صفحه 1:
نوات ارائه :
4 ماکارونی رشته به رشته
9
۲ ۱۳
نظر استاد راهنماا:
صفحه 2:
مقدمه
صفحه 3:
مقدمه
ea ree Cena لي
ا ی
مالكيت مجتمع غذائى رشته به رشته خصوصى بوده و ماشين آلات آن
توسط شركت ايتاليايى #-ط-:8) نصب و راه اندازى شده است كه كليه
ا ا ل ل ا ا ل ات
رشته به رشتة كه كيفيت. بالائ:آن موجبات رضايت مشتريان راافراهم
peewee EES] ا Rona
داده است و با عنايت به ضرورت استاندارد اجبارى . كليه محصولات شركد'
rege ates FCCC PY Ce 1۱
OMIEr te cept) 0
ذیربط اخذ نموده است .
صفحه 4:
0 ی
رو
۳ رات
Se oes
۳
Bo
ثبت شرکتها
برلقه تالننیس صنایع ص ۶۵
يروانه بهره بردارى صنايع ص 0”
با
پروانه بهره برداری نظارت مورخ
پروانه ساخت :
ل لت ا
ony
۷ ردیف
9
500
صفحه 5:
مر تا رد ال
مشمول استاندارد اجبارى مى باشد و در برنامه طرح و توسعه شركت در
es] ل ل 00
۱
|
احداك ates اس
صفحه 6:
[1 es ene cs Coes
cl ad ec ee ee
eeree CRS TCs Dee en ah ey ores
توس میلان - جنب شیشه ایمنی
© كت ۱
PRY VEY 5
۰ تاو
2 لك
صفحه 7:
فهرست كميته راصسبرى
اعضاء كميته راهبرى در مجتمع غذايى رشته به رشته به شرح زير مى
۱- مدير عامل - رئیس کمیته راهبری
ay 6 ی
wee ك2
۳۹۳
و ۱
ع فروش
۷- سرپرست تولید
pony بندى
صفحه 8:
للللا ر ۳
* ١-دما: اصطلاح فيزيكى جهت نمايش كمى و كيفيت حرارتى اجسام
* " رطوبت نسبى : نسبت ميزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
Eee a ال ا eo eee 00
* ؟يالت : صفحات فلزى يا جوبى جهت جيدن بسته هاى ماكارونى و
جابجائى آنها
صفحه 9:
۱
0
»© م_اكسترودر : شامل سيلندر و ماردون مى باشد و باعث ورز دادن
كر حكايت أن ١ ر.ر ذالس ge
*؟ ٠ وكيوم : باعث ايجاد خلاء در داخل خمير مى كردد .
ا ا 2 0
Cope May Seo] ا 0 0
صفحه 10:
* 5 قالب : باعث فرم دادن خمير به اشكال مختلف ميله اى فرمى مى
شود .
* ۱۰- موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار - و دیگ آب گرم
و - ذراآن قواز الرفحة أشيت +
۱
ice ee Te TOSS) ace ata)
* ۱۳-ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می
باشد ,
صفحه 11:
*؟ ١١_ماكارونى فرمى : كه طول آن كمتر از© 7< مى باشد مانند اشكال
ا Se TOL ee
*؟ ؟١-_ورميشل : نوعى ماكارونى است كه به صورت رشته هاى باريك توير
وا oa
لا ا ل ا ل ee ete
استيك قرار مى كيرد كفته مى شود . ۱
*؟ 2١_مكارونى بلند : محصولاتى هستند كه طول آنها حداقل (0© 2ص
Senarpecy bone eee] cee) ل كت
صفحه 12:
ل PED Pt ERT ا ا ل ا Red So Me
مانند شکال ماوپیچ - صدفی - حلزونی و غیره.
۰ erey
. مشاهده می شود
*؟ ١94 قطعات خورد شده : در ماكارونى بلند به رشته هاى شكسته كوتاهتر
از 00 و در اشکال ورقه ای به شکستگی های طولی و عرضی بیشتر ۱
و RON
Ran wrl CITC) Ky
صفحه 13:
Pr Uae ke as Orr ee i rye بر ات
ny Wee CTT SCLC) SMT i cone ge)
PSOne neces Rr cert) ا Ooo
نظر تعداد نقص قبل از پخت و بر اساس جدول ارزیابی داده می شود
۱ را
ered ents | renee see oe لك
از يخت و براساس جدول ارزيابى داده مى شود . ( رجوع شود به استاندارد
ملی ایران شماره ۲۱۳)
صفحه 14:
۳ era rr py
[۱ Ip ee] Rovere ا ا td
کارگران مربوطه به نزدیک سیلو حمل و از کیسه ها که هر کدام محتوی
0 cone ante eSB, EOE eRe
كيسه را دارد تخليه كرديده و در يايين سيلو توسط الك ناخالصى ٠
هاى آن از قبيل نخ و كاغذ جأتاد! كه در بعضى از كيسه ها موجود است
۱ ل
ال ل 0 ا ل Sea CRCSy aT)
صفحه 15:
* در قسمت بالای پرس چهار همزن وجود داردکه ابتدا در همزن اولى آرد و
آب مخلوط شده و به همزن دوم منتقل و پس از حدود [eye ۰ دقیقه
eal ل ا اال ا ل كت
ace eed ا eae ل ل ان رك
قسمت هواى داخل همزن مكش شده و عمل و كيوم بر روى خمير انجام
SESS ees RS An Tee Sie EES ae
قسمت جلو پرس که در آن قالب تعبيه شده است هدايت م كتند و >
با فشار مشخصی از سوراخ های قالب خارج می شود . قالب های مورد
استفاده مجتمع داراى سايزهاى مختلف مى باشند كه اسياكتى به صورت,
IB ل EM SSM و
موجود می باشد .
صفحه 16:
| CB oy a tet
Ts ea pe pep ae oi
زمانى كه ارتفاع اين رشته به حدود (790>ترسيد عمل برش توسط يك
تا ea ra ally aa
صم ادامه مى دهد . لازم به توضيح است كه اعمال همه a Oe
eer Se NSO a aa aS er Reel ا
ال ره
صفحه 17:
* در۲۱۲- ۲۲۶ بخشی از رطوبت اولیه موجود در خمیر تبخیر شده و
۱
ریزی مشخصی توسط کنترلرها خارج می گردد. و این حرکت استیکها به
ال 2 ا 1ت
حل ا رين area ge Soa ee SIS ce
حال سیرکولاسیون عبور نموده که اين عمل ( سیر کوله هوای گرم ) را ۲ |
فن كه در يشت رادياتورهايى كه در آن آب كرم جريان دارد . از داخل
cay oe ا ا ا Rel لك
می اندازد و عبور ماکارونی از لابه لای یک جریان هوای گرم در حال سب
Rey eae Orley و یر
تمامی رشته های قرار گرفته بر روی استیک کاملا با این حرارت
تماس بوده و به خشک شدن تدریجی آن کمک شایانی شود .
صفحه 18:
حرکت در داخل ۲۲۲-۷77۳۲ در یک خط انجام می گیرد و استیکها با
فاصلة تقریبی ۳06۴ از یکدیگر به صورت پشت سر هم حرکت می کنند .
eROerC RS Ila ens al aire sede neon ۱۳۱
قسمت نیز حرکت از لابه لای یک جربان هوای گرم بوده که تا 7
۱
طول می انجامد . \
صفحه 19:
۳ حرکت در داخل ۷۲ به صورت < مانند در سه طبقه می باشد و
Pn hs a ae Cle ee Te Om eR S) prec Oe)
توسط ؟ عدد شير بخارء كه بخار آن از ديك بخار موجود در موتورخانه
جريان بيدا كرده است .اين دو عدد شير در زير دو فن شده که بخار
Bay ا ا
به پخت کمک موثر می نماید .
* لازم به توضيح است كه كليه اعمال انجام كرفته در اين مرحله نيز به
صورت اتوماتيك و توسط كنترل هاى دما و رطوبت ميسر مى كردد .
صفحه 20:
0
ا ا لك
هواى متعادل با محيط حدود 3-58 درجه مى باشد . در اين قسمت افت
حرارتی حدود ree CIN at ا ل ا و 0
اینجا برودت از یک برج خنک کننده که در بیرون قرار دارد آب خنک شده
WN eS c Ey re Nes ۱
oS) Renee ا ل ا ا اك ان
این قسمت بر روی ماکارونی باعث تُرد و شکننده بودن رشته ها می گردد
صفحه 21:
اا 0[ بسته بندى قرار دارد که در این قسمت
ET SOIC) ا ا ا ل ا ا PSS
el EE Soe ا ا ا SCS rc ST SOL CHES Sib
Recency Caer een) rods eer ۱
كرديد و روى يك نوار شيار دار به سمت تيغه هاى برش حركت مى كند
پس از برش به اندازه دلخواه قسمت عصائی آن جدا شده و قسمت برش
خورده توسط یک بالابر کاسه ای به سمت دستگاه های بسته بندی هدایت
می شود و در هر کدام قسمت های بسته بندی که مورد تقاضا باشد ت<
مى كردد و عمليات بسته بندى بر روى أن صورت مى كيرد .
صفحه 22:
بسته هاى ماكارونى در اوزان 58١05٠٠ كرمى به صورت اتوماتيك و 7
کیلو گرمی به صورت نیمه اتوماتیک بسته بندی می گردند .
* دستگاه بسته بندی نیز ساخت کشور ایتالیا و شرکت 20007757 می باشد
که دارای سیستم وزنی - حجمی بوده و کنترل این دستگاه اتوماتیک
ero enero tree AN ea teers
گیرد . جنس لفاف که ماکارونی درون آن بسته بندی می شود از کیفیت
بالائى برخوردار بوده و نيز به صورت !ا و با ضخامت 5٠ ميكرون ١
فى ناهد
صفحه 23:
ا ا ا ا ا ا ا ل
ا ا ا ا ا الل ee Oe
در بسته های ۵ عددی در نایلونهای سفید بسته بندی و بر روی پالت چیده
می شود . به طور متوسط هر پالت بسته به ابعاد آن ۲۰۰ بسته را در خود
ا RE See cae.
وان ای کی ار ی و
می گردد . \
صفحه 24:
شرایند تولید
٠. حر قر ۱ 0
Bye ese eres Nene pee S| aay
TWN a a aCe Feng or gore mn
SI Sa ses Bae SS IS ea سسا
شود .
|
صفحه 25:
0 ee ال [oe ENS ا ا Tee ald
۱ ee SC enn
05 ه51 1717 فووكيسة هاى بلاتيكى به صورت Fr Coven :
. تايى و 0 تايى بسته بندى و يالت جينى مى شوند
ا ا ا ل ا
صفحه 26:
پیشنهادات :
۱- میکروب زدایی آب توسط اشعه ماوراء بنفش
" توليد انواع ماكارونى رزيمى براى بيماران خاص
ens ل ا peer Pater yell
و لا ی
er - ۱
> دی ای ترتع ی ی
eee a ree rena)
* م استفاده از سيستمهاى مكانيزه به روز
صفحه 27:
9
٠ 3 فروش بيشتر
4 سود آوری بیشتر
صفحه 28:
شرح وضایف کایمندان : ۱
صفحه 29:
۱2 PT
تشکیل و حضور در جلسات هیئت مدیره ۱-۱-۲ *
بررسی پیشنهادات مطروحه از سوی مدیر عامل ۲-۱-۲ *
كل كنترل و بررسى مسائل مطروحه از سوى بخش كنترل كيفى ١7 *
كنترل و بررسى مسائل مالى شركت 515 *
دا
۱۳ بای
Peer
لال كنترل وضعيت بازار ١ *
GASES ا ey
و ۱ و ۱ را ات
صفحه 30:
1 شرج -P
9 oe م
SS Se a aaa
۱
مسئولین
AACE اسلا سر شا CHUN cob Co ۱ ۲ (
کارخانه
و و رن رل
۱ a
ایجاد ارتباط اصولی با ادارات و ار کانهای د یرل ۶-۲-۲ *
*؟ 5" لا بررسى عملكرد شركت مشابه و رقيب در حد امكان
حضور در جلسات اتحاديه و سند مرتبط با فعاليت شرك 6155 ٠
صفحه 31:
۱
* ۱-۳-۲ تهیه وسایل یدکی
ب و
Cece ers ao) ema
Sr ace aS) Reet BO cele Li Te ea
محصولات کارخانه
* ۵-۳-۲ ارائه آمار آرد و ازسال صورت آرد تحویلی به دفتر
صفحه 32:
eg 0 ار
خط تولید و بسته بندی
۱
وک ۳۱۰
* 5لا نظارت بر ورود و خروج يرسنل
۱
قسمت تعميرات در صورت بروز نقص فنى
صفحه 33:
ا ل PO
زمانى تعميرات و سرويس ماشين آلات و نظارت كامل بر كار تعميرات .
* ۱۲-۲-۲- اقدام جهت تهیه لباس کار و ابزار مناسب پرسنل تولید
So یتح ee ee
خارج می شود . لیست وسایل باید در دفتر ثبت و پس از برگشت به
. كارخانه ء تاريخ أن وسيله تعمير شده مشخص شده باشد
صفحه 34:
٠ #16 ؟١ نظارت در امر نظافت داخل سالن و محوطه و نحوه
eee
١455 تهيه صورت حضور و غياب جهت تنظيم ليست حقوق
an ار
١055 ٠ نظارت بر انبار محصول هنكام باركيرى
* 180 _كنترن مصرف رؤزانة آرد
صفحه 35:
شرح وظايف مسئول كنترل كيفيت :
* ۱-۴۲ کنترل فرمولاسیون طبق فرمول پروانه ساخت و رعایت ویژگی
sa) 8 ۳
٠ 555 كنترل كيفى مواد اوليه ومحصول
Wem eer en و
Fe eco IP ا ا
ee و ae
) 0 را ا M eae
۱ Senate ا
صفحه 36:
ار رک سر تا
55ل نمونه بردارى از مواد اوليه و محصول
© ۳ ل 1ه
٠١55 * هماهنكى با مدير توليد جهت اعمال كنترل هاى لازم در
ا ا
و
۳
کیفی
و دا
ulcer near > CSE) Oe 00
econ Serer ee ل
صفحه 37:
شرح وظایف انباردار :
شرح وظايف انباردار :
ا ا ل
55 كنترل زمان ماندكارى مواد اوليه و رعايت تقذم خروج مواد
ep eer ناف
۱ rane ٠
*؟ لض نكهدارى سوابق مربوطه
"هه تعيين حداقل هاى موجودى مواد اوليه و قطعات
Ea CPO Wir) Fo COC Be ا 000
٠ الع تهيه و ارائه كزارش موجودى هاى انبار به صورت هفتكى يا
ماهانه
BP reel re) ل pee a
ا ceed ict Sot SS Op ee
ابزار مورد
صفحه 38:
شرح وظايف سريرست توليد :
Saye it-p-3e n ا ل 0
an ا لم
0 0
ل ا ee
* ۵-۷-۲ کنترل وثبت ساعات شروع وپایان فرآیند تولید در خطوط
صفحه 39:
eerne On eT oe cae ee ف
*؟ "لا لا اعلام بروز اشكالات فنى در خط توليد به مدير داخلى نقص
ON seen So on ا
1
ne دي
Pe sree Fe PP 2
با
صفحه 40:
6 ا ل ل CO Sn
ييشكيرانه و اصلاحى
0٠ .» ؟٠اقدام جهت رفع نواقص احتمالى ماشين آلات توليد
٠ ؟" ها ارتباظ مستمر با مدير داخلى به متظور تأمين به موقع قطعات
یدکی مورد نیاز \
صفحه 41:
۱
*؟ ال نظارت وكنترل بر عمليات بسته بندى محصول
١ * ؟أقدام بهامنظوز رفع نواقصض احتمالى ماشين آلات قسمت بسته بندئ)
*؟ ©" كنترل مداوم كيفيت بسته بندى محصول
Ree | ey 20
*؟ ه همكارى مداوم با بخش كنترل كيفى
* عارائه آمار تولید به قسمت فروش
صفحه 42:
00000000
|
000 eS
diay Ag! Sige aSge Ay Cyreld yglate a Co pte b pote LLS,!_1-
Be ee eee
صفحه 43:
شرج وظایف پرسنل تاسیسات (تولید ) :
۱
0 500000
ee 1
Sy eet cee ee Base ee 1
ا ل الت اك ها
eet See oe oie ani 7 نت
© 221 اتكورفكى ساليانة
97لا تعميرات و رفع معايب دستكاه ها و ماشين آلات
صفحه 44:
00 DT
ا ل ا ۳
ا ا 2
ل
كار ل ا ا ل ل ا Pee
0
كا ال ا ا ا ا ك2
٠ "لمه نظارت و كنترل كيفيت بسته بندى محصول
صفحه 45:
۱
* ۷-۸۲ تظطافت/قسمت بسته بندی و ماشین آلات
م ا ل ل
cere اكه
*. "امل همكارى مستمر و مداوم با مسئول كنترل كيفيت
© ۳ ۱۰ رات مسائل بهدان تن و نطافت ل
* ۱-۸-۲ انجام معاینات پزشکی سالیانه
صفحه 46:
لیست فعالیت ها
Peet note wee)
نام سازمان :
تاريخ تبهيه
شماره شرح فعاليت
صفحه 47:
ليست وظايف
إبراى تهيه جدول تقسيم كار ).
0 عنان شنل : 000
رها هلسلس صتای غنی تام زان + مجتع غذاییرشته هرشته
ree 21000
Ae شرح وظیفه
وظيفه
اتن ري eee
كنترل فرمولاسيون توا
کترل فثار خمير
كتترل درجه و كيوم
eg ا 0
اجواى كنترل هاى اعلام شده از جانب مسئول کنترل کیفیت.
اعلام بروز اشكالات فنى در خط توليد به مدير داخلى
رعایت مسائل بهداشتی در خط تولید
۳
كنتول سرعت توليد
انجام مماينات يزشكى سالانة
الي 0
همكارى مداوم با بخش كتترل كيفى و اجراى اقدامات يبشكيرائه و الاح
أقنام جهت رفع نواقص احتمالى ماشين آلات
1111111 11 1 11
| ميدان آب و آرد )
صفحه 48:
صفحه 49:
lodile
صفحه 50:
سازمان مجتمح فذایی رشته به رشته
مجمع عمومی سهامداران
1
هیئت مدیره 1
1
مدير عامل 2
كامور بازركانى | 4 مدير كارخانه
6 امور ار - مالي
7 جع ]51 ۳
3
ets 6“ 3 ۳
ee سا ۳ ۳
8 3 بت يسته || يبد | وتو ره
وناز ا الت
تعسين | بندى
ea ات
fe | شى 42
ام ساده poe a
ساده
صفحه 51:
4-8
کارگر
ساده
gfe ke
4
4-6
سرير
بندى
؟ مدير كار خانه
of
کارگر
ساده
oP
فنی و
تولید
eo
مدیریت شیفت
فنی و تولید
صفحه 52:
با تشکر از شما دوستان که حوصله به خرج داده و
اینجانب را همراهي نموديد .
\
\
صفحه 53: