ا ‎SCS rc ST SOL CHES Sib‏ ‎Recency Caer een) rods eer‏ ۱ كرديد و روى يك نوار شيار دار به سمت تيغه هاى برش حركت مى كند پس از برش به اندازه دلخواه قسمت عصائی آن جدا شده و قسمت برش خورده توسط یک بالابر کاسه ای به سمت دستگاه های بسته بندی هدایت می شود و در هر کدام قسمت های بسته بندی که مورد تقاضا باشد ت< مى كردد و عمليات بسته بندى بر روى أن صورت مى كيرد .

صفحه 22:
بسته هاى ماكارونى در اوزان ‎58١05٠٠‏ كرمى به صورت اتوماتيك و 7 کیلو گرمی به صورت نیمه اتوماتیک بسته بندی می گردند . * دستگاه بسته بندی نیز ساخت کشور ایتالیا و شرکت 20007757 می باشد که دارای سیستم وزنی - حجمی بوده و کنترل این دستگاه اتوماتیک ‎ero enero tree AN ea teers‏ گیرد . جنس لفاف که ماکارونی درون آن بسته بندی می شود از کیفیت بالائى برخوردار بوده و نيز به صورت !ا و با ضخامت ‎5٠‏ ميكرون ‎١‏ ‏فى ناهد

صفحه 23:
ا ا ا ا ا ا ا ل ا ا ا ا ا الل ‎ee Oe‏ در بسته های ۵ عددی در نایلونهای سفید بسته بندی و بر روی پالت چیده می شود . به طور متوسط هر پالت بسته به ابعاد آن ۲۰۰ بسته را در خود ا ‎RE See cae.‏ وان ای کی ار ی و می گردد . \

صفحه 24:
شرایند تولید ‎٠.‏ حر قر ۱ 0 ‎Bye ese eres Nene pee S| aay‏ ‎TWN a a aCe Feng or gore mn‏ ‎SI Sa ses Bae SS IS ea‏ سسا شود . |

صفحه 25:
0 ee ‏ال‎ [oe ENS ‏ا ا‎ Tee ald ۱ ee SC enn 05 ‏ه51 1717 فووكيسة هاى بلاتيكى به صورت‎ Fr Coven : . ‏تايى و 0 تايى بسته بندى و يالت جينى مى شوند‎ ‏ا ا ا ل ا‎

صفحه 26:
پیشنهادات : ۱- میکروب زدایی آب توسط اشعه ماوراء بنفش " توليد انواع ماكارونى رزيمى براى بيماران خاص ‎ens‏ ل ا ‎peer Pater yell‏ و لا ی ‎er -‏ ۱ > دی ای ترتع ی ی ‎eee a ree rena)‏ * م استفاده از سيستمهاى مكانيزه به روز ‎ ‎

صفحه 27:
9 ‎٠‏ 3 فروش بيشتر 4 سود آوری بیشتر ‎

صفحه 28:
شرح وضایف کایمندان : ۱

صفحه 29:
۱2 PT ‏تشکیل و حضور در جلسات هیئت مدیره‎ ۱-۱-۲ * ‏بررسی پیشنهادات مطروحه از سوی مدیر عامل‎ ۲-۱-۲ * ‏كل كنترل و بررسى مسائل مطروحه از سوى بخش كنترل كيفى‎ ١7 * ‏كنترل و بررسى مسائل مالى شركت‎ 515 * ‏دا‎ ‎۱۳ ‏بای‎ ‎Peer ‏لال كنترل وضعيت بازار‎ ١ * GASES ‏ا‎ ey ‏و ۱ و ۱ را ات‎

صفحه 30:
1 ‏شرج‎ -P 9 oe ‏م‎ ‎SS Se a aaa ۱ ‏مسئولین‎ ‎AACE ‏اسلا سر شا‎ CHUN cob Co ۱ ۲ ( ‏کارخانه‎ ‏و و رن رل‎ ۱ a ‏ایجاد ارتباط اصولی با ادارات و ار کانهای د یرل‎ ۶-۲-۲ * ‏*؟ 5" لا بررسى عملكرد شركت مشابه و رقيب در حد امكان‎ ‏حضور در جلسات اتحاديه و سند مرتبط با فعاليت شرك‎ 6155 ٠

صفحه 31:
۱ * ۱-۳-۲ تهیه وسایل یدکی ب ‏ و ‎Cece ers ao) ema‏ ‎Sr ace aS) Reet BO cele Li Te ea‏ محصولات کارخانه * ۵-۳-۲ ارائه آمار آرد و ازسال صورت آرد تحویلی به دفتر

صفحه 32:
‎eg‏ 0 ار ‏خط تولید و بسته بندی ۱ وک ۳۱۰ * 5لا نظارت بر ورود و خروج يرسنل ‏۱ ‏قسمت تعميرات در صورت بروز نقص فنى ‎

صفحه 33:
ا ل ‎PO‏ ‏زمانى تعميرات و سرويس ماشين آلات و نظارت كامل بر كار تعميرات . * ۱۲-۲-۲- اقدام جهت تهیه لباس کار و ابزار مناسب پرسنل تولید So ‏یتح‎ ee ee ‏خارج می شود . لیست وسایل باید در دفتر ثبت و پس از برگشت به‎ . ‏كارخانه ء تاريخ أن وسيله تعمير شده مشخص شده باشد‎

صفحه 34:
‎٠‏ #16 ؟١‏ نظارت در امر نظافت داخل سالن و محوطه و نحوه ‎eee‏ ‎١455‏ تهيه صورت حضور و غياب جهت تنظيم ليست حقوق ‎an‏ ار ‎١055 ٠‏ نظارت بر انبار محصول هنكام باركيرى * 180 _كنترن مصرف رؤزانة آرد ‎

صفحه 35:
شرح وظايف مسئول كنترل كيفيت : * ۱-۴۲ کنترل فرمولاسیون طبق فرمول پروانه ساخت و رعایت ویژگی ‎sa) 8‏ ۳ ‎٠‏ 555 كنترل كيفى مواد اوليه ومحصول ‎Wem eer en ‏و‎ ‎Fe eco IP ‏ا ا‎ ‎ee ‏و‎ ae ‎) 0 ‏را ا‎ M eae ۱ Senate ‏ا‎ ‎

صفحه 36:
ار رک سر تا 55ل نمونه بردارى از مواد اوليه و محصول © ۳ ل 1ه ‎٠١55 *‏ هماهنكى با مدير توليد جهت اعمال كنترل هاى لازم در ا ا ‏و ‏۳ ‏کیفی ‏و دا ‎ulcer near > CSE) Oe‏ 00 ‎econ Serer ee ‏ل‎ ‎ ‎

صفحه 37:
شرح وظایف انباردار : شرح وظايف انباردار : ا ا ل 55 كنترل زمان ماندكارى مواد اوليه و رعايت تقذم خروج مواد ‎ep eer‏ ناف ۱ rane ٠ *؟ لض نكهدارى سوابق مربوطه "هه تعيين حداقل هاى موجودى مواد اوليه و قطعات ‎Ea CPO Wir) Fo COC Be‏ ا 000 ‎٠‏ الع تهيه و ارائه كزارش موجودى هاى انبار به صورت هفتكى يا ماهانه ‎BP reel re) ‏ل‎ pee a ‏ا‎ ceed ict Sot SS Op ee ‎ ‎ ‏ابزار مورد ‎

صفحه 38:
شرح وظايف سريرست توليد : ‎Saye it-p-3e n‏ ا ل 0 ‎an‏ ا لم 0 0 ل ا ‎ee‏ * ۵-۷-۲ کنترل وثبت ساعات شروع وپایان فرآیند تولید در خطوط

صفحه 39:
‎eerne On eT oe cae ee‏ ف *؟ "لا لا اعلام بروز اشكالات فنى در خط توليد به مدير داخلى نقص ‎ON seen So on‏ ا ‎1 ‎ne‏ دي ‎Pe sree Fe PP 2 ‏با‎ ‎

صفحه 40:
6 ‏ا ل ل‎ CO Sn ‏ييشكيرانه و اصلاحى‎ ‎0٠ .»‏ ؟٠اقدام‏ جهت رفع نواقص احتمالى ماشين آلات توليد ‎٠‏ ؟" ها ارتباظ مستمر با مدير داخلى به متظور تأمين به موقع قطعات یدکی مورد نیاز \ ‎

صفحه 41:
۱ *؟ ال نظارت وكنترل بر عمليات بسته بندى محصول ‎١ *‏ ؟أقدام بهامنظوز رفع نواقصض احتمالى ماشين آلات قسمت بسته بندئ) *؟ ©" كنترل مداوم كيفيت بسته بندى محصول ‎Ree | ey 20‏ *؟ ه همكارى مداوم با بخش كنترل كيفى * عارائه آمار تولید به قسمت فروش

صفحه 42:
00000000 | 000 eS diay Ag! Sige aSge Ay Cyreld yglate a Co pte b pote LLS,!_1- Be ee eee

صفحه 43:
شرج وظایف پرسنل تاسیسات (تولید ) : ۱ 0 500000 ‎ee‏ 1 ‎Sy eet cee ee Base ee‏ 1 ا ل الت اك ها ‎eet See oe oie ani‏ 7 نت © 221 اتكورفكى ساليانة 97لا تعميرات و رفع معايب دستكاه ها و ماشين آلات

صفحه 44:
00 DT ا ل ا ۳ ا ا 2 ل كار ل ا ا ل ل ا ‎Pee‏ 0 كا ال ا ا ا ا ك2 ‎٠‏ "لمه نظارت و كنترل كيفيت بسته بندى محصول

صفحه 45:
۱ * ۷-۸۲ تظطافت/قسمت بسته بندی و ماشین آلات م ا ل ل ‎cere‏ اكه *. "امل همكارى مستمر و مداوم با مسئول كنترل كيفيت © ۳ ۱۰ رات مسائل بهدان تن و نطافت ل * ۱-۸-۲ انجام معاینات پزشکی سالیانه

صفحه 46:
لیست فعالیت ها ‎Peet note wee)‏ نام سازمان : تاريخ تبهيه شماره شرح فعاليت

صفحه 47:
ليست وظايف إبراى تهيه جدول تقسيم كار ). 0 عنان شنل : 000 رها هلسلس صتای غنی تام زان + مجتع غذاییرشته هرشته ‎ree‏ 21000 ‎Ae‏ شرح وظیفه ‏وظيفه ‎ ‎ ‏اتن ري ‎eee‏ ‏كنترل فرمولاسيون توا کترل فثار خمير كتترل درجه و كيوم ‎eg‏ ا 0 اجواى كنترل هاى اعلام شده از جانب مسئول کنترل کیفیت. اعلام بروز اشكالات فنى در خط توليد به مدير داخلى رعایت مسائل بهداشتی در خط تولید ۳ كنتول سرعت توليد انجام مماينات يزشكى سالانة الي 0 همكارى مداوم با بخش كتترل كيفى و اجراى اقدامات يبشكيرائه و الاح أقنام جهت رفع نواقص احتمالى ماشين آلات ‎1111111 11 1 11 ‎ ‏| ميدان آب و آرد ) ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 48:

صفحه 49:
lodile

صفحه 50:
سازمان مجتمح فذایی رشته به رشته مجمع عمومی سهامداران 1 هیئت مدیره 1 1 مدير عامل 2 كامور بازركانى | 4 مدير كارخانه 6 امور ار - مالي 7 جع ]51 ۳ 3 ‎ets‏ 6“ 3 ۳ ‎ee‏ سا ۳ ۳ 8 3 بت يسته || يبد | وتو ره وناز ا الت تعسين | بندى ‎ea‏ ات ‎fe‏ | شى 42 ام ساده ‎poe a‏ ساده

صفحه 51:
4-8 کارگر ساده gfe ke 4 4-6 سرير بندى ؟ مدير كار خانه of کارگر ساده oP فنی و تولید eo ‏مدیریت شیفت‎ فنی و تولید

صفحه 52:
با تشکر از شما دوستان که حوصله به خرج داده و اینجانب را همراهي نموديد . \ \

صفحه 53:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان